cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Mi-as dori numai ca apoi as cheltui mai multi pe medicamente ia uite ce chibzuita a devenit cami dintr-o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 tu esti in poza ? Claudiule, dar tu unde erai aseara? Sau unde iti era capul? Mesaj completat ia uite ce chibzuita a devenit cami dintr-o data. Asa am fost tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Claudiule, dar tu unde erai aseara? Sau unde iti era capul? Mesaj completat Asa am fost tot timpul Claudiul nu putea sa-si scoata ochiul din decolteul sorei lu Angel....E periculos rau de tot baiatul asta,nu stiu ce sa ma mai fac cu el.La cat plecam la balea?? Mesaj completat Baietelul e foarte trist Mesaj completat Baietelul e foarte trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Claudiul nu putea sa-si scoata ochiul din decolteul sorei lu Angel....E periculos rau de tot baiatul asta,nu stiu ce sa ma mai fac cu el.La cat plecam la balea??Mesaj completat Baietelul e foarte trist Mesaj completat Baietelul e foarte trist Plecam dimineata pe la 5.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 tot va luati de mine .....eu care ...sunt cel mai timid dintre toti , nu ma uitam in decolteul nimanui ...eram doar pierdut in spatiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 iar ati scris 200 de pagini neatza ! LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIANELOR SI MARIANILOR si LA MULTI ANI ANGEL !!! Multumesc,dar inca nu-i ziua mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Plecam dimineata pe la 5.30 Daca nu dorm pe la careva cu siguranta ca o sa plecam atunci mai ales ca eu aud telefonul......... tot va luati de mine .....eu care ...sunt cel mai timid dintre toti , nu ma uitam in decolteul nimanui ...eram doar pierdut in spatiu si credeai ca printre sani fetei gasesti drumul,asa ca prntre 2 dealuri.....Claudiule mai aveai un pic si o urcai pe masa pe aia in TIP TOp si ne spui ca esti timid.... Multumesc,dar inca nu-i ziua mea! TI-aiiiiii dooorriiii ...... Maine nu vreau sa stau langa Borris la film ca e tare ciufut si sigur vorbete tare rade si se duce sa faca iepuri cu palmele pe ecran... Maine sunt Santierist asa ca nu am net,sper sa va vad activi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Plecam dimineata pe la 5.30 Asta era special cu dedicatie ptr Sonea sa puteti pleca si voi pe la 9 asa. Tot nu are net si nu poate sa citeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Plecam dimineata pe la 5.30 hai baaaah, ca nici nu nimeresc sa var cheia in contact la ora aia... io vin cu intarziatii de la noua. Sonex, 'tu-ti bacilii.. am facut schimb. ce eram io avariata atunci, da' ce-s acu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 si credeai ca printre sani fetei gasesti drumul,asa ca prntre 2 dealuri.....Claudiule mai aveai un pic si o urcai pe masa pe aia in TIP TOp si ne spui ca esti timid.... nu este adevarat , eu sunt mai glumet , atat ...si cu asta imi maschez timiditatea Mesaj completat buna dimineata , forumisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Buna dimineatza dragutilor. ce face voi? Aseara m-am cunoscut intamplator cu BBL, care e foarte de treaba! Cred ca motorisca mea e inconfundabila; hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 a pus-o sonea , legally blonde deja s-a intalnit cu nasu` si conform traditiei (putin modificata) o sa mearga sa-l ia pe sonea de acasa cu alai merg si eu sa jucam rachiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 a pus-o sonea , legally blonde deja s-a intalnit cu nasu` si conform traditiei (putin modificata) o sa mearga sa-l ia pe sonea de acasa cu alai merg si eu sa jucam rachiul Stai asa fa-mi si mie un update cu privire la datele din postul tau : nasul, sonea???, traditia? integreaza-ma si pe mine in povestea voastra daca esti dragutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Stai asa fa-mi si mie un update cu privire la datele din postul tau : nasul, sonea???, traditia? integreaza-ma si pe mine in povestea voastra daca esti dragutz era o gluma tachinarile tale cu sonea , nasul lui sonea (BBL) si traditia cand nasul se duce cu mirele sa ia mireasa de acasa (traditia inversata ) se duce nasul cu mireasa sa ia mirele m-am facut inteles ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 era o gluma tachinarile tale cu sonea , nasul lui sonea (BBL) si traditia cand nasul se duce cu mirele sa ia mireasa de acasa (traditia inversata ) se duce nasul cu mireasa sa ia mirele m-am facut inteles ? Sau asa, nu cum am zis eu pe messenger, ca e gluma lui, el stie ce a vrut sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 era o gluma tachinarile tale cu sonea , nasul lui sonea (BBL) si traditia cand nasul se duce cu mirele sa ia mireasa de acasa (traditia inversata ) se duce nasul cu mireasa sa ia mirele m-am facut inteles ? Nici eu n-am înțeles, dar dacă zici că e rachiu, mă bag Âşi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Sunt obisnuit cu ceaiul de tei.Nu sunt pregatit pt o noapte fierbinte... Si eu sunt un baietel cuminte ,nu vrei sa ne facem o familie cu multi copilasi? Tocmai m-ai cerut de nevasta? Asa ca aia de la radio de s-au luat pe NV???? Finuleeee, ii place prazu, ia-o nu o scapa, ca e de-a noastra. Nu mai gasesti asa ceva. Nasu here. Buna dimineatza dragutilor.ce face voi? Aseara m-am cunoscut intamplator cu BBL, care e foarte de treaba! Cred ca motorisca mea e inconfundabila; hihihi Nici eu n-am înțeles, dar dacă zici că e rachiu, mă bag Âşi eu daca tot n-a inteles nimeni , sa recapitulam deci : legally_blonde la cunoscut intamplator pe BBL , BBL este nasul lui sonea , sonea i-a propus oanei o familie cu multi copilasi ....asa ca : acum ca s-a cunoscut oana cu BBL nu mai ramane decat sa formam alaiul sa mergem peste sonea ...cum se face la nunta, nasul se duce sa ia mireasa de acasa ....offff Mesaj completat greu ma mai exprim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 credeam ca o zici p-aia cu "odata vede nasul..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 credeam ca o zici p-aia cu "odata vede nasul..." nu , nu-i aia ...nici nu o stiu Mesaj completat oana , ai inteles gluma ? sau ma pregatesc de un proces ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) daca tot n-a inteles nimeni , sa recapitulam deci : legally_blonde la cunoscut intamplator pe BBL , BBL este nasul lui cosmin, cosmin i-a propus oanei o familie cu multi copilasi ....asa ca : acum ca s-a cunoscut oana cu BBL nu mai ramane decat sa formam alaiul sa mergem peste sonea ...cum se face la nunta, nasul se duce sa ia mireasa de acasa ....offff Mesaj completat greu ma mai exprim Gata blonda s-a prins /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Si tu? esti cvaleru de onoare? /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/thumb.gif Editat Mai 7, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Gata blonda s-a prins Si tu? esti cvaleru de onoare? nici nu se pune problema , dar sa le cunosc si eu inainte pe domnisoarele de onoare Mesaj completat nici nu se pune problema , dar sa le cunosc si eu inainte pe domnisoarele de onoare ups , acum am vazut ca era intrebare . sunt cavaler numai daca ma obligati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) sonex pana nu mai slabaste, nu se poate marita...pardon, insura. PT CA NU INCAPE PE USA BISERICII !!!! film, nu ??? Editat Septembrie 9, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) sonex pana nu mai slabaste, nu se poate marita...pardon, insura. PT CA NU INCAPE PE USA BISERICII !!!! film, nu ??? Cosmin e deja mai slab cu 2 kg , cam atat cantareau pletele da, diseara film Editat Mai 7, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 pe cand cununia? nu conteaza cine cu cine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Asta era special cu dedicatie ptr Sonea sa puteti pleca si voi pe la 9 asa. Tot nu are net si nu poate sa citeasca. NU ma asteptam de la tine masule la asa ceva,nici la 11 nu erau plecati.... a pus-o sonea , legally blonde deja s-a intalnit cu nasu` si conform traditiei (putin modificata) o sa mearga sa-l ia pe sonea de acasa cu alai merg si eu sa jucam rachiul Numai sa nu afle nasa de intalnire ca ne rupe piciorusele si mie si lu nasu,nu imi e de picioare numai sa nu se atinga de gleznele mele delicate de gimnast la cal cu manere. Stai asa fa-mi si mie un update cu privire la datele din postul tau : nasul, sonea???, traditia? integreaza-ma si pe mine in povestea voastra daca esti dragutz pe scurt esti nevasta ma.Gata. daca tot n-a inteles nimeni , sa recapitulamdeci : legally_blonde la cunoscut intamplator pe BBL , BBL este nasul lui sonea , sonea i-a propus oanei o familie cu multi copilasi ....asa ca : acum ca s-a cunoscut oana cu BBL nu mai ramane decat sa formam alaiul sa mergem peste sonea ...cum se face la nunta, nasul se duce sa ia mireasa de acasa ....offff Mesaj completat greu ma mai exprim bai sa ramanem la parte cu facutul multor copilasi restul sunt lucruri nesemnificative.Fata sa-mi spuna ora si locul,iau costumul lui tata ala de se duce duminica la biseria in el si ma prezint.....si nu o sa intarzii deloc. nici nu se pune problema , dar sa le cunosc si eu inainte pe domnisoarele de onoare Mesaj completat ups , acum am vazut ca era intrebare . sunt cavaler numai daca ma obligati Vezi ca domnisoaarele sunt toate virgine ca si mireasa asa ca nu faci nicio sfaraiala,mai bine te reorientezi catre sora lu Angel ca daca ma insor acu e libera...o las sa-si gaseasca fericirea cu alcineva.Soara lu Angel e prietena mea actuala dar ea nu stie..... sonex pana nu mai slabaste, nu se poate marita...pardon,insura. PT CA NU INCAPE PE USA BISERICII !!!! Rechine crezi ca nu im aduce nasul de la santier vreun buldoescavator ceva?nu ma lasa el asa in bataia ploii.. Maine scoatem mobrele la plimbare?Scrietisi voi ca pe la 12-13 ajung si eu la un calculator si vreau sa stiu daca ma duc sa o iau sau nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate