BBL Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 /index.php?showtopic=423972 ... uite maxu e cu ss pe transfagarasan , o sa te doara manutele un pic dar trece Merge si cu SS, dar e destul de inconfortabil. Adik e ceva de genul mai mult de nevoie decat de placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) /index.php?showtopic=423972 ... uite maxu e cu ss pe transfagarasan , o sa te doara manutele un pic dar trece va papa ursul http://farm3.static.flickr.com/2451/390732...183525c61_b.jpg Editat Septembrie 11, 2009 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Salut. Am vorbit cu un cunoscut si spunea ca s-a mai reparat drumul in arges. Dar nu garantez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Buna, imi pare rau ca nu am iesit ieri la plimbare dar am fost ocupata si am primit si tarziu mesajul. Cum au fost papanasii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Buna, imi pare rau ca nu am iesit ieri la plimbare dar am fost ocupata si am primit si tarziu mesajul. Cum au fost papanasii? nu stiu ca am mancat mici , jordy a mancat papanasi ...cred ca erau buni ca nu mai vorbea Mesaj completat v-ati pregatit mobrele de drum ? eu mi-am luat bagaje azi nu mai sunt ca tiganii cu carute cu genti in toate culorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Buburuzo, ăsta-i papanaÂşul. Eu am vrut să-ți iau să-ți aduc acasă, dar tu nu Âşi nu.... Nuuuuuu ca eu tin la silueta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Salut.Am vorbit cu un cunoscut si spunea ca s-a mai reparat drumul in arges. Dar nu garantez. Pacat ca nu ai fost ieri la plimbare, aveam sa-ti arat ceva patrat prins pe spatele motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 da , mi-a fost fricuta cand l-am vazut p`ala cu bata cu fata aia senila cum lovea...dar orice ar fi fost nu as fi sarit la tine in brate (as fi sarit eu la cineva in brate ) fiindca sunt un baiat educat si baietii educati nu sar in bratele fetelor ci dau dovada de tarie de caracter Asta mi-aduce aminte de o faza comica din tineretile mele. Eram prin liceu. Si am mers cu prietenul meu, ca doi gugustiuci , in gradina botanica sa ne plimbam. Dupa o plimbare destul de lunga (am batatorit bine toate aleile) s-a lasat cu dureri de picioare asa ca am facut pauza pe o bancuta. La un moment dat a aparut o pasarica dragut colorata. Eu: Uite ce draguta e! El: AAAAAAA!!!!! si sare la mine in brate. Pasarica bineinteles ca se sperie si zboara iar el se scuza: Credeam ca e un sarpe Mesaj completat Bai... va las singuri 5 minute si gata va dati drumul.. la viatza? Mai bine ganditi-va si la fratili vostru care e plecat si ziceti... luni, marti seara (adika 14,15) ce faceti? Nu de alta dar ma intorc flamand si cu chef de scandal ca mi-au mancat astia nervii pe aici, mama lor de nayisti cu tastaturile lor pe invers. Deci fratilor, crestini si milostivi .. bem si noi ceva luni seara, ca asa mi-e o foame ... ca as canta ceva De abia ne-am revenit Si nu te mai vaita atat ca si noi am vrea sa ne plimbam asa ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Păi dacă mă puneți pe mine primul, normal că am ajuns într-un câmp. Eu câteodată mă pierd Âşi în drum spre bucătărie, d'apăi într-un sat Da, am invatat o sa fiu mai atent data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Nuuuuuu ca eu tin la silueta. a cui...silueta? fake edit: DKW-u' la butoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 a cui...silueta? fake edit: DKW-u' la butoane! Ale voastre ca eu oricum sunt supla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Pacat ca nu ai fost ieri la plimbare, aveam sa-ti arat ceva patrat prins pe spatele motorului Poate saptamana viitoare. Sa-l porti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 (editat) Asta mi-aduce aminte de o faza comica din tineretile mele. Eram prin liceu. Si am mers cu prietenul meu, ca doi gugustiuci , in gradina botanica sa ne plimbam. Dupa o plimbare destul de lunga (am batatorit bine toate aleile) s-a lasat cu dureri de picioare asa ca am facut pauza pe o bancuta. La un moment dat a aparut o pasarica dragut colorata. Eu: Uite ce draguta e! El: AAAAAAA!!!!! si sare la mine in brate. Pasarica bineinteles ca se sperie si zboara iar el se scuza: Credeam ca e un sarpe sa inceprm cu inceputul,ala o scose in Botanica pe Buburuza ca acolo nu e nicio terasa,nicio dugheana cu suc sari gardul si iesi moka intr-o zi cu gagica.....Sonea vb doar din experienta.....Buburuzo bine ca ai scapat de ala......El trebuia sa aiba ditamai pitonul ala nu o rama mica mica,sa-i fie frica ca i-o haleste pasarica. Vrea si eu pozele cat mai repede sa ma vad cat de frumos sunt. Mesaj completat ANGEL ne-am simtit al dracu de bine,nu vrei sa fie ziua ta si saptamana viitoare... Editat Septembrie 13, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Vrea si eu pozele cat mai repede sa ma vad cat de frumos sunt. Mesaj completat ANGEL ne-am simtit al dracu de bine,nu vrei sa fie ziua ta si saptamana viitoare... daaa , si eu m-am simtit bine (cred ca cel mai bine) sa vazut , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 (editat) A fost foarte frumos! Si am si pozeeee Editat Septembrie 13, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 A fost foarte frumos! Si am si pozeeee Vreau pozele............Parca sunt un drog ,toti le vrem.........Sunt 125 de bucati.Maine e o zi minunata,incepem o saptamana de fericire pt mine si Claudiu care cred ca o sa ne luam o gamflabila in leasing amandoi,,,,(asta nu prea vrea sa o impartim,cica sa fie numai a lui,dar ma gandesc sa-i las lui placerea sa o dezvirgineze). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 (editat) A fost foarte frumos! Si am si pozeeee te cred si eu , ati stat la hotel " chiaburii astia " , ati luat micul dejun la RESTAURANT ....noi de dimineata beam nessu fara zahar la foc , tot a fost mai frumos pentru noi ... ... sa nu mai zic ca noi am fost cu mobrele prin ploaie si voi cu autoturismul ( rusine ) Editat Septembrie 13, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Vreau pozele............Parca sunt un drog ,toti le vrem.........Sunt 125 de bucati.Maine e o zi minunata,incepem o saptamana de fericire pt mine si Claudiu care cred ca o sa ne luam o gamflabila in leasing amandoi,,,,(asta nu prea vrea sa o impartim,cica sa fie numai a lui,dar ma gandesc sa-i las lui placerea sa o dezvirgineze). Maine chiar e o zi minunata! Este luni Mesaj completat te cred si eu , ati stat la hotel " chiaburii astia " , ati luat micul dejun la RESTAURANT ....noi de dimineata beam nessu fara zahar la foc , tot a fost mai frumos pentru noi ... ... sa nu mai zic ca noi am fost cu mobrele prin ploaie si voi cu autoturismul ( rusine ) Pai daca Sonea e caciulos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 te cred si eu , ati stat la hotel " chiaburii astia " , ati luat micul dejun la RESTAURANT ....noi de dimineata beam nessu fara zahar la foc , tot a fost mai frumos pentru noi ... ... sa nu mai zic ca noi am fost cu mobrele prin ploaie si voi cu autoturismul ( rusine ) Paracetamolul se livreaza cu zaharul? Sunt sigur ca Claman se refera la Boris,,,,....... Mesaj completat Pai daca Sonea e caciulos Ia uite cine ma face pe mine caciulos..........Asta care cand inta intr-un magazin tre sa cumpere ceva si nu man care pt aia mici ci bluzite,fustite,rochite.... Claudiule te-ai dat cu dusmanul? Mesaj completat Vad ca dormiti in post...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Paracetamolul se livreaza cu zaharul? Sunt sigur ca Claman se refera la Boris,,,,....... Ia uite cine ma face pe mine caciulos..........Asta care cand inta intr-un magazin tre sa cumpere ceva si nu man care pt aia mici ci bluzite,fustite,rochite.... Claudiule te-ai dat cu dusmanul? Mesaj completat Vad ca dormiti in post...... nu dormim in post , mancam ceva .... paracetamolul l-am luat asa ...imi plac pilulele (preventiv) nu ma refeream la borris cine e dusmanul ? noi suntem prieteni , toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 nu dormim in post , mancam ceva .... paracetamolul l-am luat asa ...imi plac pilulele (preventiv) nu ma refeream la borris cine e dusmanul ? noi suntem prieteni , toti Vezi din prea multa pasiune sa nu iei vreun postinor....Bai are claudiu o poza cu el cand privea spre Dumnezeu si dansa cu Buburuza ...Rad de 5 min si nu am terminat...Repriza asta de ras e mai lunga ca una de sex,dac mai rad un minut inseamna ca au fost 2 numere... Mesaj completat Saptamana asta ma insor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Hello ppl ! Aruncati o privire si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Hello ppl ! Aruncati o privire si aici... frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Hello ppl ! Aruncati o privire si aici... Stunt e ce fac Zoltan Angyal, Phifer; astea-s BASINI (nu mai vorbim de cretinismul de a te da pe o roata in trafic). Nu-i nevoie decit de un dobitoc si faza de la Timisoara se poate repeta. Sa nu mai vorbim de Baneasa sau chiar cea din clip, in curtea Bricostore, cind trece 'Vasilica' prin fata zmeului. Editat Septembrie 14, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Hello ppl ! Aruncati o privire si aici... atita timp cit sint facute pe strada in trafic eu nu sint de acord cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate