claman Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 atita timp cit sint facute pe strada in trafic eu nu sint de acord cu ele da , e cam aiurea sa faci d`astea pe dn , intradevar stunt am vazut o demonstratie in parcare la baneasa shopping , erau niste unguri (unul era triplu campion mondial si mai erau 2 frati ) aia da , am ramas impresionat ....nici nu-mi luasem motoreta atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 da , e cam aiurea sa faci d`astea pe dn , intradevar stunt am vazut o demonstratie in parcare la baneasa shopping , erau niste unguri (unul era triplu campion mondial si mai erau 2 frati ) aia da , am ramas impresionat ....nici nu-mi luasem motoreta atunci aia sint meseriasi, pe cind cei care le fac in trafic sint inconstienti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 aia sint meseriasi, pe cind cei care le fac in trafic sint inconstienti Eu personal ii consider si pe astia din trafic meseriasi cu un grad mare de inconstienta , oricum baietii stiu cu ele bine insa ar trebui sa o faca prin parcari noaptea sau la concursuri organizate . Din pacate noi suntem tari la multe dar campioni nu prea avem , eterna scuza fiind (nu sunt bani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Eu personal ii consider si pe astia din trafic meseriasi cu un grad mare de inconstienta , oricum baietii stiu cu ele bine insa ar trebui sa o faca prin parcari noaptea sau la concursuri organizate . Din pacate noi suntem tari la multe dar campioni nu prea avem , eterna scuza fiind (nu sunt bani) Salut, suntem campioni la tot ce este ilegal sau la teribilism, din pacate. La concursuri organizate cam rara prezenta, cum ai spus nu-s fonduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Salut, suntem campioni la tot ce este ilegal sau la teribilism, din pacate. La concursuri organizate cam rara prezenta, cum ai spus nu-s fonduri. Scuza cu fondurile este nejustificata , adevarul e ca nu suntem capabili , ne chinuim sa facem un pod iar altii fac tuneluri pe sub mari ,in rest halul in care arata tara asta spune tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Facem si noi ceva azi? Mesaj completat Putem merge la Apasu sa bem o bere sau la Pustnicu sa bem un cico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Facem si noi ceva azi?Mesaj completat Putem merge la Apasu sa bem o bere sau la Pustnicu sa bem un cico. mergemmmmm Mesaj completat acum ca e Borisake plecat , sa dus filmul de miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 mergemmmmm Mesaj completat acum ca e Borisake plecat , sa dus filmul de miercuri Eu merg la Final Destination maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Eu merg la Final Destination maine egoista Mesaj completat egoista de asta il iubim pe Borris , el ne ia bilete la toti la film , el aduce lemne si face focul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salut baieti, ce faceti? ce planuri aveti pentru maine, maine e joi parca nu? mergeti la Film am vazut? As merge si eu cu baiatul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Azi nu vin, voi fi plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 dar de o distractie de weekend langa bucuresti ce ziceti?? Dacorum II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 dar de o distractie de weekend langa bucuresti ce ziceti?? Dacorum II Am bagajele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salut baieti, ce faceti? ce planuri aveti pentru maine, maine e joi parca nu? mergeti la Film am vazut? As merge si eu cu baiatul meu. maine mergem la padurea pustnicu sau la branesti la mititei cu cartofi prajiti , si ca desert , papanasi la film se merge de obicei in grup mare si organizat ,de data asta mergem mai putini (adica vreo 2-3) Mesaj completat dar de o distractie de weekend langa bucuresti ce ziceti?? Dacorum II suna interesant , cred ca ma bag si eu daca nu plec in plimbare la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 maine mergem la padurea pustnicu sau la branesti la mititei cu cartofi prajiti , si ca desert , papanasi la film se merge de obicei in grup mare si organizat ,de data asta mergem mai putini (adica vreo 2-3) Mesaj completat Pustnicu e f fain.... Si la film dc e vb de final destination 4 vin vin, cu baby si mai vad eu cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Pustnicu e f fain.... Si la film dc e vb de final destination 4 vin vin, cu baby si mai vad eu cu cine da ,e final destination 4 insa am auzit ca nu mai sunt bilete , azi e miercurea orange film si se epuizeaza repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Mergeti al film la Plaza? Mesaj completat Pustnicu e f fain....Si la film dc e vb de final destination 4 vin vin, cu baby si mai vad eu cu cine da ,e final destination 4 insa am auzit ca nu mai sunt bilete , azi e miercurea orange film si se epuizeaza repede ufff.....deci nu mai mergem la film.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Vrajeala. Nu trebuia sa zici ca vii insotita....sa vezi ca nu era nici-o problema cu biletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Vrajeala. Nu trebuia sa zici ca vii insotita....sa vezi ca nu era nici-o problema cu biletele nu e adevarat , mai bine ca vine insotita sa-i plateasca altcineva biletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Da ce conteaza ca sunt sau nu insotita. Ideea nu cred ca era sa ne combiman intre noi asa "vecineste" ci sa ne imprietenim , ceea ce si facem,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Da ce conteaza ca sunt sau nu insotita. Ideea nu cred ca era sa ne combiman intre noi asa "vecineste" ci sa ne imprietenim , ceea ce si facem,nu? corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Numa la cartela Vodafone va sta mintea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 si de ce ar conta cu cine vine? sau cine ii plateste biletul? si DA, cu mine vine @ oana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 si de ce ar conta cu cine vine? sau cine ii plateste biletul? si DA, cu mine vine @ oana: baby, te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 si de ce ar conta cu cine vine? sau cine ii plateste biletul? si DA, cu mine vine @ oana: nu conteaza cu cine vine si cine plateste biletul ...... organizezi dacorum 2 ? ....poate intram si noi gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate