ser79ban Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 @ser79ban: te-am vazut marti la eroilor si eu te-am vazut. Nu ti-ai dat seama dupa faptul ca dupa ce am remarcat ca te-ai intors si mi s-a confirmat ca esti tu, am inceput sa iti fac semn cu mina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 varzo..am dat semne peste tot. tu m-ai sustinut p-aici si tu nu stii ca joia la 8 se iese la drum de seara? Nici n-am realizat ca ieri a fost joi , se vede ca-s in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 si eu te-am vazut. Nu ti-ai dat seama dupa faptul ca dupa ce am remarcat ca te-ai intors si mi s-a confirmat ca esti tu, am inceput sa iti fac semn cu mina? ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 neatza si sa va fie rusinica pt ieri...auzi, frig...eu ma plimbam seara in tricou manat de dragoste si doru' de biliard, si voi cu geci smechere si protectii cu tot va plangeti de frig... urat, urat... da' sa ne gandim la partea buna : macar asa am facut rost de nr de tel de la o tipe buna, buna se stie ea care este si ma anunt disponibil (momentan, super-oferta; trece repede) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) neatza si sa va fie rusinica pt ieri...auzi, frig...eu ma plimbam seara in tricou manat de dragoste si doru' de biliard, si voi cu geci smechere si protectii cu tot va plangeti de frig...urat, urat... da' sa ne gandim la partea buna : macar asa am facut rost de nr de tel de la o tipe buna, buna se stie ea care este si ma anunt disponibil (momentan, super-oferta; trece repede) nu mi-a dat ieri prin cap sa-ti spun sa te duci la ursu ca in fiecare joi, a fost karaoke si s-a strans muuuulta lume (se vede ca am fost blonda-n copilarie ) Mesaj completat Miercurea viitoare mă duc la unul din filmele astea (deocamdată nu Âştiu sigur care): Orphan http://www.imdb.com/title/tt1148204/ http://www.youtube.com/watch?v=P8OjaV3gyOI sau Pandorum http://www.imdb.com/title/tt1188729/ http://www.youtube.com/watch?v=yMEhkTxs3_E Cine mai vrea, să-mi spună să Âştiu câte rezervări fac. am auzit ca Orphan nu e cine stie ce Editat Octombrie 16, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Copii, cand mai dati cu plimbari, urlati si la mine pe mess un pic, poate ma trezesc ? Asta pana nu o luam pe minus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Brrr e frig de crapa piee e mine,tremur la unison cu plapuma si patul.Am umblat un pic prin oras unde circulatia e crima rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Brrr e frig de crapa piee e mine,tremur la unison cu plapuma si patul.Am umblat un pic prin oras unde circulatia e crima rau de tot. frig , frig .. dar ea ce pazeste , nu are grija de baietel ... te-o lasat pe mana paturicii ori ai revenit la prima dragoste .. patutul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 frig , frig .. dar ea ce pazeste , nu are grija de baietel ... te-o lasat pe mana paturicii ori ai revenit la prima dragoste .. patutul . e ceva ce eu nu stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 e ceva ce eu nu stiu? Da sonex barbarul este inghetat sloi, am aprins un radiator dar tremura si ala de frig odata cu mine.Daca eram la santier imi bagam toti catei in pat si ne incalzeam,asta nu inseamna ca am inclinatii spre zoofilism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Da sonex barbarul este inghetat sloi, am aprins un radiator dar tremura si ala de frig odata cu mine.Daca eram la santier imi bagam toti catei in pat si ne incalzeam,asta nu inseamna ca am inclinatii spre zoofilism. cine se scuza se acuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Cosmin , pe o vreme ca asta stii ce merge .... o Spirala ... am vorbit cu Iulia si se baga si ea in cerc , vedem de unde mai facem rost de doritori si zic sa ne bagam , ce spui ? Editat Octombrie 16, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Eu vin cu prietenele mele,bobita si chinezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Cosmin , pe o vreme ca asta stii ce merge .... o Spirala ... am vorbit cu Iulia si se baga si ea in cerc , vedem de unde mai facem rost de doritori si zic sa ne bagam , ce spui ? Bai, e spirala sau cerc? Ca, dupa cum stiu calugarii (mai ales), cercul are unele avantaje fata de spirala(sau sir), mai ales pentru cei din capete. Eu vin cu prietenele mele,bobita si chinezu Am impresia ca MELE e catel, la restu nu sunt singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Serbane chinezul si bobita su femele amandoua,dar cum nu ma intereseaza sexul si obtiunea lor le zic cum vreau ca sunt cainii mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 CRED ca la tine e minus la tin in suflet,am auzit ca ai inima rece si ca esti neagra in ceul guri.E adevarat? tu tre sa stii mai bine,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 cine se scuza se acuza te scuzam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna mah..ai gresit cartierul..de fapt vad ca le-ai gresit pe toate,daca ma uit la restul subzonelor din bucale. ..sper ca nu ai postat si in restul oraselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 te scuzam... nu, nu eu de data asta am fost cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 nu, nu eu de data asta am fost cuminte ihi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 nu, nu eu de data asta am fost cuminte Sigur ca da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 neatza.dragii mei eu plec home ca am treaba- trebuie sa dorm. va pupez Buna dimineata , cum ramane cu gratarelul de la Mosie nu de alta dar sa stiu pe ce mizez , have a nice day ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) hello, m-am mutat de curand in militari( pe apusului) si vroiam sa stiu daca inchiriaza cineva un loc in garaj, prin apropiere, sa imi tin si eu motorul undeva la caldura ca l-a plouat destul zilele astea Editat Octombrie 18, 2009 de motoREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Sigur ca da... parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate