jordy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 merge careva in piata constitutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 A fost "frumos" la mars daca il poti numi asa...a avut grija jandarmeria sa-l strice lasand sa plece doar cate 5 odata....Important e ca si-a atins scopul si ca Gabone are o noua sansa...Solidaritatea e un lucru incantator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 din anumite motive nu am reusit sa ajung. bine ca a fost atins scopul marsului. poate reusesc sa nu lipsesc sambata btw: numaiapucababelesaaruncecumuraturiinelcalecrapasplinainnainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ce e sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ce e sambata Chiar asa, ce e sambata? gratar? paintball? cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Chiar asa, ce e sambata? gratar? paintball? cheia? Pentru sambata eu am propus un gratar la Arges, dar pana acum nu au zis decat Kali si Borris ca vin. Mai sunt cativa care au zis ca-mi spun vineri sigur asa ca daca nu ne stragem mai multi nu cred ca mai are rost. Duminica merg sigur la paintball. Dupa paintball gratar la Snagov. Sa-mi spuneti sigur care mergeti sa stabilim un loc si o ora de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 din anumite motive nu am reusit sa ajung.bine ca a fost atins scopul marsului. poate reusesc sa nu lipsesc sambata btw: numaiapucababelesaaruncecumuraturiinelcalecrapasplinainnainte Mi`am belit ochii in monitor ! )...sa folosesti space`ul k e mai trendy-fancy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Mi`am belit ochii in monitor ! )...sa folosesti space`ul k e mai trendy-fancy Prietene...mai bine ti-ai 'belii ochii' in cursuri ca ai sesiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Prietene...mai bine ti-ai 'belii ochii' in cursuri ca ai sesiune jmekere, ia zi tu repede de unde-mi iau pedala fata dreapta de cbr 600 f2/f3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Prietene...mai bine ti-ai 'belii ochii' in cursuri ca ai sesiune True!...ma duc si eu azi la faq si acolo c sa vezi....surpriza!....colocviu! ) Nu puteam sa`i zic profului k m`a luat prin surprindere....nu d alta da` nu`mi permit sa fac glume cu persoane pe care le vad pentru prima oara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 jmekere, ia zi tu repede de unde-mi iau pedala fata dreapta de cbr 600 f2/f3 ? adica pedala frana ?? vb la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 adica pedala frana ?? vb la tel adica scarita, scuze, ce vita sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Pentru sambata eu am propus un gratar la Arges, dar pana acum nu au zis decat Kali si Borris ca vin. Mai sunt cativa care au zis ca-mi spun vineri sigur asa ca daca nu ne stragem mai multi nu cred ca mai are rost. Duminica merg sigur la paintball. Dupa paintball gratar la Snagov. Sa-mi spuneti sigur care mergeti sa stabilim un loc si o ora de intalnire Buburuzo, eu ma retrag de la gratarul de sambata. Am ramas fara motor in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Buburuzo, eu ma retrag de la gratarul de sambata. Am ramas fara motor in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 pana la urma cine merge la paintball? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 cred ca ma duc la o cununie..... care merge la ursu ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 eu as merge ...mai merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 adica scarita, scuze, ce vita sunt adica pedala spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 urgent....cine stie detalii despre posesoarea acestui moto este rugat sa dea prv.....un RR ....nr. B-31-YLE Ms anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 urgent....cine stie detalii despre posesoarea acestui moto este rugat sa dea prv.....un RR ....nr. B-31-YLEMs anticipat! Zi si tu ce motor, ce culoare, macar.. dupa numar.. putini stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Buburuzo, eu ma retrag de la gratarul de sambata. Am ramas fara motor in weekend Am scaritaaa!! Borris, am eu mobra, ma iei pasager pe mobra mea si merem la gratar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 care ma scoate si pe mine la o tura, pasager pe mobra, mai pe seara? sa ma inveselesc si io putin ca iar sant "special", adica sant chior acum, pentru vreo 2 zile...mic accident de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Duminica cred ca vin si eu la gratar,sambata nu stiu daca pot.....Iese cieva la o cafea asa dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Duminica cred ca vin si eu la gratar,sambata nu stiu daca pot.....Iese cieva la o cafea asa dimineata? Cei care vor sa vina duminica ma pot suna la 0749388400. Eu o sa plec pe la 10.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Planuri pt diseara? Daca da... comunicati cu font de 14 locatia si ora Editat Mai 30, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate