claman Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Eu ma plimb maine , se anunta vreme frumoasa cu soare deci plimbare la malul dunarii cu ciorba de peste in meniu La film parca as merge si eu miercuri ca e mai ieftin si "traditia" Iar de revelion Editat Noiembrie 20, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Eu ma plimb maine , se anunta vreme frumoasa cu soare deci plimbare la malul dunarii cu ciorba de peste in meniu La film parca as merge si eu miercuri ca e mai ieftin si "traditia" traditia....pe care am facut-o praf in ultima vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 traditia....pe care am facut-o praf in ultima vreme... Pai nu i-a mai placut lui Borris nici un film pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Pai nu i-a mai placut lui Borris nici un film pana acum carevasazica...Borrisica e Lieder of the pack ! deci golden boy chiar o sa ajunga seful de trib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Atentie la apa rece .... consumata in cantitati mari poate da reactii adverse.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Micii aia au fost aripioare la bikers Si nici nu am facut manerele dragostei. M-a invatat Borisake sa fac exercitii sa ma mentin Mesaj completat Sambata mergem la Biker's ca e petrecerea de 3 ani. 2012 miercuri. Am auzit ca nu e cine stie ce dar parca tot as vrea sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Si nici nu am facut manerele dragostei. M-a invatat Borisake sa fac exercitii sa ma mentin Mesaj completat Sambata mergem la Biker's ca e petrecerea de 3 ani. 2012 miercuri. Am auzit ca nu e cine stie ce dar parca tot as vrea sa-l vad Dureaza aproape 3 h...Luati-va plosca cu voi Efecte speciale fantastice dar actiunea este trasa de par la maxim,valul vine...si vine...si vine...si vineeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Dureaza aproape 3 h...Luati-va plosca cu voi Efecte speciale fantastice dar actiunea este trasa de par la maxim,valul vine...si vine...si vine...si vineeee Gata, ai povestiti tot filmul Am auzit Âşi eu că n-ar fi cine Âştie ce, dar tot l-aÂş vedea pentru efecte. O să fac rezervări pentru miercuri, cine vrea să vină? Mesaj completat Ce bile , ce kart ? alooo ce se executa aici ? Bilele sunt muniție pentru armele de airsoft. Se duc băieții să se împuÂşte Ar fi miÂşto dacă ne-am organiza Âşi noi toți o dată să mergem. E fun rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Gata, ai povestiti tot filmul Am auzit Âşi eu că n-ar fi cine Âştie ce, dar tot l-aÂş vedea pentru efecte. O să fac rezervări pentru miercuri, cine vrea să vină? Mesaj completat Bilele sunt muniție pentru armele de airsoft. Se duc băieții să se împuÂşte Ar fi miÂşto dacă ne-am organiza Âşi noi toți o dată să mergem. E fun rău Mergem si noi la bile sa ne impuscam . Miercuri merg si eu la film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Gata, ai povestiti tot filmul Am auzit Âşi eu că n-ar fi cine Âştie ce, dar tot l-aÂş vedea pentru efecte. O să fac rezervări pentru miercuri, cine vrea să vină? Mesaj completat Bilele sunt muniție pentru armele de airsoft. Se duc băieții să se împuÂşte Ar fi miÂşto dacă ne-am organiza Âşi noi toți o dată să mergem. E fun rău Eu am vazut sfarsitu' lumii o data, daca merg sa-l vad si a doua oara sunt mai tare ca David Coperfield...in tinerete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Tovarasi, maine votam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2009 Buburuzo, ne vedem la votare de dimineata, ca io inca sunt pe liste la voi la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) Buburuzo, ne vedem la votare de dimineata, ca io inca sunt pe liste la voi la scoala Ok. Trezeste-ma si pe mine de dimineata Gasca din Militari tocmai s-a intors de la Biker's. Eu si Claudiul. Mai bine zis Claudiul ca eu nu mai stau de ceva timp in Militari Saptamana viitoare sper ca nu lipsiti de la Mr Moto pentru ca avem si noi un reprezentant. Cel mai curajos dintre toti se pare Editat Noiembrie 22, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) ce naspa e afara..am inceput sa ma cojesc. Mesaj completat buburuzo,unul? ..si de ce naiba ma minteai ca sunt vreo 4? Editat Noiembrie 22, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 ce naspa e afara..am inceput sa ma cojesc. Pe ce stil o arzi, bre? Mesaj completat buburuzo,unul?..si de ce naiba ma minteai ca sunt vreo 4? Nu te-am mintit. S-au tras pa fas. Treaba lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Ok. Trezeste-ma si pe mine de dimineata Gasca din Militari tocmai s-a intors de la Biker's. Eu si Claudiul. Mai bine zis Claudiul ca eu nu mai stau de ceva timp in Militari Saptamana viitoare sper ca nu lipsiti de la Mr Moto pentru ca avem si noi un reprezentant. Cel mai curajos dintre toti se pare Da , eu sunt gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Da , eu sunt gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2009 Gasca? Gâsca sau gaÂşca? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Buna dimineata ! azi spre munca ne-am intalnit in haita .. Kali , BBL si cu mine , toti cu masinutele o saptamana buna va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Ce bile , ce kart ? alooo ce se executa aici ? Pai bile: cum a zis si Borris: munitie de airsoft. Ia uite Borris ce ai pierdut: http://picasaweb.google.ro/nashu.airsoft/2...DisplayOfPower# Si kart la Amckart, vineri am fost cu neveste cu tot sa ne dam reising pe circuit, doar ca pe patru roti mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Pai bile: cum a zis si Borris: munitie de airsoft. Ia uite Borris ce ai pierdut: http://picasaweb.google.ro/nashu.airsoft/2...DisplayOfPower# Si kart la Amckart, vineri am fost cu neveste cu tot sa ne dam reising pe circuit, doar ca pe patru roti mai mici. Da, tare. Lasă că data viitoare vin Âşi eu. Poate următorul joc se organizează în clădirile alea dezafectate. Mi se pare mai miÂşto decât la pădure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Da, tare. Lasă că data viitoare vin Âşi eu. Poate următorul joc se organizează în clădirile alea dezafectate. Mi se pare mai miÂşto decât la pădure. La padure cu Jing Gong stock nu prea ai sanse in fata baietilor cu arme de 140 minim. E ceva gen Counter Strike impotriva codatilor. CQB e mai misto cu armele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 bbl-ule..io zic sa va jucati dimineata la voi in fatza blocului...iar era actiune maxima pe la tine pe la 8.30-9.00...4 masini in 10 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Gasca? Gâsca sau gaÂşca? )))) Toate trei la un loc Mesaj completat Pai bile: cum a zis si Borris: munitie de airsoft. Ia uite Borris ce ai pierdut: http://picasaweb.google.ro/nashu.airsoft/2...DisplayOfPower# Si kart la Amckart, vineri am fost cu neveste cu tot sa ne dam reising pe circuit, doar ca pe patru roti mai mici. Data viitoare ma bag si ieu ,da pot sa arunc si cu pietre daca nu mai am bile ? Mesaj completat Buna dimineata la toata lumea . maine vreau si ieu bilet la filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 'Neata, a fost mai frig dimineata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate