legally_blonde Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Diseara la cearceafuri , DA ? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Deci diseara la opt la cearceafuri , care nu aveti cearceafuri aduceti un prosop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Sa vina si Filip Clar vine si Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 sonex... o explicatie te rog !adica cum e baiatul lu' KALI tactic ? le da invartite ? cu manta ? Mandibula vino sa-mi trasezi i vei afla ce se intampla la santier. Eu la 8 sunt la cearceafuri si vreau sa se asez langa mine cei care nu au iros ca am mancat multa ceapa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 salutare ! eu sunt daniel, proaspat motociclist ,posesorul unui bandit de 400 cc, nou venit pe forum si stau in militari pe moinesti prin spate la scoala 309 ... am trecut pe aici sa va salut pe voi motociclisti din cartier si sper sa ne cunoastem mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 salutare ! eu sunt daniel, proaspat motociclist ,posesorul unui bandit de 400 cc, nou venit pe forum si stau in militari pe moinesti prin spate la scoala 309 ... am trecut pe aici sa va salut pe voi motociclisti din cartier si sper sa ne cunoastem mai bine... Bahtalo man Azi la opt e întâlnire la cearceafuri. E barul de vis-a-vis de Sir, vino acolo dacă vrei să mai cunoÂşti din lumea din militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Bahtalo man Azi la opt e întâlnire la cearceafuri. E barul de vis-a-vis de Sir, vino acolo dacă vrei să mai cunoÂşti din lumea din militari. acum am citit si cred ca e tarziu, nu stiu daca va mai gasesc acolo ... las` ca nu au intrat zilele in sac data viitoare nu am sa lipsesc cu siguranta.vreau sa stiu si eu daca este data/ora/punct fix de intalnire va spun sincer nu am citit 1600 si ceva de pagini de la acest topic ca sa stiu asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) acum am citit si cred ca e tarziu, nu stiu daca va mai gasesc acolo ... las` ca nu au intrat zilele in sac data viitoare nu am sa lipsesc cu siguranta.vreau sa stiu si eu daca este data/ora/punct fix de intalnire va spun sincer nu am citit 1600 si ceva de pagini de la acest topic ca sa stiu asta ... Salut hombres , da ai aparut la sfarsitul sezonului de plimbari .Esti binevenit oricum Mesaj completat da da...la ce masa ai stat ? Editat Decembrie 3, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Salut hombres , da ai aparut la sfarsitul sezonului de plimbari .Esti binevenit oricum nu este problema,vine primavara repede... pana atunci mergem cu conserva... ) Editat Decembrie 3, 2009 de vadumbre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 da...la ce masa ai stat ? A stat chitulata Dl Vadumbre si eu aud sunete mov Ne vedem joia viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 A stat chitulata Dl Vadumbre si eu aud sunete mov Ne vedem joia viitoare tu nu auzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) tu nu auzi Putin respect, te rog... Ani de liceu cu emotii la romana scumpii ani de liceu cand la mate dai de greu Soneaaaaaa asteptam filmuletele Editat Decembrie 3, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Dl Vadumbre si eu aud sunete mov Ne vedem joia viitoare "ne vedem joi", tot acolo la ora 20:00 ... app si eu aud dar aud umbre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 salutare ! eu sunt daniel, proaspat motociclist ,posesorul unui bandit de 400 cc, nou venit pe forum si stau in militari pe moinesti prin spate la scoala 309 ... am trecut pe aici sa va salut pe voi motociclisti din cartier si sper sa ne cunoastem mai bine... salut, pe odgonului nr.1 mai sta si a mea... poate ne intalnim ocazional... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 salutare ! eu sunt daniel, proaspat motociclist ,posesorul unui bandit de 400 cc, nou venit pe forum si stau in militari pe moinesti prin spate la scoala 309 ... am trecut pe aici sa va salut pe voi motociclisti din cartier si sper sa ne cunoastem mai bine... salutare si bine ai venit ! Mesaj completat Salut hombres , da ai aparut la sfarsitul sezonului de plimbari .Esti binevenit oricumMesaj completat da...la ce masa ai stat ? am stat la masa din bucatariutza mea am avut trebi mon cher, si o trebuit sa merg home Mesaj completat app si eu aud dar aud umbre observi, da? cum ai intrat in topic la noi ai dobandit calitati miraculoase Mesaj completat Buna dimineatza daragalashilor si.....Gargamel. iata ca azi m-am trezit devreme, am deschis si fomumeanu devreme ....ce sa mai .....imi place sa zic buna dimineatza Mesaj completat posesorul unui bandit de 400 cc, In sfarsit are cineva o motoreta mai mica decat a mea . hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Soneaaaaaa asteptam filmuletele Fara filmulete intime pe forum , am SPUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 poza zilei Mesaj completat bancuri Intr-un autobuz foarte aglomerat, urca doi studenti, unul pe usa din fata, celalalt pe cea din spate. Cel din fata striga catre cel din spate: - Costele, unde au ma femeile parul cret? In spate sunt doua doamne "bine", transpirate si lucioase, care se foiesc nelinistite, vadit deranjate de ceea ce ar putea raspunde Costel. In picioare, langa doamne, un politist. - Sub brat ?!- raspunde Costel. - Si mai unde au ma, paru' cret? Doamnele se foiesc din nou. - Pe cap...?! - Si mai unde, ma? Una din doamne: - Domnule politist, va rog luati atitudine, e impardonabil! Politistul, manifestand vigilenta civica, raspunde plin de aplomb: - Lasati-l doamna, numai sa pronunte el cuvantul "pi*da", ca-i f*t una cu ****nu' peste co*ie, de-l ustura si-n gaura c*r*lui vreo doua zile! Mesaj completat Dialog intre un olandez si un roman la Euro 2008: - Noi il avem pe celebrul Van Basten. - Si noi avem unul la fel de celebru: Van Ghelie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 poza zileiMesaj completat ala-i jordy ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Maine seara dupa ora 18-18.30 va astept sa serbam , din cauza crizei prezenta nu este obligatorie , glumesc evident , va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Maine seara dupa ora 18-18.30 va astept sa serban , din cauza crizei prezenta nu este obligatorie , glumesc evident , va astept No more caffe for me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Fara filmulete intime pe forum , am SPUS Hai mai ca nu's asa intime. Si ce daca apar si niste chilotei comestibili pe acolo? Mesaj completat Maine seara dupa ora 18-18.30 va astept sa serbam , din cauza crizei prezenta nu este obligatorie , glumesc evident , va astept Pot sa-l aduc si pe Filip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 salutare si bine ai venit ! observi, da? cum ai intrat in topic la noi ai dobandit calitati miraculoase In sfarsit are cineva o motoreta mai mica decat a mea . hihihi -bine v-am gasit ... -am observat si calitatile... -mica motoreta mea dar e frumoasa si rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Pot sa-l aduc si pe Filip? normal ca-l vei putea aduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 maine seara mergeti in biker's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 -am observat si calitatile... Si asta-i doar inceputul Mesaj completat normal ca-l vei putea aduce Multam! Mesaj completat maine seara mergeti in biker's? Incercam sa ajungem ca asa am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate