JhOn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 care iesiti la o plimbare cu motoru? ne intalnim la arc, dam o fuga pe cheia s abvem o ciocolata calda sau vin fiert dupa care ne intoarcem pe la casele noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 care iesiti la o plimbare cu motoru? ne intalnim la arc, dam o fuga pe cheia s abvem o ciocolata calda sau vin fiert dupa care ne intoarcem pe la casele noastre? O da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 care iesiti la o plimbare cu motoru? ne intalnim la arc, dam o fuga pe cheia s abvem o ciocolata calda sau vin fiert dupa care ne intoarcem pe la casele noastre? te pomenesti ca ai motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) 1. Ninge , ninge Fulgi de zapada , Pe casa pe strada Ce bine e iarna la noi. Ninge , ninge ne-ncetat Ca si nasul ne-a-nghetat Insa noua nu ne pasa Caci avem hainute groase. Editat Decembrie 15, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ce face frigu si plictiseala.... oricum, sunt frumoase:) :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) calule tata a zis o treaba- l-am privit eu incruntata cand a zis-o dar avea dreptate saracu: " Motocicleta este pentru oameni singuri" Si as mai adauga o treaba: oamenii puternici isi asuma riscurile si consecintele corespunzatoare. Cei ce dau vina pe altul/grup insa..... cat despre lipit ceva ...de tine nu are cum sa nu se lipeasca....te consider un tip integru si pana la urma asta conteaza ( dc folosesc cuvinte mari e pentru ca de 2 ore tin un curs in care vorbesc despre integritate ) . @Vlad... esti un tip smart si cred ca poti solutiona conflicte sau problemutze daca le vei comunca prietenei tale. nimeni nu stie mai bine decat tine raspunsul sau rezolvarea respectivei situatii Asa ca singurul numar de telefon de care ai avea nevoie il ai deja si este al prietenei tale. Comunicarea e pretioasa si nu cred ca nu sti cum s-o utilizezi. salutare drgalasilor Ssst!? Maicuta gerului, Cu manuta inghetata, Bate-n poarta cerului Si intreaba suparata: - Unde-s stelele de sus? - Iaca, nu-s! Vantul rau le-a scuturat Si le-mprastie prin sat. Uite una: s-a desprins Dintr-o margine de nor Si coboara-ncetisor? - Oare-a nins? E un fulg si-i cel dintai Si aduce-n vant ninsoare, Drumuri albe peste vai, Ras curat in ochii tai, Sanioare, Zurgalai? care iesiti la o plimbare cu motoru? ne intalnim la arc, dam o fuga pe cheia s abvem o ciocolata calda sau vin fiert dupa care ne intoarcem pe la casele noastre? Asa mah ,pune sare pe rana in loc sa o pui arunci pe sosea . Eu as merge da nu am cauciucuri de iarna ...de unde-mi iau ? PS: Hai , scoateti placile,schiurile , celofanele ...plastice sau ce aveti ,sa umplem partiile PPS: cumpar caciula cu viziera (neaparat cu pinlock) Editat Decembrie 15, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 merge si fara cauciucuri:)) eu am nev la masina de cauciucuri de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ce face frigu si plictiseala.... oricum, sunt frumoase:) :* da e si o bucurie...ca nu am vazut as fuli frumosi de un an... Mesaj completat PPS: cumpar caciula cu viziera (neaparat cu pinlock) Mesaj completat merge si fara cauciucuri:)) adika doar pe jenti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 John e`n stare sa-si puna senile in loc de cauciucuri .........ce bun era un atv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Ninge iar pe strada mea Si prin fulgii grei de nea Te vad venind pe tine draga mea Ninge ca la inceput Cand noi doi ne-am cunoscut Si mi-ai dat prin fulgi primul sarut De atuncea timpul nu a stat in loc Fulgii ne-au adus noroc Ti-amintesti precum eram in prima zi Cand te asteptam sa vii .... Ilie Micolov Nu e interesant dar am zis ca daca tot o dam in poezioare, ceea ce e tare frumos, sa pun si eu ... si nu am la indemana in harddisk decat acest cantecel pe care cred ca il stiu dinainte sa ma nasc Sonex ... asa este ... nu te mai iubesc ... nu esti numarul 1 ... ai simtit bine ) Buei sunati-ma voi asa cum facu Pisi, ca nu are fata banutzi de cosmote ... cartelutza ... bagati o cheta mica??? Pisi .. 2 belete vine fata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Pisi .. 2 belete vine fata!!! Pisi, s-a notat. Două belete la fată! Mai e un loc pe rezervarea de miercuri la film. Cine mai doreÂşte, cine mai pofteÂşte. Mergem la ăsta: http://www.imdb.com/title/tt1197624/ de la 20:30 Editat Decembrie 15, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Ninge iar pe strada mea .... Ilie Micolov Nu e interesant dar am zis ca daca tot o dam in poezioare, ceea ce e tare frumos, sa pun si eu ... si nu am la indemana in harddisk decat acest cantecel pe care cred ca il stiu dinainte sa ma nasc Ce FRUMOS! As corobora-o cu Singur pe drum........... si ....iese combinatia ideala pentru anumite imprejurari Mesaj completat Pisi, s-a notat. Două belete la fată! Borrisica daca te rog sa-mi iei si mie 2 bilete la alt film...ca tot mergi la mall? Editat Decembrie 15, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Ce FRUMOS! As corobora-o cu Singur pe drum........... si ....iese combinatia ideala pentru anumite imprejurari Mesaj completat Borrisica ce film? Click pe link Onuțo. Tu l-ai văzut Mesaj completat Borrisica daca te rog sa-mi iei si mie 2 bilete la alt film...ca tot mergi la mall? Nici o problemă. Zi-mi ce film Editat Decembrie 15, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 mai bine un ski'jet am vazut cativa scuteristi ce se dadeau racing... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) DanRadu iar e poet Âşi are statusuri jmechere pe mess Nu mai sunt locuri din rezervare. Onuțo aÂştept să-mi spui la ce film vrei să-ți iau bilete. Editat Decembrie 15, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Click pe link Onuțo. Tu l-ai văzut Mesaj completat Nici o problemă. Zi-mi ce film am facut rezervare pentru vacanta all inclusive de la 22 si ceva iti dau maine nr de rezervare si codurile mercic Mesaj completat Drgalashilor, daca tot suntem la capitolul iesiri. Io am rezervare sambata in deja vu. Daca aveti chef .........join us. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Io am rezervare sambata in deja vu. Daca aveti chef .........join us. L-am mai vazut :laugh: Editat Decembrie 15, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 am facut rezervare pentru vacanta all inclusive de la 22 si cevaiti dau maine nr de rezervare si codurile mercic Mesaj completat Drgalashilor, daca tot suntem la capitolul iesiri. Io am rezervare sambata in deja vu. Daca aveti chef .........join us. Eu sâmbătă mă duc în B52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 uite ce dragutz.... http://www.cinemarx.ro/trailere/Arthur-et-...18033,5039.html Mesaj completat Eu sâmbătă mă duc în B52 Eu o sa beau B52 ) Mesaj completat L-am mai vazut ooo da si eu l-am mai vazut, insa inca de a doua zi nu-mi mai aminteam mare lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 GATA AM INCHIS SANTIERUL,O SA VA SALUT DIN PTUTZ IN FIECARE DIMINEATA. Spin nu credeam ca o sa ma parasesti asa,daca esti pe acasa trec pe la tine sa dai si tu o cafea.Ba e un vant aici de imi muta baraca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 uite ce dragutz.... http://www.cinemarx.ro/trailere/Arthur-et-...18033,5039.html daaa... drăguț rău. Deabia aÂştept să-l văd. Ăsta, Harry Potter Âşi cu Twilight. Super filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 daaa... drăguț rău. Deabia aÂştept să-l văd. Ăsta, Harry Potter Âşi cu Twilight. Super filme sa nu uitam de Stapanul Inelelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 sa nu uitam de Stapanul Inelelor Mie mi-a placut "Stapanul Inelelor" toate partile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Shonex si Noro, multumiri multe! Am fost dupa parchet, dar nu ma puteam hotari. Asa ca m-am enervat si m-am intors acasa, am cumparat o placa de pal wenge si am dat-o la taiat pt mobila acum stiu exact ce parchet trebuie ) Nu mai bajbai dupa culoare. PS: maine dimineata am nevoie de ajutor sa aduc placa acasa 2 m x 2,75 m PPS: stiu, sunt nesimtita ) Mesaj completat Am gasit o varianta de stema de pus pe drapelul militaurilor. Traiasca 220.ro! De mult n-am mai ras atat ) Editat Decembrie 15, 2009 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Shonex si Noro, multumiri multe! Am fost dupa parchet, dar nu ma puteam hotari. Asa ca m-am enervat si m-am intors acasa, am cumparat o placa de pal wenge si am dat-o la taiat pt mobila acum stiu exact ce parchet trebuie ) Nu mai bajbai dupa culoare. PS: maine dimineata am nevoie de ajutor sa aduc placa acasa 2 m x 2,75 m PPS: stiu, sunt nesimtita Mesaj completat Am gasit o varianta de stema de pus pe drapelul militaurilor. Traiasca 220.ro! De mult n-am mai ras atat Semnul ăla e pus în Regie la Pub 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate