claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Semnul ăla e pus în Regie la Pub 18 Semnul asta e de pus la tine pe usa la intrare La Sonea la usa e deja unul ...acum trebuie sa cautam unul pt gard pt viitor Editat Decembrie 15, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Semnul asta e de pus la tine pe usa la intrare Sunteți niÂşte bețivi cu Buburuza în frunte Editat Decembrie 15, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 militaurilor. care tauri?? Mesaj completat Bai nene nu stiu dc ati iesit afara in ultimile 4-5 ore, dar va anuntz ca sunt NAMETI. am iesit sa mananc si .... m-am zgribulit de tot, e crivat , ninge si .....suntem luati prin surprindere din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Sunteți niÂşte bețivi cu Buburuza în frunte Asa e , ai dreptate ....Buburuza e capo di tutti capi Cand ai zis "sunteti" nu te-ai referit si la mine ...sper care tauri?? eee ,vorba vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 eee ,vorba vine persoanele de fata se exclud muahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 persoanele de fata se exclud muahahahahahahaha Eram si eu de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Eram si eu de fata da, erai si era si Borrisica Mesaj completat poza zilei : Hmmm, aflu eu cine face plaja pe deal: nume, adresa, telefon... tot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Asa e , ai dreptate ....Buburuza e capo di tutti capi Sunt de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Bautura... bautura de cand nu am mai baaauuut mai maii... Vreau si eu la film, daca mai is belete, daca nu, stau acasa si ma uit la Zombieland )) Golden Boy mi-am tras Rock,n,rolla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 poza zilei : Hmmm, aflu eu cine face plaja pe deal: nume, adresa, telefon... tot ! uimeshte-i/ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Semnul asta e de pus la tine pe usa la intrare La Sonea la usa e deja unul ...acum trebuie sa cautam unul pt gard pt viitor IN primul rand nu am gard pt ca a venit iarna si nu au avut baietii timp sa-l puna si semnul ala trebuie sa fie la voi ca mie nu imi place rachiul si nu prea beau.Claudiule ai mutat tu semnul de la tine la mine? Sunteți niÂşte bețivi cu Buburuza în frunte Da DA Da ,ea ne invata la lucruri necurate,noi care de fapt suntem niste neprihaniti. Asa e , ai dreptate ....Buburuza e capo di tutti capi Cand ai zis "sunteti" nu te-ai referit si la mine ...sper eee ,vorba vine E un star de cinema. Sunt de acord ti-ai doriiiii Bautura... bautura de cand nu am mai baaauuut mai maii... Vreau si eu la film, daca mai is belete, daca nu, stau acasa si ma uit la Zombieland Golden Boy mi-am tras Rock,n,rolla Radule golden Boy pote iti cumpara un bilet dar doar daca il ungi cu ulei. Kali eu pot sa vin sa luam palul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 mai voi faceti ceva impreuna de nu sunteti pe net niciunul... ma cum de dispareti toti la ora asta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Bautura... bautura de cand nu am mai baaauuut mai maii... Vreau si eu la film, daca mai is belete, daca nu, stau acasa si ma uit la Zombieland )) Golden Boy mi-am tras Rock,n,rolla Man, sorry, am rezervat 8 locuri Âşi sunt toate ocupate Dacă vrei, pot să văd dacă mai sunt locuri libere în sală. Am văzut eu Zombieland Âşi cam e o băÂşină.... bine că nu ne-am dus să-l vedem la cinema. Rock'n'rolla rulz Care mai vrea să meargă la Bansko la ski în februarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 mai voi faceti ceva impreuna de nu sunteti pe net niciunul... ma cum de dispareti toti la ora asta???? Punem afise cu betivul anului pe usile prietenilor.Andoneasco noi facem Vodoo. Man, sorry, am rezervat 8 locuri Âşi sunt toate ocupate Dacă vrei, pot să văd dacă mai sunt locuri libere în sală. Am văzut eu Zombieland Âşi cam e o băÂşină.... bine că nu ne-am dus să-l vedem la cinema. Rock'n'rolla rulz Care mai vrea să meargă la Bansko la ski în februarie? Eu vreau sa merg in principiu,poate mergem mai multi. Mesaj completat Roxano mai facem noi toti sex neprotejat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) tre sa va anunt ca azi m-am dat cu conserva pe bulivard. Aveam 60 la ora pe Iulica Maniacu, am facut 2 ore si ceva de la servici pina acasa (fara vreun shopping pe undeva) si aici in curba de linga resedinta m-am mai pus si de-a curmezisul strazii, de fraier, fara daune da' cita senzatie don't try this at home. the stunts are made by proffesional people Editat Decembrie 15, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 E un star de cinema. O mica vedeta In weekend vreau sa facem un om de zapada. Eu aduc morcovul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 O mica vedeta In weekend vreau sa facem un om de zapada. Eu aduc morcovul Morcovul daca e un mic si zbarcit il pot dona eu ,mai e si proaspat.Facem in wd un om de zapada la santier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Morcovul daca e un mic si zbarcit il pot dona eu ,mai e si proaspat.Facem in wd un om de zapada la santier? Pai unde credeai ca facem? Ai grija sa nu calci zapada Editat Decembrie 15, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Pai unde credeai ca facem? Ai grija sa nu calci zapada O sa am grija ca iti dai sema ca nu avem de unde sa adunam din campul ala.... Editat Decembrie 15, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 tre sa va anunt ca azi m-am dat cu conserva pe bulivard. Aveam 60 la ora pe Iulica Maniacu, am facut 2 ore si ceva de la servici pina acasa (fara vreun shopping pe undeva) si aici in curba de linga resedinta m-am mai pus si de-a curmezisul strazii, de fraier, fara daune da' cita senzatie don't try this at home. the stunts are made by proffesional people Dimineata la 10 am facut 30 min, seara la 7 aprox 40 min. Ori am avut eu noroc, ori nu stiu ce sa zic P.S. Da' frumos e iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Dimineata la 10 am facut 30 min, seara la 7 aprox 40 min. Ori am avut eu noroc, ori nu stiu ce sa zic P.S. Da' frumos e iarna Daaaaa! Foarte frumos, dar nu in capitala. Eu azi mi-am petrecut toata ziua in trafic si mi-a placut la nebunie Mi-a crapat si parbrizul. Cred ca de ciuda Sonea vezi ca de saptamana viitoare s-ar putea sa ma ai pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Cand am iesit de la servici , pe Dezrobirii ....... un suzuki dr enduro mergea fara nici-o treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Daaaaa! Foarte frumos, dar nu in capitala.Eu azi mi-am petrecut toata ziua in trafic si mi-a placut la nebunie Mi-a crapat si parbrizul. Cred ca de ciuda Sonea vezi ca de saptamana viitoare s-ar putea sa ma ai pasagera ti-a crapat pabrizul ca nu te mai suporta de a dracu ce esti.Pe motor e exclus daca vrei te car in carca. Mesaj completat Am vazut si eu doi scuteristi,defilau printre masini.Care ai sanies care esiinterest sa facem sanius in politehnica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ti-a crapat pabrizul ca nu te mai suporta de a dracu ce esti. Si ma mai fac Mesaj completat Pe motor e exclus daca vrei te car in carca. In masina ta cea noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Cand am iesit de la servici , pe Dezrobirii ....... un suzuki dr enduro mergea fara nici-o treaba Claudiul a mai pierdut un pariu. Claudiule, Âştii da? AÂştept sticla de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate