super_buburuza Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Joi se fac 2 ani de cand marea majoritate ne stim asa ca ne vedem cu totii la Cearceafuri la orele 20. Trebuie sa avem si tort Blaze, vino si tu sa ne povestesti ce ai patit ca ne-ai bagat in ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Ce țeapă mă? Ce-ai pățit? Am avut probleme la cutia de viteze, si am fost la cineva pe care cunosteam de ceva vreme,sa ma ajute cu problema, am mers pe incredere...m-am trezit cu piese lipsa, suruburi pierdute...a trebuit sa pun suruburi din hornbach pe motor. sa platesc piesele de care aveam nevoie + cele lipsa...cutia d viteze nu a fost reparata probabil i-a pus ceva sa tina acolo sa nu sara. Dupa ce am luat-o inapoi ,dupa 4 zile pe la Domnesti ii dau si eu 120km/h, ghici ce ? sare ceva de la cutia de viteze ,si trage cu 50km/h in a3-a....mergeam in a 5-a cu 70 la ora si mai mult nu tragea se invartea in gol mai mult. Dupa 1 saptamana am vandut hornetu pe 900E, unii imi ziceau sa il tin ca se repara trebuie sa schuimb doar TOT MOTORU, 500E si ala, mi-am vandut din lucruri pt motoru ala,bani nu mai aveam...acum stau ca prostu. ( Editat Ianuarie 10, 2010 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Joi se fac 2 ani de cand marea majoritate ne stim asa ca ne vedem cu totii la Cearceafuri la orele 20.Trebuie sa avem si tort Blaze, vino si tu sa ne povestesti ce ai patit ca ne-ai bagat in ceata. Pot sa vin si ieu ? ca am intrat mai tarziu in grupul betzivilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Pot sa vin si ieu ? ca am intrat mai tarziu in grupul betzivilor Tu sa stai acasa, betivule! Stii ca glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Pot sa vin si ieu ? ca am intrat mai tarziu in grupul betzivilor numai sa vi asortat sa nu ne acoperim de penibil. Cred ca ar tebui sunati maine toti si ci care nu am mai venit demult,gen breten niolas etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Joi venim si noi. Poate mancam si tort de mere, daca ma enervez, daca am timp sa fac si daca va place. Choparica ajunge inaintea mea sigur, ca nu ma vad plecand mai devreme de 20.00 de la job. Vbiti si cu veledeu', nu-l uitati Ca nu l-am mai vazut pe panarama ala de mai bine de un an! PS: Kali here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Intrebare zona Mall Plaza tine de militari sau de Drumul Taberei ca sa ma laud si eu unde m-am mutat si sa intreb ce vecini pe doua roti am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Joi se fac 2 ani de cand marea majoritate ne stim asa ca ne vedem cu totii la Cearceafuri la orele 20.Trebuie sa avem si tort Blaze, vino si tu sa ne povestesti ce ai patit ca ne-ai bagat in ceata. adicatelea se lasa cu beuta? betzivilor, care estetzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 La Multi Ani tuturor cu putina intarziere. Uite si o poza cu ce am facut de revelion. Ptr cei pasionati care nu stiu inca: Bansko merita o vizita ptr ski/snowboard. e mai tare ca orice din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Heyy, buna dimineatza dragalasilor! ce mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Intrebare zona Mall Plaza tine de militari sau de Drumul Taberei ca sa ma laud si eu unde m-am mutat si sa intreb ce vecini pe doua roti am Mall Plaza e de Militari cred Neatza Oana ...punem la cale aniversarea a 2 ani de cand a inceput Kali sa ne adune Editat Ianuarie 11, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Heyy, buna dimineatza dragalasilor! Pe mine iar nu ma saluta. Mall Plaza e de Militari cred Eu ziceam ca Militari-ul e pina la linia de tren dar fiecare trage dunga unde vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Pe mine iar nu ma saluta. Buna dimineatza Gargamel si mie mi-a fost dor de tine Mesaj completat Neatza Oana ...punem la cale aniversarea a 2 ani de cand a inceput Kali sa ne adune O sa vin si eu...k prea nu v-am vazut de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Buna dimineatza Gargamel si mie mi-a fost dor de tine mie nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 mie nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Pe mine iar nu ma saluta. Eu ziceam ca Militari-ul e pina la linia de tren dar fiecare trage dunga unde vrea. cred ca ai dreptate dar oricum nu prea conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Intrebare zona Mall Plaza tine de militari sau de Drumul Taberei ca sa ma laud si eu unde m-am mutat si sa intreb ce vecini pe doua roti am Poti sa te consideri de-al nostru. Deabea astept sa ne intalnim toti toti sper sa nu traga nimeni chiulul. In cazul in care nu stiati Ardaf est un betiv,nu ma mai duc cu el pe nicaieri ca se imbata si ma face de ras.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Sunt confuza.... de ce oare e asa de important sa luam la cunostinta ca unu sau altu e un betiv, sau sa ne laudam cu betivania? Ori sunt eu old fashion or...sunt no fun...pana mea nici nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Sunt confuza....de ce oare e asa de important sa luam la cunostinta ca unu sau altu e un betiv, sau sa ne laudam cu betivania? Ori sunt eu old fashion or...sunt no fun...pana mea nici nu mai stiu Nu te-ai prins. Asta cu betivenia e mai puternica decit scutirea de la medic. (EX. "Eu nu vin joi sa ma vad cu voi pt ca sunteti niste betivi") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Nu te-ai prins. Asta cu betivenia e mai puternica decit scutirea de la medic. (EX. "Eu nu vin joi sa ma vad cu voi pt ca sunteti niste betivi") da ma serbanica...nu m-am prins ... nu m-am prins nici de asta si nici de cum sa gasesc adevarata bucurie si adevaratu amuzament si spirit de echipa si prietenie in bautura....shit...cred ca imi iau si eu o scutire din asta pentru joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 da ma serbanica...nu m-am prins ... nu m-am prins nici de asta si nici de cum sa gasesc adevarata bucurie si adevaratu amuzament si spirit de echipa si prietenie in bautura....shit...cred ca imi iau si eu o scutire din asta pentru joi Crezi ca nu se prind astia daca venim amindoi cu astfel de scutiri? Gaseste si tu alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Crezi ca nu se prind astia daca venim amindoi cu astfel de scutiri? Gaseste si tu alta. oricum cred k noi 2 suntem o cantitate neglijabila, asa ca o sa ma duc sa ma dau cu motorul bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2010 "Betiv" este un apelativ spus la misto de Borris odata. Suntem destui in grup care nu bem si, poate si mai important, nici ceilalti nu beau la fiecare intrevedere. So.... Vedeti ca fac tort. Poate da dreaq sa lipsiti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Sunt confuza....de ce oare e asa de important sa luam la cunostinta ca unu sau altu e un betiv, sau sa ne laudam cu betivania? Ori sunt eu old fashion or...sunt no fun...pana mea nici nu mai stiu sau eÂşti no fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 sau eÂşti no fun sau ..d.a Mesaj completat sau eÂşti no fun sau ..d.a Mesaj completat tocmai m-am mauturizat ! am devenit super membra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate