super_buburuza Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Vedeti ca fac tort. Poate da dreaq sa lipsiti Vroiam sa cumpar unul dar daca-l faci tu e cel mai bun Sa spui daca te pot ajuta cu ceva. Seara pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Poti sa te consideri de-al nostru. Deabea astept sa ne intalnim toti toti sper sa nu traga nimeni chiulul. In cazul in care nu stiati Ardaf est un betiv,nu ma mai duc cu el pe nicaieri ca se imbata si ma face de ras.. Salut . Ma primiti si pe mine la super intalnirea asta ? Ce-i drept am cam tras chiulul la intalniri [asta ca sa nu zic ca am fost doar la 1 si atunci eram 5 speriati cu tot cu mine] dar am mobra bagata in garaj . Daca ma primiti sa-mi ziceti si unde se intampla intalnirea si daca e obligatoriu sa vin calare ...ca sa imi scot mobra la aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 cand se hotareste data ,ora si locul? atunci pe loc... scrieti pe forum ca ma chiombesc in fiecare zi pe forum si nimic ,nu mai fiti asa secretosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) cand se hotareste data ,ora si locul? atunci pe loc... scrieti pe forum ca ma chiombesc in fiecare zi pe forum si nimic ,nu mai fiti asa secretosi Data este 14 ian cand se implinesc 2 ani de cand a inceput topicu . Nu este nici un secret cu locatia , sa scris mai in spate sa ne vedem pe la 20:00 la cearceafuri . Locatia este vis-a-vis de complexul Sir de la Lujerului fiind mai aproape de toti . Vara este si o terasa acolo ..mai exact ii spune Sole D Italia cred ca mergea mai bine Sole dell passaggio @ERU , nu e musai sa vii cu motoru , nici eu nu am scos-o de sub paturica Editat Ianuarie 11, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Am scris ieri ora, ziua si locul si a fost unul, mai ametit, care a inteles ca duminca e si s-a dus la Cearceafuri Editat Ianuarie 11, 2010 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Am scris ieri ora, ziua si locul si a fost unul, mai ametit, care a inteles ca duminca e si s-a dus la Cearceafuri nu s-a mai dus...noroc cu cosmin ca l-a lamurit.Claudiu ii mai dadea si indicatii despre locatie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 nu s-a mai dus...noroc cu cosmin ca l-a lamurit.Claudiu ii mai dadea si indicatii despre locatie.. Tocmai ma pregateam sa scriu ca ma sunat si pe mine cineva sa ma intrebe unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Suntem destui in grup care nu bem Cat tupeu sa spui asta de restu' abia astept.. eu vin cu slaninutza ca e proaspat facuta... PS. Buburuza e singura care nu bea Editat Ianuarie 11, 2010 de Amiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Slanina nu merge cu tortul Mesaj completat Tocmai ma pregateam sa scriu ca ma sunat si pe mine cineva sa ma intrebe unde e Ne-a sunat pe toti. O fi zis ca suntem ai dracu' si nu vrem sa spunem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Buna seara Vietnam,baietelul deabea asteapta sa va vada pe toti.Poate lipseste cineva ........maine ma apuc sa-i sun pe urmatorii.... BRETEN HONEY BUNNY NICOLAS Astept sugestii pt altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Buna seara Vietnam,baietelul deabea asteapta sa va vada pe toti.Poate lipseste cineva ........maine ma apuc sa-i sun pe urmatorii....BRETEN HONEY BUNNY NICOLAS Astept sugestii pt altii paispe barbi MIB 0750777483 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 pai pe la 21 si un pic ajung si eu sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Buna seara, ma numesc Cesar si stau in acelasi cartier cu voi. Sunt membru mai vechi dar intru cam rar pe motociclism si abia in seara asta am dat de acest topic care are aproximativ 1700 de pagini si este impresionant Eu stau in zona Veteranilor, vis-a-vis de piata, pe Timonierului, am doua polizoare, o CBR 954 si o ZR7 si poate ne-o cunoaste, poate intru si eu mai des pe-aici, poate om iesi la o plimbarica atunci cand scoatem trompetele din barloguri. Numa bine! P.S. Serban, "paispe" este Anca14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 P.S.Serban, "paispe" este Anca14? ezac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 In cazul asta e o veche amica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Buna seara, ma numesc Cesar si stau in acelasi cartier cu voi. Sunt membru mai vechi dar intru cam rar pe motociclism si abia in seara asta am dat de acest topic care are aproximativ 1700 de pagini si este impresionant Eu stau in zona Veteranilor, vis-a-vis de piata, pe Timonierului, am doua polizoare, o CBR 954 si o ZR7 si poate ne-o cunoaste, poate intru si eu mai des pe-aici, poate om iesi la o plimbarica atunci cand scoatem trompetele din barloguri. Numa bine! P.S. Serban, "paispe" este Anca14? Salut Cesar , cum scoatem fetele la aer mergem gramada la mici ceilalti stiu locatiile pe langa Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Cred ca mai e de asteptat pana atunci - trebuie sa recunoastem, desi nu ne convine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Cred ca mai e de asteptat pana atunci - trebuie sa recunoastem, desi nu ne convine Cam asa e ,au anuntat iar un val de frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Salut Cesar , cum scoatem fetele la aer mergem gramada la mici ceilalti stiu locatiile pe langa Bucuresti Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 paispebarbi MIB 0750777483 Serbane daca insisti fa tu o intalnire cu fetele,o sa fi ca un pasa intre atatea. dkw vezi cum faci sa lipsesti, Am vb si cu fel de fel vine si el. Aveti idee pe cine sa ma sunam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Pai io sunt de parere ca tanarul Claudiul tre sa se ocupe de bifat persoane Nu de alta, da' el sta si purica topicul de la inceputuri si pana in zilele noastre, semn ca e foarte ocupat la serviciu Bazil! O fi in tzara? Edit: Kali, desigur Editat Ianuarie 11, 2010 de Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 tanarul claudiul nu freaca menta cred ca isi poate da doctoratul in louis.de,stie tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Buna seara, ma numesc Cesar si stau in acelasi cartier cu voi. Sunt membru mai vechi dar intru cam rar pe motociclism si abia in seara asta am dat de acest topic care are aproximativ 1700 de pagini si este impresionant Eu stau in zona Veteranilor, vis-a-vis de piata, pe Timonierului, am doua polizoare, o CBR 954 si o ZR7 si poate ne-o cunoaste, poate intru si eu mai des pe-aici, poate om iesi la o plimbarica atunci cand scoatem trompetele din barloguri. Numa bine! P.S. Serban, "paispe" este Anca14? Salut vecine, Din ciclul "eu sunt ala cu CBR-ul galben de la 17A, bine ai venit. Mai avem pe cineva de pe Timonierului, respectiv Raducu. Mesaj completat Sonea, Jordy si cu mine o sa va invatam refrenul urmator: Rechine la nunta ta, Mai draga Rechineeeee Mesaj completat Sa il aduc si pe Nanook, ca sa fie exact ca in vremurile bune? Sa se plimbe pe la toata lumea in brate? Problema e ca atucni avea 10 kile, acum are vreo 40. E problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) Serbane daca insisti fa tu o intalnire cu fetele,o sa fi ca un pasa intre atatea.dkw vezi cum faci sa lipsesti, Am vb si cu fel de fel vine si el. Aveti idee pe cine sa ma sunam? inafara de barbi (desi si aici am dubii) restu is barbati, sau asa se zvoneste. Bai, cind v-am cunoscut eu acu TZ ani, mai erau pe aici una bucata Antenutza si una bucata Amrita (cu care dealtfel am si mers in masina cind am plecat de la Casa Albastra la Nashu la terasa). Mai trec pe lista una bucata 'mercenar', JJ. Si Zuzu era prin zona pe acea vreme. si sa punem pe lista, sa fie, 'vecinii' Angel, Viorel, Roxana. Si una bucata Bulibasha. Bai, va ajung 'cearceafurile'? Editat Ianuarie 12, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Mesaj completatSonea, Jordy si cu mine o sa va invatam refrenul urmator: Rechine la nunta ta, Mai draga Rechineeeee Mesaj completat Sa il aduc si pe Nanook, ca sa fie exact ca in vremurile bune? Sa se plimbe pe la toata lumea in brate? Problema e ca atucni avea 10 kile, acum are vreo 40. E problema? Rechinul o sa vina sa ne ceara binecuvantarea tuturor pt ca daca nu stiti asta chiar se insoara anul asta. E ca greu sa-l plimbam pe nanook din mana-n mana mai ales ca asta ne linge pe toti pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate