Gixu. Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Maine e ziua cea mare... Sa nu veniti cu clatite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Maine e ziua cea mare... Sa nu veniti cu clatite! Daaaaa. De abia astept! Si tocmai vorbeam cu Claudiul despre clatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Maine e ziua cea mare... Sa nu veniti cu clatite! Aia cu clatitele a iesit din schema , dar ai grija la gogosi ,bere sau pe orice altceva pui gura .... ca vine Angel Editat Ianuarie 13, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Aia cu clatitele a iesit din schema , dar ai grija la gogosi Sau la gogoshici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Aia cu clatitele a iesit din schema , dar ai grija la gogosi ,bere sau pe orice altceva pui gura .... ca vine Angel Maine seara bem apa plata! Boris pregateste-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Nu-l speriati pe Boris ca nu mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Maine seara bem apa plata! Boris pregateste-te! Lasa-l in pace pe Borris , daca se bea apa plata eu nu mai vin 6 lei apa plata Editat Ianuarie 13, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Maine seara bem apa plata! Boris pregateste-te! Hai să fim corecți, apa plată era 5.5 roni la 0.33 Cât de bună să fie Âşi apa aia? Mesaj completat Lasa-l in pace pe Borris , daca se bea apa plata eu nu mai vin 6 lei apa plata Claudiule, ne combinăm la un vin? Alege-l tu că dacă-l aleg eu cine Âştie ce o să comand Âşi zici că-s penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Hai să fim corecți, apa plată era 5.5 roni la 0.33 Cât de bună să fie Âşi apa aia?Mesaj completat Claudiule, ne combinăm la un vin? Alege-l tu că dacă-l aleg eu cine Âştie ce o să comand Âşi zici că-s penibil Da apa era 5.5 roni si carafa de vin 18 lei ......scumpa apa asta Ne combinam la un vin in functie de ce vom manca sau daca vom manca , acolo e pizzerie si nu prea merge vinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Asta-mi place mie la gasca asta. Aveti idei putine si fixe. Betiveala, clatite, s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Hai să fim corecți, apa plată era 5.5 roni la 0.33 Cât de bună să fie Âşi apa aia? save the water! drink everithing else! alexa : eu iti propun o bere de 400ml intre 7.5 si 9 roni diferit de sortiment deci nu e atat de exagerat la apa doar e bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Asta-mi place mie la gasca asta. Aveti idei putine si fixe. Betiveala, clatite, s.a.m.d. Pai ce altceva decat lucrusoarele acestea mici si placute sa ne aduca fericirea? Vorbesc de shot-uri si gogoshi evident Ca dupa ce luam doua ape plate si ne ia ameteala, parca vad aievea cum, la indemnul printului printilor (there can be only one) se va ridica semet Claudiul si va canta incet, suav dar scurt si la obiect: Rechineee la nunta ta... mai draga rechineeee.... Militari-ul se adunaaaa, si gagicile plangeeeaaa... Boris apa plata beeeea, of! draga Rechineeee... Buburuza miez eraaaaa,( saru'mana!) ... mai draga Rechine! Editat Ianuarie 13, 2010 de Amiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 Dragi tovarasi, torturile sunt la cuptor Am facut - ca bonus - si o prajitura racoritoare cu fructe muuuuuulte Si frisca. Sa nu alunece vinu'. Sa curga incetisor, asa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Pai ce altceva decat lucrusoarele acestea mici si placute sa ne aduca fericirea? Vorbesc de shot-uri si gogoshi evident Ca dupa ce luam doua ape plate si ne ia ameteala, parca vad aievea cum, la indemnul printului printilor (there can be only one) se va ridica semet Claudiul si va canta incet, suav dar scurt si la obiect: Rechineee la nunta ta... mai draga rechineeee.... Militari-ul se adunaaaa, si gagicile plangeeeaaa... Boris apa plata beeeea, of! draga Rechineeee... Buburuza miez eraaaaa,( saru'mana!) ... mai draga Rechine! De unde le scoti mai poetule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Nu cant decat in cadru restrans si numai cu amicul meu jonny plimbaretuMesaj completat Stie cineva daca se potrivesc marimile de la pantalonii textili Probiker cu cei de piele Probiker ?? Calapodul este acelasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Calapodul este acelasi. Merci La multi ani "Zona Militari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 La multi ani militari.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Da, sa traiti! 'nteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 La multi ani tuturor! Am cautat dar nu am vazut unde mergeti. La cearceafuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Asta-mi place mie la gasca asta. Aveti idei putine si fixe. Betiveala, clatite, s.a.m.d. Si sex anal..... Mesaj completat frontal si orizontal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 pai la asa ceva o sa'ncerc si eu sa ajung...sper sa si reusesc. pana la urma ie ziua cuiva sau a topicului? ca io's mai ametit si nu inteleg mare lucru... in afara de tort, clatite, bautura si sex anal mai e ceva? sa aduc vreo racheta de tenis/un batz de biliard/un costum de baie xxxxxxxxl? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Trebuie sa vi insotit de cava barbati imbracati in latex pt petrecerea burlacilor pt Rechinul caruia o sai cantam Rechine la nunta ta mai draga rechine Sonea te va cununa Mai draga rechine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 sa fiu al naibii, daca stiam imi recuperam tanga roz de la Naomi bagaboanta naibii, ii are de 4 luni si nimic...un telefon, ceva o sa vad daca reusesc sa improvizez ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Draga mea, eu nu ma cert cu tine, n-am nimic cu tine, dar nu imi plac oamenii cu 2 fete. Am vrut doar sa-ti spun ca nu e frumos ce faci si nici macar nu esti sigura despre ceea ce vorbesti. Noi pe aici suntem prieteni si ne intelegem foarte bine tocmai pentru ca stim sa fim corecti. Si iti garantez ca si cei din Crangasi sunt oameni ok. Mai gandeste-te. Pari un om cu capul pe umeri si prin asta nu faci altceva decat sa ii faci pe ceilalti sa-si schimbe parerea despre tine Ca sa inchidem subiectul: dupa discutia telefonica de aseara, s-a dovedit ca fiecare vorbea despre altceva. ca sa nu mai ajungem la replici de genul asta, ma poti suna oricand exista dubii. Pentru ceea ce e bolduit cred ca ar trebui sa astept scuzele tale, dar voi considera ca tonul jovial cu care s-a incheiat discutia telefonica a clarificat si acest aspect. Mesaj completat pai la asa ceva o sa'ncerc si eu sa ajung...sper sa si reusesc.pana la urma ie ziua cuiva sau a topicului? ca io's mai ametit si nu inteleg mare lucru... in afara de tort, clatite, bautura si sex anal mai e ceva? sa aduc vreo racheta de tenis/un batz de biliard/un costum de baie xxxxxxxxl? cu siguranta ca vor mai exista si surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Si sex anal.....Mesaj completat frontal si orizontal. Bah ma uimesti ,numai sex anal ai in cap ...hmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate