legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Men are like..... 1. Men are like Laxatives They irritate the crap out of you. 2 Men are like. Bananas The older they get, the less firm they are.�� 3. Men are like Weather Nothing can be done to change them. 4. Men are like Blenders You need One, but you're not quite sure why. 5. Men are like Chocolate Bars Sweet, smooth, & they usually head right for your hips. 6. Men are like Commercials You can't believe a word they say. 7. Men are like Department Stores . Their clothes are always 1/2 off! 8. Men are like . Government Bonds . They take soooooooo long to mature. 9. Men are like .. Mascara . They usually run at the first sign of emotion. 10. Men are like Popcorn They satisfy you, but only for a little while. 11. Men are like Snowstorms You never know when they're coming, how many inches you'll get or how long it will last. 12. Men are like Lava Lamps Fun to look at, but not very bright. 13. Men are like Parking Spots All the good ones are taken, the rest are handicapped. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Cred ca ar fi frumos daca ati aduce si aparate foto. Mesaj completat Bah ma uimesti ,numai sex anal ai in cap ...hmm Eu macar recunosc,tu nu o faci.... Cladiule dacalipip corrile unu de altul facem apartament cu 2 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 in afara de faptul ca, vb lui Borrisica, sunteti niste betivi, mai sunteti si perversi... @Borrisica: bateria e la Clau dar este riscant sa mergi pe strada mea cu motorul >m-am uitat mai bine azi si..eu sincer, nu as iesi;cel putin nu cu motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 La cat se da "startul"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 in afara de faptul ca, vb lui Borrisica, sunteti niste betivi, mai sunteti si perversi... @Borrisica: bateria e la Clau dar este riscant sa mergi pe strada mea cu motorul >m-am uitat mai bine azi si..eu sincer, nu as iesi;cel putin nu cu motorul meu Borisica a zis da si el este rachiuman trei pariuri am pierdut la el si ghici miza ......3 sticle de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 vroiam sa zic ca lipim corturile, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 vroiam sa zic ca lipim corturile, nu se atinge nimeni de cortu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Sa traim....bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Borisica a zis da si el este rachiuman trei pariuri am pierdut la el si ghici miza ......3 sticle de vin pai dupa cum iti respecti pariurile...il cam tii in abstinenta pe bietul om ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) pai dupa cum iti respecti pariurile...il cam tii in abstinenta pe bietul om ! Mi-am onorat deja pariurile si m-am invatat minte , cu Borris nu mai fac pariuri ca tot el castiga.....ce-mi place la el e ca imparte pariul Editat Ianuarie 14, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Mi-am onorat deja pariurile si m-am invatat minte , cu Borris nu mai fac pariuri ca tot el castiga.....ce-mi place la el e ca imparte pariul Daca da el vinu' si te pune pe tine sa dai apa n-ai rezolvat nimic...S-a scos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Daca da el vinu' si te pune pe tine sa dai apa n-ai rezolvat nimic...S-a scos! cita rautate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 gix-ile si dkv cred ca ati face mai bine sa veniti spre militari ca e departe oricum.sa dea dracu sa intarziati,ca pun biciul pe Ardaf....el il pune pe sefa si tot asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba si pana la urma unde trebuia sa ne vedem? Ca la cuverturi nu'i nimeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 io acum m-am intors de la cearsafuri,unde nu am gasit pe nimeni. PS: cititi si voi posturile 17071 si 17072, si lamuriti-ma si pe mine care e treaba cu vladase si cosmin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba si pana la urma unde trebuia sa ne vedem? Ca la cuverturi nu'i nimeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba si pana la urma unde trebuia sa ne vedem? Ca la cuverturi nu'i nimeni.. si tu te-ai tepuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba si pana la urma unde trebuia sa ne vedem? Ca la cuverturi nu'i nimeni.. Mesaj completat a, tu erai băietu ala cu geaca de piele..hai k io sunt inka aici Mesaj completat a, tu erai băietu ala cu geaca de piele..hai k io sunt inka aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 inceteaza!!..ca s-a inteles din prima. la cuverturi trebuia,dar s-au mutat in ultima clipa la curveturi. da si tu un tel unuia dintre ei,a habar nu mai am unde au zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 a, tu erai băietu ala cu geaca de piele..hai k io sunt inka aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 io-s acasa...glumeam,nu am reusit sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba si pana la urma unde trebuia sa ne vedem? Ca la cuverturi nu'i nimeni.. Mesaj completat ba si pana la urma unde trebuia sa ne vedem? Ca la cuverturi nu'i nimeni.. Mesaj completat postez d p tel..sorry pt repeat..sa fie sanatosi cu tortu lor cu tot si cu lista aia preferentiala..oricum km nu se numara in posturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Neata everybody. Nu s-a trezit nimeni inca? Sunteti prea obositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 is de la 8 la munca. Auzi, mesajul cu basculanta l-ai primit pe mess? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) 'neata all. BTW... mi'a placut aseara. A fost ca pe vremuri. Editat Ianuarie 15, 2010 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate