cosmin_sn Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Buna dragilor,inca ma mai doare capul si nu stiu de ce,doar banuiesc de ce.....Ardaf era daramat azi la munca zici ca venise de la al treilea razboi mondial,eu i-am spus ca e un betiv dar nu ma crede.Eu unul de azi inainte ma las de slabit si ma apuc de bautura.....sau invers. A fost superb, spuneti-mi ca a facut cineva poze?Gogosica sper sa me faca un imn pe care sa-l cante la chitara. Mesaj completat jj ti-am simtit lipsa si tie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Ce sa zic bre...a iesit super aseara! sper sa mai avem multe ocazii de genul asta. Salut cu respect pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Nu aveam numarul de telefon al nimanui . Si din cate vad nu ai vre un nr de tel al profil . Replica cu pretul minutului mi se pare prea deplasata ca sa ma apuc sa-ti raspund. Despre dezinteres poti sa te uiti cateva pagini in urma si o sa vezi ca mi-am anuntat intentia de a veni ....intradevar dezinteres. las' ca io am sunat preventiv cand eram pe drum spre locatie, altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Ne place riscul mai ales sa mergem pe rezerva raducu. stie da-te-ncolo de norocos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 da-te-ncolo de norocos! Huuooo! Chiulangiule! Nici nu stii ce frumos a fost. Sac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) stiu blondo.....doar ca muncesc grav de cateva zile,si nu eram o companie tocmai placuta.. Editat Ianuarie 15, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 stiu blondo.....doar ca muncesc grav de cateva zile,si nu eram o companie tocmai placuta.. Asa e , nu esti o companie placuta , esti piticul artagos m-am luat eu dupa tine sa nu alimentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 si ce dreaq te plangi,ca n-ai avut parte in viata ta de atata adrenalina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 si ce dreaq te plangi,ca n-ai avut parte in viata ta de atata adrenalina.. Sa merg cu morcovu ? asta numesti tu adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 stiu blondo.....doar ca muncesc grav de cateva zile,si nu eram o companie tocmai placuta.. Nici nu mai sunt blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Nici nu mai sunt blonda Nu esti blonda ,esti bruneta iar Borris e saten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) ERU, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem. Am primit si mesaje de LMA, via sms, si injuraturi pt schimbarea locatiei. De obicei, inainte de a pleca undeva, stiind ca-s multe persoane si ca e posibil sa nu fie loc, sun inainte... Si, tot de obicei, nu ma mai duc daca e inghesuiala. Mutarea a survenit firesc, toti am alergat care incotro si eu, una, chiar nu am intrat pe forum sa citesc ce mai e pe aici, daramite sa si anunt! Am fost ultima venita, pt ca am scapat cel mai tarziu de la job si, pana am ajuns acasa si am facut tortul ala sa arate a coliva, a durat ceva. Mai precis, aproape 1 ora jumate, tortul fiind direct proportional cu numarul mesenilor. Am ornat si prajitura, ca sa nu manance vladase frisca invechita in frigider, sa fie proaspata, ca altfel se strica si ajunge ca astia: un betiv )))) Esti binevenit oricand si ia d-aici un nr. de tel, pentru a preintampina situatii similare in viitor: 0766.66.84.20. Editat Ianuarie 15, 2010 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) ERU, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem. Am primit si mesaje de LMA, via sms, si injuraturi pt schimbarea locatiei. De obicei, inainte de a pleca undeva, stiind ca-s multe persoane si ca e posibil sa nu fie loc, sun inainte... Si, tot de obicei, nu ma mai duc daca e inghesuiala. Mutarea a survenit firesc, toti am alergat care incotro si eu, una, chiar nu am intrat pe forum sa citesc ce mai e pe aici, daramite sa si anunt! Am fost ultima venita, pt ca am scapat cel mai tarziu de la job si, pana am ajuns acasa si am facut tortul ala sa arate a coliva, a durat ceva. Mai precis, aproape 1 ora jumate, tortul fiind direct proportional cu numarul mesenilor. Am ornat si prajitura, ca sa nu manance vladase frisca invechita in frigider, sa fie proaspata, ca altfel se strica si ajunge ca astia: un betiv )))) Esti binevenit oricand si ia d-aici un nr. de tel, pentru a preintampina situatii similare in viitor: 0766.66.84.20. Cam toata lumea are telefonul cuiva din gasca... in sfarsit. Kali, multumesc inca o data.... ca ti-ĂĄi batut capul. Editat Ianuarie 16, 2010 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Dragilor, se schimba foaia.-> /index.php?...471399&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 ha ha ha Ne-am dat dracu cu atatia admin.Bine ca ii stim pe majoritatea. Adevarat a spus VLD MULTUMIM KALI pt tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Forumul moderatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Moderator.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Moderator.ro Forum cu activitate moderata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Serban s-a facut verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 In alta ordine de idei, cand da caldura poate facem o iesire la un gratar, acolo unde ne-a dus Kali acum 2 ani de ziua mea si a lu' Ravenitza,pe Arges. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 In alta ordine de idei, cand da caldura poate facem o iesire la un gratar, acolo unde ne-a dus Kali acum 2 ani de ziua mea si a lu' Ravenitza,pe Arges. Sau putem merge la Targoviste ca-i aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copil_tembel Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) sorry, urmaream cu interes topicul vostru , si in loc sa scriu ceva in alta parte am aterizat aici... Editat Ianuarie 16, 2010 de copil_tembel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Sau putem merge la Targoviste ca-i aproape La "Targoviste" mergem vara ca sa nu murim de frig pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 La "Targoviste" mergem vara ca sa nu murim de frig pana acolo. Mda , ai dreptate si nici nu cred ca e deschis circulatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Nu pot sa zic ca nu-mi pare rau ca nu am venit sa va vad, dar am fost intr-o perioada foarte negativista, simteam nevoia de a fi singur mai mult decat orice.. Oricum, sper ca stiti cat va respect si apreciez, si ca, in retrospectiva, regret ca nu v-am facut o vizita, fie macar pentru cateva minute.. In alta ordine de idei, cand da caldura poate facem o iesire la un gratar, acolo unde ne-a dus Kali acum 2 ani de ziua mea si a lu' Ravenitza,pe Arges. Oooooh nu!! Nu buna zona aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate