claman Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 (editat) Bine, asta cind nu se da cu motocicleta, evident. Evident , cu motocicleta mai rar ca nu e bani Editat Februarie 5, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Cum sa nu , ma bag la orice ...biliard,bowling,ping-pong,golit pahare ,patinaj,ski,fotbal, dansuri populare si nu numai biliard-verificat, se pricepe bowling-inca nu am vazut ping-pong, verificat, stie, cam ruginite reflexele golit pahare, se pricepe destul de bine patinaj, verificat, are nevoie de patine noi ski, inca nu l-am vazut pe partie fotbal, ar merge un meci de dezmortire a oaselor dansuri populare DAAA, e mebru al ansambului folcoric Doina Militarilor nu numai, e treaba lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 fotbal, ar merge un meci de dezmortire a oaselor Daca va bagati la un fotbal in weekend as merge si eu. Ar fii o idee sa ne strangem 2/3 echipe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Daca va bagati la un fotbal in weekend as merge si eu. Ar fii o idee sa ne strangem 2/3 echipe. Nu cred ca reusim sa strangem 2 echipe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Vin si eu la fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Nu cred ca reusim sa strangem 2 echipe Daca nu ne strangem 2 echipe e un teren mai mic in regie, la terenurile sintetice de la Sportu. Am jucat si 4 la 4 acolo. E o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Daca nu ne strangem 2 echipe e un teren mai mic in regie, la terenurile sintetice de la Sportu. Am jucat si 4 la 4 acolo.E o idee Entranger ne-ai parasit in partea aia care-i oleaca mai la nord de militari? Suntem si pe acolo chiar mai multi amatori de fotbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Entranger ne-ai parasit in partea aia care-i oleaca mai la nord de militari? Suntem si pe acolo chiar mai multi amatori de fotbal. Nup nu v-am parasit, numai k acum cat e frig stau mai mult prin Militari, iar vara in Giulesty ........ pai uite putem sa ne strangem cu toti la un fotbal...... si asa sigur ne ies 2 sau chiar 3 echipe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 buna ideea asta cu fotbalul si echipele pe cartiere. Noi avem echipa pregatita. Dati un semn cand ne provocati. Pierzatorii dau o naveta de bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 eu zic sa iesim sa dam zapada de pe bulevarde ca iar am fost luati prin surprindere de ninsoare si putina miscare nu ne strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Si puteti incepe din Ghencea sa pot scoate si eu mai usor masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 eu propun sa facem o intalnire la mine in fata blocului, prezenta obligtorie cu o lopata in dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Solutia mea: Se iau 5 colorati, se platesc inainte cu 35 lei, si dau la lopata si te imping pana iesi in strada. A functionat la mine de dimineata sa ies de pe straduta cam 80 metri prin troiene de 30-40 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Noroc cu colortii din cartier. Dar n-am vazut azi niciun scuterist, oare ce-i cu ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Nasule ma vopsesc cu crema de ghete neagra pe fatza si ma apuc de facut bani.Partea urata e ca vremea asta mai tine ceva,oricum in patutz nu se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Buna dimineata, tuturor. Care ati mai iesit din zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 Eu ies zilnic )) Plecarea din parcare este stil "bob", adica ma impinge cineva, si p-orma desfac velele, ca Tico e usor si ma duce vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 La mine norocul mare este ca stau in panta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Dar n-am vazut azi niciun scuterist, oare ce-i cu ei? Cine mai maninca pizza pe o asa vreme? Toata lumea baga vin fiert si tuica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Cine mai maninca pizza pe o asa vreme? Toata lumea baga vin fiert si tuica. O sa radeti, dar aseara pe GHIRLANDEI erau doi meseriasi pe un scuter pe la 17.00. Cred ca s-au gandit ca taie mai bine zapada si se duceau dupa tuica sa o fiarba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Buna dimineata, tuturor. Care ati mai iesit din zapada? Cu bicicleta. Merge mai greu, din cauza masinile care blocheaza drumurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Solutia mea:Se iau 5 colorati, se platesc inainte cu 35 lei, si dau la lopata si te imping pana iesi in strada. A functionat la mine de dimineata sa ies de pe straduta cam 80 metri prin troiene de 30-40 cm. Solutia mea: Te faci ca dai zapada de pe masina si vin doi baietei sa dea la lopata sa poti sa iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 buburuza are sclavi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 (editat) buburuza are sclavi. Sclavi dar... voluntari. Sau spirit civic. Pacat ca spiritul civic nu tine si in partea masculina decat contra unor sume. :laugh:Solutia mea: Exemplul il avem: @BBL Se iau 5 colorati, se platesc inainte cu 35 lei, si dau la lopata si te imping pana iesi in strada. A functionat la mine de dimineata sa ies de pe straduta cam 80 metri prin troiene de 30-40 cm. Editat Februarie 10, 2010 de iulianminzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Am dat si eu zapada de langa masina nu stiu de ce ca oricum nu merg cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate