ser79ban Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani praz-boy!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 a cui e jucaria? mai o ai la santier? O sa o vezi azi cand vii. Nu mi-as cumpara niciodata asa ceva, dar e misto senzatia. Mesaj completat Da, se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaan Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 deja m-am dat cu mobra ieri ,ardeam de nerabdare ,ma saturasem dupa atata iarna Mesaj completat deja m-am dat cu mobra ieri ,ardeam de nerabdare ,ma saturasem dupa atata iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani ...........frumosuleeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani, zeule! Sa fii vesel, breee! (Si sa raspunzi la telefon ) Kali&Chopi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Laa muulti aani, Sonex !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani iubitul meu sot! Sa fii sanatos si mereu la fel de cuceritor, ca vorba aia mor femeile dupa tine! Multi km superbi cu motorul si sa nu ne uiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani praz-boy!! multumesc La multi ani ...........frumosuleeeeeeee La multi ani, zeule! Sa fii vesel, breee! (Si sa raspunzi la telefon Kali&Chopi Incerc,incerc,dar mi se tot descarca.... La multi ani iubitul meu sot! Sa fii sanatos si mereu la fel de cuceritor, ca vorba aia mor femeile dupa tine! Multi km superbi cu motorul si sa nu ne uiti! Uf nu credeam ca ma mai iubesti,credeam ca ai divortat si ai fugit cu un artist,dar vad ca pana la urma irezistibila mea suberbitate nu te lasa sa ma parasesti.. Nu te uit nici pe tine nici pe copilul nostru nenascut si cand sa devin major o sa merg si la primaie sa-l recunosc.Te pupa cast sotul tau ca daca te pupa altflel cineva il spala pe dintisori cu un ciocanel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 LA MULTI ANI COSMIN ! sa fi sanatos si fericit... ptiuu ce frumos e la 22 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Multi ani traiasca, si sa fie zeul nostru in continuare !!! M-am intalnit cu Ardafu' si zice ca o aranjeaza el pe sefa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani shonea Mesaj completat in curind sper sa pot iesii si eu cu mobra ma duc miine sa vad una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani shoneaMesaj completat in curind sper sa pot iesii si eu cu mobra ma duc miine sa vad una Lasă văzutul , cumpară una că începe sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 multumesc, multumesc numai vad umbre vad ca stie ca fac 22 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 la multi ani bre !!!!! si aici:D nu de alta,dar m-a certat cineva credea ca nu ti-am zis te pupa sotia ta ,NAMBAR UAN ,am zis!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 multumesc, multumesc numai vad umbre vad ca stie ca fac 22 de ani La multi ani bai primul oltean al tarii. Ne vedem la Targoviste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Hai care te bagi la plimbărică sâmbătă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Unde se merge? Azi fac ITP si sunt ready to go. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Spre marea neagra sau prin dobrogea , cheile dobrogei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 la multi ani bre !!!!! si aici:D nu de alta,dar m-a certat cineva credea ca nu ti-am zis te pupa sotia ta ,NAMBAR UAN ,am zis!! Multumesc,muuuuuuult.Am inteles........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 M-am avatarizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 M-am avatarizat Foarte tare , chiar seamana cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Adica spre mare, autostrada, drum drept... pfff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Adica spre mare, autostrada, drum drept... pfff. Spre mare pe drumul vechi , fara autostrada pa cat posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Mult mai interesant spre munte Siriu - Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Mult mai interesant spre munte Siriu - Cheia. Dap , intradevar e mult mai frumos dar mai la vara . Drum bun si asfalt uscat daca te duci p`acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate