Falkenberg Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 PS Alles gute zum geburstag Herr Falkenberg Dankeschon Chiar s-a linisit pe topic aici. Nu am fost client fidel la intalniri, dar totusi as mai mergea si eu la un mic cu the usual suspects Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 `multumesc mult!...eu ce am gasit era in jur de 80 de roata schimb+echilibrat . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 cine ma poate ajuta si pe mine cu o toba stoc de cbr 600 pt o jumatate de zi. nu vor sa imi dea identificarea la RAR ca nu am toba stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 cine ma poate ajuta si pe mine cu o toba stoc de cbr 600 pt o jumatate de zi. nu vor sa imi dea identificarea la RAR ca nu am toba stoc crezi ca merge a mea de la CBF ? verificam si daca merge o montam si-ti faci treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 ALOOOOOOOOO , Fratilor , surorilor mai dragii mei ......da ce naiba se intampla p`acilea , GATA ???? s-a spart topicul ...nu ne mai cunoastem ?????? nu ne mai stim ???nu mai sunt intalniriile la mititei , plimbari bla bla bla .....ce facem ? V-ati tras cu totii pe fash ? Kali Buburuza Borris Sonea Angel Zuzu DanRadu Amiba BBl`u Mandibula Cipoerica Jordy......ce ati patit mai ? de nu mai zice nimeni nimic Mai bine hai s-o punem si noi de-o plimbare ca oricum n-am fost niciodata cu totii decat la plimbat pahare PS Alles gute zum geburstag Herr Falkenberg BRE, IERI LA 5-6 inchisesei pravalia ! vine omu la tine...si vede un mare lacat in usa. Mesaj completat Preafermecatorule claman, unii "munceste", bre! Ideea matale este buna. Numai ca eu nu va pot insoti, pt ca ajung acasa la ore la care voi va intoarceti, in general, de la mici si alte delicii d-astea... Chopi face ore suplimentare, ca asa e la patron... Amiba bantuie, Shonex construieste, BeBeLu' plimba Nanooku', Jordy leagana kidzi iar Rechinu' face planuri de nunta, in timp ce freaca la carene (daca mai freaca, la mine stirile ajung greu) ) Borris strange bani sa ne faca cinste - stie el de ce. Asa ca eu ma dau cu motoreta prin oras si o parchez cu tupeu in curtea scolii, ca sa crape de ciuda directorul ala nesimtit si plin de functie. RECHINU NU MAI FREACA LA CARENE !!!!!!!!! devin isteric daca mai aud cuvantul frecat. sau orice alt sinonim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Eu unu ...plec la mare maine .cine vrea si are chef,timp....poate sa-mi raspunda pe aici....pt cei care vor veni in weekend la 2 mai sau in vama...ne vedem la o bere 2...15...fac eu cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 SE VINDE APRILIA RS 125 ... Detalii aci : -> http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...998-287585.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 BRE, IERI LA 5-6 inchisesei pravalia ! vine omu la tine...si vede un mare lacat in usa.Mesaj completat RECHINU NU MAI FREACA LA CARENE !!!!!!!!! devin isteric daca mai aud cuvantul frecat. sau orice alt sinonim. Rechinu e fancy - trendy, are motocicletă albă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Rechinu e fancy - trendy, are motocicletă albă calare pe un cal alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 BRE, IERI LA 5-6 inchisesei pravalia ! vine omu la tine...si vede un mare lacat in usa.Mesaj completat La mine la servici ?? lacat pe usa la 5-6 ... nu , nu e posibil ......noi stam pana la sapte Mesaj completat Rechinu e fancy - trendy, are motocicletă albă Mosule , ti-a ramas la semnatura anuntu de vanzare , mai ai un una ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 Lasa-l, clamane, ca e batran, mama Sau e prea bogat Caz in care il sfatuiesc sa ma infieze Mesaj completat PS: Diseara, 21.00, la Sole d'Italia sau cum mamica lui se numeste birtul. Ca mi-e dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) PLECAREA: Vineri 30.04.2010 ORA: adunarea se face dupa 8-8:30 si se pleaca la 9-max9:15 LOCUL: iesirea spre drumul vechi spre Constanta ...(de la CORA pantelimon urmeaza pe dr un Rompetrol apoi vine o intersex.tie cu semafor in care la un colt e un PETROM ...in parcarea la PETROM e strangerea TRASEUL: cel stabilit mai devreme cu popasuri.... s.a. care mai vine... . Editat Aprilie 28, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 sa scrii Q7 pe ea ti-a iesit binisor BRE, IERI LA 5-6 inchisesei pravalia ! vine omu la tine...si vede un mare lacat in usa.Mesaj completat RECHINU NU MAI FREACA LA CARENE !!!!!!!!! devin isteric daca mai aud cuvantul frecat. sau orice alt sinonim. 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 RECHINU NU MAI FREACA LA CARENE !!!!!!!!! devin isteric daca mai aud cuvantul frecat. sau orice alt sinonim. Rechine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Rechine.... what ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Pentru cei din sectorul 6 ...recomand statia I.T.P din politehnica...baieti "intelegatori" taxa costa 140 RON.dureaza 20 min (conditia sa aveti oglinzile pe motireta si semnalele ...pentru poze ) Asfalt Uscat !!! http://secamm.ro/ Editat Mai 10, 2010 de Bazillius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 salut Militari. sunt marius si am un suzuki v-strom dl 650. cand iesiti la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 BBL, ai lantul uscat uscat, da-i o vaselina ca se duc pinioanele Eram in graba dimineata asta si n-am apucat sa stau mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 BBL, ai lantul uscat uscat, da-i o vaselina ca se duc pinioanele Eram in graba dimineata asta si n-am apucat sa stau mai mult. E uscat ca spray-ul e la munci. Si mobra sta de o sapt. S-a rezolvat deja. Mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 A intrat si baietelul pe aici ca v-am lasat de capul vostru cam mult.Poate imi fac si eu motoreta saptamana asta sa ne plimbammmmmmmmmmm.Bag seama ca nu e prea mare miscare pe aici,trebuie sa-i dam topicului niste adrenalina.....sau o bere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 salut Militari. sunt marius si am un suzuki v-strom dl 650. cand iesiti la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Bere sau plimbare merg ambele de minune ) Vineri si sambata is plecat si duminica is la concert ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Bere sau plimbare merg ambele de minune ) Vineri si sambata is plecat si duminica is la concert ) Mai stiu eu pe cineva Bai !! CONCERT !! AC/DC !!!!! DUMINICA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 Sa traiesti, Mariusica, si bine ai venit! Io-s usor plecata din tzara saptamana asta, da' vezi panaramele astea ce fac, poate ies ele. Baaaa, mi-am schimbat freza Mi-am tras una special de bagat in casca si geaca, sa nu mai fluture. Ia voila: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 o faci ghem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate