raducu. Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 pai am terminat benzina,bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) post dublu Editat Octombrie 28, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 pai am terminat benzina,bre eehh ai terminat-o , cred ca o tii pt la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Sâmbătă la malul mării negre să mâncăm o hamsie In care tara, ca nu ai precizat. fuarte tarebbl-ule,cred ca fix de ziua mea or sa termine astia cu asfaltatul.Mi-au mancat ficatii,si stau cu masina nespalata de 2 luni.Plus ca tot de 2 luni se chinuie la bordurile alea.. deci,care vreti sa vi se indeplineasca aia cu intaritu`,nu va duceti la bbl,ca stati un an in asteptare. claudiule,pana la mare e nevoie de multa benzina. La mine in fata au terminat, au asfaltat si trotuarul unde las mobra. Calitatea asfaltului lasa de dorit, dar e ok, la ce gropane erau pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 we il petrec la parchet. BBL ia ureaza-mi si mie ceva. dar nu de intarit, ca nu e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 In care tara, ca nu ai precizat. Romanica , la 2Mai ..ca ie hamsiile bune acolo Mesaj completat Care mai doreste care mai pofteste .....imbracati-va bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 BBL a ta e mobra de la intrare pe timonierului super tare salutare la toata lumea care asteapta asfalt pe timonierului parerea mea e ca nu o sa il vedem prea curind prefer o HAMSIE de bucuresti m-am molipsit deja cu o raceala zilele astea de la caldura de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Salut baieti, Dat fiind ca e vremea frumoasa si nu ati bagat inca mobrele la iernat vreau sa va rog urmatoarele: Maine (31.10.2010) la ora 16:00 ma voi casatori la Biserica Kretzulescu (biserica rosie dintre Sala Palatului si Magazinul Muzica) si v-as ruga taaareee muuuult sa veniti in numar cat mai mare si sa faceti galagie cat mai mai mare cu mobrele. Va multumesc mult! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2010 Autor Share Postat Octombrie 31, 2010 Bogdane, noua ne-au expirat asigurarile.. Asa ca am pus mobrele la nani. Insa... CASA DE PIATRAAAAAAAA!!! @ el_zuzu: pozili, porfavor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 iese cineva la o tura...............???? Mesaj completat cine vrea sa vina la o plimbare in we Bucuresti Sibiu valea OLtului Dealu negru ....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 careva la o tura...ma duc prin Downtown si dupa sunt in cartierul minunat. toate cele bune. Sebi 0764.943.357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Lasane un id ceva sa ne auzim mai repede ...... si iesim la o tura Mesaj completat nu de alta dar uni nu au credit baga bani in benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 id : transportregie .singura rugaminte este daca se poate o mica mentiune sa stiu si eu in care grup sa va pun. cat despre benzina....pun mai des, niciodata mai mult de 30 de lei ca nu se stie cand pica ninsoarea ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Militariii TREZIREAAAA, vine vara ............. facem si noi prezenta zilele astea cu sau fara asigurare obligatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2010 La multi ani, Raducu (pt ieri) si Antoneasca (pt azi)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La multi ani vecina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 LA MULTI ANI ROXANA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La multi ani si de la mine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Roxana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) La multi ani!!! Editat Noiembrie 12, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La multi ani si tie Raducule! Va pup si ultzam de urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 La multi ani si tie Raducule! Va pup si ultzam de urari! La multi ani ! (cu intarziere, evident) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 un bikers club careva?, o tura de oras ..just saying Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Salutare. Daca stii vreunul din voi o garsoniera in cautare de chiriasi...suntem in cautare. Inchiriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Rechine, daca au iesit pozele alea .... vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate