adrianpurcarin Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Daca e vreme de iesit cu bicicleta o sa vin sigur ca si asa nu m-am mai uitat la alte motociclete de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Angel a scos mototrul asa ca tre sa ne dea de baut .Cred ca ar trebui sa rezervam masa, daca o sa ne strangem mai multi,asa ca spuneti prezent... Mesaj completat Angel a scos mototrul asa ca tre sa ne dea de baut .Cred ca ar trebui sa rezervam masa, daca o sa ne strangem mai multi,asa ca spuneti prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 era un frig de dim de ma kkm pe mine. ce draq sa scoti motoru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Angel a scos mototrul asa ca tre sa ne dea de baut .Cred ca ar trebui sa rezervam masa, daca o sa ne strangem mai multi,asa ca spuneti prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Prezent , o pizza prosciuto e funghi ,3 beri la draft sau o carafa de vin multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 plus o gagica la bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 plus o gagica la bara. O gagica sa plateasca nota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 O gagica sa plateasca nota ti-ai dori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Primiti si din dr. taberei, ca la noi bate vantul ? Glumesc, poate cand se mai incalzeste..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 O gagica sa plateasca nota De cand bem cafeau dimineata impreuna te transformasi in chitros .Daca nu vine altcineva cu propuneri pt alta carciuma ramane vineri la \cearceafuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Se pare ca prognoza cea mai buna e aia a lu' bunica(cand o durea genunchiul) ca astia nu prea o mai nimeresc. Nu vreau sa fac pe meteorologul de serviciu dar cica se pune de o ploaie maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 La carceafuri e fosta Casa Verde deci e o cladire,poate sa ninga si sa ploua tot atata bere beu....putin cate putin..... Daca se face cald de luni o sa scot vaporul sa-mi umfle vantun-n PUPA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Stiu ca e o cladire, dar parca o intalnire de motociclisti fara motociclete nu prea are farmec..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Stiu ca e o cladire, dar parca o intalnire de motociclisti fara motociclete nu prea are farmec..... Nu te-ai prins inca, aici nu se organizeaza intalnire de motociclisti, e intalnirea Alcolicilor Anonimi care beau pe ascuns. Pana la urma e joi sau vineri? Ca vineri e zi de sala sa lucrez la corpul meu de zeu (Sonea pazea) si nu pot sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Stiu ca e o cladire, dar parca o intalnire de motociclisti fara motociclete nu prea are farmec..... Cu motocicletele nu mergem la întâlniri, mergem la plimbări Âşi până o veni vremea de plimbări, ne mai strângem la un rachiu Mesaj completat Nu te-ai prins inca, aici nu se organizeaza intalnire de motociclisti, e intalnirea Alcolicilor Anonimi care beau pe ascuns. Pana la urma e joi sau vineri? Ca vineri e zi de sala sa lucrez la corpul meu de zeu (Sonea pazea) si nu pot sa ajung. Eu nu sunt deloc anonim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Pana la urma e joi sau vineri? Ca vineri e zi de sala sa lucrez la corpul meu de zeu (Sonea pazea) si nu pot sa ajung. E vineri ca azi e joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 va salut din avion la ora aia. procedurile de decolare de la viena Bun venit tuturor! Ramane pe vineri, ora 20.00, la Sole d'Italia (or smthg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Eu nu sunt deloc anonim Nu esti anonim ,tu bei numai cu eticheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Se cunoaste ca se apropie sezonu'. Se incalzesc lucrurile pe aici. Nea Borris ce mai faci, ca nu te mai vad decat pe la trecerile de pietoni cand vii de la munca imbracat la patru ace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Nu te-ai prins inca, aici nu se organizeaza intalnire de motociclisti, e intalnirea Alcolicilor Anonimi care beau pe ascuns. Pana la urma e joi sau vineri? Ca vineri e zi de sala sa lucrez la corpul meu de zeu (Sonea pazea) si nu pot sa ajung. BBL vrea sa se transforme intr-un rege al sexului, sa faca brand si la ciupalau.Degeaba,nu va putea sa faca un abdomen ca al meu....INCA CEVA....EU NU BEAU SUB MASA,BEAU PANA CAD SUB MASA... Cu motocicletele nu mergem la întâlniri, mergem la plimbări Âşi până o veni vremea de plimbări, ne mai strângem la un rachiu Mesaj completat Eu nu sunt deloc anonim Adica cand se face cald, te lasi de bautura?? Nu esti anonim ,tu bei numai cu eticheta Se cunoaste ca se apropie sezonu'. Se incalzesc lucrurile pe aici. Nea Borris ce mai faci, ca nu te mai vad decat pe la trecerile de pietoni cand vii de la munca imbracat la patru ace. Lasa nasule ca il vazui eu, sa vezi ce costum,ce cravata,ce sarm........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Se cunoaste ca se apropie sezonu'. Se incalzesc lucrurile pe aici. M-am apucat si eu de mobra, sa fiu pregatit Intinzator lant distributie + intinzator lant alternator reparat, ulei si filtru. Peste 2-3 saptamani voi fi calare, mai silentios sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Deci se bea ceva azi sau luam o pauza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Salutare, Sunt mai nou prin cartier si am o intrebare: unde se aduna "militarii" si cand pt o vorba si-o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Se cunoaste ca se apropie sezonu'. Se incalzesc lucrurile pe aici. Nea Borris ce mai faci, ca nu te mai vad decat pe la trecerile de pietoni cand vii de la munca imbracat la patru ace. Eu m-aÂş duce în Âşlapi, da' nu vor ăia să mă lase Ce să fac, mă pregătesc pentru vară. Mi-am făcut asigurarea, mi-am luat ulei Âşi filtru (god bless Claudiul ) Âşi tre' să-mi mai fac carburația Âşi să echilibrez roțile. Fă Âşi tu un rabat în seara asta de la sală Âşi hai să bem o bere Mesaj completat BBL vrea sa se transforme intr-un rege al sexului, sa faca brand si la ciupalau.Degeaba,nu va putea sa faca un abdomen ca al meu....INCA CEVA....EU NU BEAU SUB MASA,BEAU PANA CAD SUB MASA... Adica cand se face cald, te lasi de bautura?? Lasa nasule ca il vazui eu, sa vezi ce costum,ce cravata,ce sarm........ ÂŞonex, eu cred că BBL se pregăteÂşte pentru un atac la titlul tău de ZEUS. Păzea că ți-l ia Mesaj completat Salutare, Sunt mai nou prin cartier si am o intrebare: unde se aduna "militarii" si cand pt o vorba si-o bere? Ne adunăm în seara asta la o bere la cearceafuri. Dacă te uiți o pagină în spate a explicat cineva unde vine asta. Eu nu Âştiu să-ți explic pentru că nici eu nu prea Âştiu unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Toata lumea se pregateste,parca suntem cei din Operatiuna monstrul, inainte de plecarea in delta.Daca am facut 700 km in 2 ani tre sa schimb uleiul/? Imi trebuie si mie un redresor pt moto....cine se mai ofera?Pe Kali am refuzat-o deja ca ma trimite dupa Breten in Italia Daca BBL se face muschiulos si imi ia titlul de Zeus, va trebui sa ma transform intr-un lider spiritual si voi fi un Guru....Trebuie sa ma pazesc insa si de Ardaf ca asta e popa si el le are cu spiritualitatea.Cica Ardaf le spovedeste pe toate caprioarele,de la gradinita pana la liceu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate