cyanide Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 cica ploua tot weekendu ...vdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Ti-am spus,poti sa te ,,lipesti'' de un tovaras de drum,sau mai multi.Noi cu vitezanele(doua gixxuri si un 954),am lasat pe un tip cu un bmw de 1200 sa mearga primul si viteza a fost de 120-130 constant,doar in depasire de vreo doua ori am urcat in 160.Si dupa bariera un gixer si un sv au rupt gasca pentru a curata bujiile la un 180-200...un spritz mic la acceleratie La intoarcere(tot grup de 5) am mers mai tare ca am intrat la noua seara pe autostrada si vroiam sa ajungem mai repede in bucale.De data asta am mers 150-160 constant si l-am pierdut pe al 5-lea pe drum....cred ca nu a reusit sa mentina ritmul,nu stiu Imi amintesc ca noua ne-a fost frig dimineata in gecile de piele 9fara mesada..deh vara) dar un viteaz cu ier6(modelul ala obosit pe carburatie),imbracat in trening,ii datea in gura cu gagica in spate Oricum,esti baiat mare,te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Distractie placuta celor care merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Distractie placuta celor care merg! Multumim ,distractie placuta si tie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Mai e cineva pe aici sau deja s-a stins lumina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Mai e cineva pe aici sau deja s-a stins lumina? S-a stins lumina , eu bajbai cu o lanterna atasata de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Va salut de langa lacul morii,la mine e mai multa lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 salut, salut aici la apusului un pic de lumina daca aveti nevoie dam la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 frate, nu mai cunosc lumea de pe forum. se vede ca nu am mai intrat de mult lasa rechine ca te intorci adica am parasit cartierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 frate, nu mai cunosc lumea de pe forum. se vede ca nu am mai intrat de mult Te lasa memorie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Te lasa memorie? nu ma lasa memoria, dar sint o gramada de oameni noi pe care nu ii stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 nu ma lasa memoria, dar sint o gramada de oameni noi pe care nu ii stiu Nici noi nu-i stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Am mers in WD pana la Rasnov si retur si am cam uitat sa conduc mobra:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Am mers in WD pana la Rasnov si retur si am cam uitat sa conduc mobra:)). ai fost plecat si nu ai dat si tu un semn ... uff dar daca ai uitat sa conduci motoreta ... nici o problema invatam amandoi , stiu o schema ... cu siguranta ai dori sa o stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Motoreta tot insista sa o calaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Alooo...militaristii ,hai gata cu hibernarea ca nu ne-am vazut anul asta ioc cu totii. Hai toata lumea astazi (joi) in poli la coloana.La ora opt (20.00),gogule ...opt ,opt si ceva fix! pe doo roti va rugam parol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 As venii dar e ziua mea de nastere si nu vreau sa dau de baut...sunt putin stresat financiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 As venii dar e ziua mea de nastere si nu vreau sa dau de baut...sunt putin stresat financiar Nu-i bai ,facem cunostiinta cu alta ocazie ...La multi ani! .... .....daca te razgandesti ,cu un becks ma multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Cu un becks incep... . O sa vin si eu diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Alooo...militaristii ,hai gata cu hibernarea ca nu ne-am vazut anul asta ioc cu totii. Hai toata lumea astazi (joi) in poli la coloana.La ora opt (20.00),gogule ...opt ,opt si ceva fix! pe doo roti va rugam parol Uite unul cu inițiativă. Vin Âşi eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Pana la urma va strangeti diseara la coloana ...sau e teapa ca data trecuta ??? Cati sunteti ? Vine si mama topicului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Pana la urma va strangeti diseara la coloana ...sau e teapa ca data trecuta ??? Cati sunteti ? Vine si mama topicului ? Poate e țeapă, poate nu. Te riÂşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Nu-i bai ,facem cunostiinta cu alta ocazie ...La multi ani! .... .....daca te razgandesti ,cu un becks ma multumesc Merci,promit ca vin data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Poate e țeapă, poate nu. Te riÂşti? Avand in vedere antecedentele si faptul ca din 3 intrebari nu mi-ai raspuns defapt la nici una ... as inclina sa nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Avand in vedere antecedentele si faptul ca din 3 intrebari nu mi-ai raspuns defapt la nici una ... as inclina sa nu. Bună alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate