Prodigy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cam inactiva lumea in dimineata asta....ceva poze Kali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 revin in forta...postand dupa un wknd dragutz........Bine ai Venit FRATELLO si da-i bice cu scoala sa ai mai rpd moto si sa lasi dreaq masina aia.....! cine e FRATELLO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cine e FRATELLO? lol Fratello e Costin_hammer..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Pozili vine mai pi siara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Po-zii, po-zii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 0722.246.789 goicea petre (e numar bun acu 3 ani, rog sa-l confirmati)cauta pe site-ul scolii adresa si harta si alte chestii, acte, nr tel. http://rodell.ro/ da, e un numar de telefon valabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ok, care iese si cu mine cu mobra pe undeva sa invat sa ma dau pana iau plasticu' infekt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Din motive tehnice gratarul de la Costin s-a sistat.......putem face la mine la tara again....amatorii sa se anunte Bro iar a crescut iarba de vrei sa ne duci la tine? )....nu`i de mirare k nu s`a anuntat nimeni pana acu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Shinule lasa plimbatul mai bine invata sa nu pici la sala.....Kali urechile mele nu mai au unde sa se lungeasca,sa nu ne spui ca s-a stricat cablul de date ......... Se anunta ceva plimbari azi?sau dormim linistiti acasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Se anunta stat in casa si tocit pt exam de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ma tu joci in deplasare si nu sti cum sa ne refuzi elegant.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ma tu joci in deplasare si nu sti cum sa ne refuzi elegant.))) Eu stau in casica, ca sa continui sa mai am casica... Ca prea i-am suparat pe ai mei ca tot umblu fleandura si imi beu mintile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eh...iarba n a crescut desi vroiam eu sa creasca dar alta.... eu nu zic de 2 ori cine vrea merge cine nu nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pan' la urma s-a anuntat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Se discuta vineri seara la .......intalnirea de la nest Editat Iunie 12, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Se discuta vineri sseara la .......intalnirea de la nest Ashea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Uff, iar tre' sa-mi car hoitu' pana-n militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Uff, iar tre' sa-mi car hoitu' pana-n militari tu si melcu' , cu casa in spate =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 tu si melcu' , cu casa in spate =)) Hai mah ca nu e toata casa: doar casca, manusi, geaca si uneori laptopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Veniti in Poli? Nu am chef de alergat, doar sa stau in iarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ashea Am emotii din cauza noii achizitii (girl stuff) ) rpd tu sa corectezi...na ca am facut-o eu inaintea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Veniti in Poli? Nu am chef de alergat, doar sa stau in iarba... Si eu vreau in iarba La 9.30 insa trebuie sa fiu cu Mita la doctor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Dl cosmin_sn va intreaba daca doriti sa faca rezervare la Nest p meciul de maine seara. Dumnealui este f ocupat momentan (nu intr-atat de ocupat, incat sa nu ma %$^%$ la cap sa pun pozele ). PS: Borris here! Disclaimer: PS=ul de mai sus este o caterinca si va fi tratat ca atare Editat Iunie 12, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Vaca este un mamifer. Are Âşase părți. dreapta, stânga, deasupra si dedesubt. La spate are o coadă de care atârnă o perie. cu aceasta alungă muÂştele pentru a nu cădea în lapte. capul are ca scop creÂşterea coarnelor Âşi pentru ca gura să-Âşi găsească loc undeva. Coarnele sunt pentru a lovi Âşi gura pentru a mugi. Sub vacă atârnă laptele. Este aÂşezat aÂşa pentru a putea fi muls. Când oamenii mulg curge laptele, care nu se mai termină, întotdeauna este de ajuns. Cum face asta vaca, încă nu am înțeles. Dar dă din ce în ce mai mult lapte. Vaca masculină se numeÂşte bou. Nu este mamifer. Vaca nu mănâncă mult, dar când mănâncă, mănâncă de două ori ca să-i ajungă. Când îi este foame, mugeÂşte Âşi când nu spune nimic este pentru că înăuntru este plină cu iarbă Speaking of which.. Ala de-a descoperit ca vaca se mulge, ce dracu' intentiona?? Disclaimer: PS=ul de mai sus este o caterinca si va fi tratat ca atare Da.. Sunt off-topic, stiu.. Da' asa, ca sa va intretin, si sa va lucrez mintea umpiculescu: Numiti cinci animale care traiesc in Africa!! Patru elefanti si-o girafa.. Editat Iunie 12, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Speaking of which.. Ala de-a descoperit ca vaca se mulge, ce dracu' intentiona?? Sa se dea reising? Sau cursuri de mecanica elementara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate