claman Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 La multi ani domnu' ! Multumesc domnule Cum astazi este joi, se vrea o intalnire de destindere.Asa ca , care aveti motoare ,biciclete,role ....sariti cu ele la coloana ,opt juma-noua sa fie racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2011 Autor Share Postat August 25, 2011 K. Si Eru intreba dc ne vedem, da' i-a fost rusine sa intrebe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 salutare pe la 8 cred ca ajung cu el (Eru) la "coloana" in politehnica.. mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2011 Autor Share Postat August 25, 2011 Eu vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Eu ie acilea. Vine si Eru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Eu ie acilea. Vine si Eru Trebuie sa faci ceva cu id-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 (editat) La multi ani si DKW-ului! Si sa-l vedem mai des printre noi! La multi ani si dkw-ului ! Multzam frumos de urari! Cat despre aparut, apar io, da' mai greu... Editat August 25, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 26, 2011 Autor Share Postat August 26, 2011 claman, ar trebui sa-si spuna laurbalaurshoimuleanu ) Sau Laur Shoimaru. Si scriem special pentru el un fel de "Neamul Militarilor" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 in general unde aveti locul de intalnire,si ora ? As vrea sa va cunosc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 in general unde aveti locul de intalnire,si ora ? As vrea sa va cunosc .... Salutare. In principiu intalnirea se tine in fiecare joi, in Politehnica, la "coloana infinitului", de la orele 20 00. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Azi pe la 17:40 o busa alba urmata de un cbr negru prin Predeal, laurbalaur cred ca tu erai , nu? si raisa cu cbr'u . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Azi pe la 17:40 o busa alba urmata de un cbr negru prin Predeal, laurbalaur cred ca tu erai , nu? si raisa cu cbr'u . Dadada noi eram :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Dadada noi eram :-)) Pe Geo TNG nu-l mai observa nimeni de cand si-a luat maxiscuter ) Claudiu,trebuia sa ne sari in fata sa strigi 'busteeeed! ' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 JOI suntem prezenti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 Si eeeeu Gashca, azi mi-am imbracat shaua la CBR. Cand o fi gata cu totul motoreta si oi iesi si io ca omul la plimbare cu ea, sa va uitati la ea dc va place. In caz ca aveti nevoie, stiti unde sa apelati. Moca, ca sunteti fratioriiiii meeeeei edit: ete ce avatar vazui la un prieten. rad de juma de ora neintrerupt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Back to shit country. Nu mergeti in Croatia, e foarte urat, autostrazi muuulte, tuneluri de 6 km prin munte, curatenie, oameni civilizati. Urat de tot. Ceva amintiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) Pe Geo TNG nu-l mai observa nimeni de cand si-a luat maxiscuter ) Claudiu,trebuia sa ne sari in fata sa strigi 'busteeeed! ' ) Am vazut si maxiscuterul gri , cred ca e honda ...a salutat cu farul Back to shit country. Nu mergeti in Croatia, e foarte urat, autostrazi muuulte, tuneluri de 6 km prin munte, curatenie, oameni civilizati. Urat de tot. Ceva amintiri Ce urat , deci nu as merge acolo nici silit,auzi ..autostrazi si tunel..sunt claustrofobic .......pfuuu ...bogatanii astia Editat August 30, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Cine are, are..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Cine are, are..... În seara asta ne vedem în Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 la 20.30, sa veniti incaltati in tenisi ca aduc mingea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 la 20.30, sa veniti incaltati in tenisi ca aduc mingea. IAR ne ameninti ca vii !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 IAR ne ameninti ca vii !? Sa te pregatesti ca sunt pregatit de efort diseara, sa vezi alergatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 1, 2011 Autor Share Postat Septembrie 1, 2011 Shnez, ia si tu o sticla de suc. Eu vin doar cu motorul si cu frumusetea mea netzarmurita. Si, sper eu, cu demisia semnata de sefu' cu acordul partilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Shnez, ia si tu o sticla de suc. Eu vin doar cu motorul si cu frumusetea mea netzarmurita. Si, sper eu, cu demisia semnata de sefu' cu acordul partilor ) Apa ca sucul pune kg. Kali o sa joace pe tocuri, ha ha ha....Andrei deja incearca sa se sustraga cica a fost racit cand a fost mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Sa te pregatesti ca sunt pregatit de efort diseara, sa vezi alergatura... Mergem la ping-pong ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate