cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Kali sper ca esti acasa ,eu plec spre /:)tine, pune supa la incalzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 pt supa de midii, come to me stie fata sa faca. reteta va rog sper ca merge si cu d'alea inghetate, nu numa' proaspete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Am si eu nevoie de ajutorul vostru, care va pricepeti la chitare pt ca vreau sa-mi iau si eu una acustica Kali din cate imi aduc aminte eu u ai avut formatie asa ca de la tine ast cele mai multe sft Daca iti face placere uite id meu danutu_meu ca sa stam de vb ca poate pe forum te prind mai greu,este valabil si pt restu care au cunostinte in ale chitari Ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Nebunica,sa te pregatesti la fotbal, lasa chitara.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 la fotbal nu trb sa ma preg sunt gata in ori ce moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Oferim garaj pe timp de iarna in Crangasi, langa Maternitatea Giulesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3play3r Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Salutare! Cine e curios de cum se pregătește (din pct. de vedere al suprafețelor) o motocicleta pentru iernat` poate sa meargă weekendul acesta la sediul Top Lac Grup unde se va tine o prezentare cu produsele din gama Meguiar`s pentru ingrijirea moto. Operațiile sunt aceleași în principiu dacă ați folosi orice alta marca de produse, dar ajuta sa fie explicate de catre un profesionist. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de FB Meguiars Romania unde sunt mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Gata fetili ,băiețeii ...v-ați băgat la hibernare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 deci ? ne vedem in seara asta ? da sau ba ? astept telefoane, sms-uri, .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 io am intrat oficial in hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 uite gasca, o prietena are nevoie de ajutor. pur si simplu tb sa dati niste clickuri... http://www.rockfm.ro/iaviatadecoarne/sustine/1106/Nistor-Gabriela.html multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Dupa cum vad, a inghetat si forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Cica de ceva vreme stau si io prin Militari. Daca ati vazut vreun Drifter p-acolo, este al lu' je. Va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Dupa cum vad, a inghetat si forumul. sa dau cu LIKE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 26, 2011 Autor Share Postat Octombrie 26, 2011 Bun venit, Wolfman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Maine ne vedem la carciuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Maine ne vedem la carciuma? Ti-e sete ? Hai ca nu vine nimeni , stam acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Nevoie urgenta de sange grupa B3 RH-NEGATIV sau 01 RH-NEGATIV, va rog frumos! Cei dispusi sa doneze sunt asteptati luni dimineata la 8 la Spitalul Militar din zona Garii de Nord! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/670264-nevoie-urgenta-de-sange-grupa-b3-rh-negativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 LA MULTI ANI, BORRISICAAAAAAA!!!! SCHIMBASI PREFIXUL, BREEEEEE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 LA MULTI ANI, BORRISICAAAAAAA!!!! SCHIMBASI PREFIXUL, BREEEEEE!! MULĂUMESC KALIIIII!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Care mergi la movie ? Killer Elite , azi de la ora 19.45 ,plața românia ....3 belete disponibile oferta a expirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Maine, joi... intalneala? Ca dupa ultima tura pe la Claman, parca mi-e putin de dor de sticlele alea cu lichid rosu in ele... Ah sa nu uit: BOLTZ!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Maine, joi... intalneala? Ca dupa ultima tura pe la Claman, parca mi-e putin de dor de sticlele alea cu lichid rosu in ele... Ah sa nu uit: BOLTZ!!!! ) am putea face un reload , fara derivatii din sapte ...doar cu hidratare. O carte careva ? same place same shit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Oriunde, oricand, ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 BOLTZ !!! Oriunde, oricand, ma bag. unde te bagi tu mah ???? daca iar o arzi pe fanta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate