Falkenberg Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Din pacate in WE 30 - 01 nu pot sa vin cu voi pe transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 înseamnă că plecase Âşi Laur, probabil bikers , poate reuÂşim să ne punem de acord cu o terasă că în poli nu mai e de stat din cauza țânțarilor de preferat un loc deschis unde putem admira motocicleta vecinului de cartier si unde ne putem desfasura decit sa stau pe un scaun in bar si sa consum un suc vin in combinezon si cizme si atunci sa vad eu .........mama lui de tintar care mai musca si la urma urmei tintari sunt peste tot chiar si in bar solutia schimbam locul nu ne mai intilnim la coloana si la rectorat sau biblioteca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) maine amatori de un veliko? Maine plecare spre Bulgaria, iesirea spre Giurgiu, ora 9 la benzinaria Petrom dupa palatele tiganesti pe dreapta, parca in Jilava ii zice. Traseu: Veliko-Shipka-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-Buc. /index.php?/topic/679816-maine-23062012-ora-9-bulgaria/page__gopid__3160645#entry3160645 Editat Iunie 22, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) maine amatori de un veliko? Maine plecare spre Bulgaria, iesirea spre Giurgiu, ora 9 la benzinaria Petrom dupa palatele tiganesti pe dreapta, parca in Jilava ii zice. Traseu: Veliko-Shipka-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-Buc. /index.php?/topic/679816-maine-23062012-ora-9-bulgaria/page__gopid__3160645#entry3160645 sună frumos cu pasul shipka ...da m-ai prins în offside de data asta....asfalt bun s-aveți că uscat o să fie Âşi ochii cât cepele la giratorii Editat Iunie 22, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 Din pacate in WE 30 - 01 nu pot sa vin cu voi pe transalpina cu tuborg fest.. nu plec nici eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Din pacate in WE 30 - 01 nu pot sa vin cu voi pe transalpina Nu-i problemă, n-o să fie ultima ieÂşire de genul ăsta :-) cu tuborg fest.. nu plec nici eu ) Ce-ți mai place berea :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Bre, joia va mai strangeti la Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 de obicei da. joia trecuta nu prea ne'am sincronizat. oricum postam aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 ne vedem joi in poli ? ora 9 ??? ca sa dau si eu o FANTA ....asa de ziua mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 eu vin..mai ales daca e moca sunt primu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Rechine, joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 mai pune ceva lângă fanta aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 mai pune ceva lângă fanta aia tantari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 tantari? aia oricum sunt inclusi in meniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 si de unde gasesc eu tzantari ? da...tzantzari cu fanta ... nu vi se apleaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 AZI >>>CHEIA SAU VELIKO ???? CARE SE BAGA LA O TURA SCURTA ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 AZI >>>CHEIA SAU VELIKO ???? CARE SE BAGA LA O TURA SCURTA ???? Da fuga pe Transalpina dupa ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2012 Autor Share Postat Iulie 2, 2012 Fratilor, am reusit sa-mi cumpar si eu niste amarate de manusi )) rosii ca focul si cu placutze metalice, sa scriu "spalama" pe vopseaua alora care nu acorda prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Fratilor, am reusit sa-mi cumpar si eu niste amarate de manusi )) rosii ca focul si cu placutze metalice, sa scriu "spalama" pe vopseaua alora care nu acorda prioritate Soro,sa le manuiesti sanatoasa...fara zgarieturi in palma. faine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2012 Autor Share Postat Iulie 2, 2012 Multumesc, clamanescu! Mai ramane sa ma dau cu motorul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inu_46 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Fratilor, am reusit sa-mi cumpar si eu niste amarate de manusi )) rosii ca focul si cu placutze metalice, sa scriu "spalama" pe vopseaua alora care nu acorda prioritate F tari manusile cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Fratilor, am reusit sa-mi cumpar si eu niste amarate de manusi )) rosii ca focul si cu placutze metalice, sa scriu "spalama" pe vopseaua alora care nu acorda prioritate Sa le posezi in liniste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 rosii ca focul si cu placutze metalice Zicea cineva pe alt topic ca si-a luat o casca cu o super culoare sa-l recunoasca lumea in trafic. Noi o sa te recunoastem din cauza manusilor. Cand o sa ridici mana sa saluti alti motosticlisti o sa-i orbesti deci sa nu ma saluti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 vine maine cineva in poli ......???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate