Zven Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 laur haparatu tau lateste ca eu nu-s asa gras precum par pe aci ... da e bine oricum. Sapt viitoare poate chiar vine cineva cu o minge. In rest "tati" cele buni si asflat uscat celor care fug azi in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Scuteru' lu' chiparosu e cel mai pozat ,unde merg cu el numai scuteru' lui iese in evidenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Hahaha, misto autobuzu lu' Angel Daca stiam ca va intalniti aseara, veneam si eu Apropo, dovada ca lumea e mica, un prieten care a venit de cateva luni in Germania imi povestea de un alt prieten...Ca la final sa ne dam seama ca e vorba de Angel. Pe aceasta cale, daca nu ne vedem cat sunt acasa,Angel te saluta Cristi (Virago visiniu-fost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 se schimba locul de intalnire. nu ne mai strangem la coloana, 100m mai incolo spre regie, la capatul scuarului pe unde se plimba rolerii ( ele ) ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 la biserica acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Hahaha, misto autobuzu lu' Angel Daca stiam ca va intalniti aseara, veneam si eu Apropo, dovada ca lumea e mica, un prieten care a venit de cateva luni in Germania imi povestea de un alt prieten...Ca la final sa ne dam seama ca e vorba de Angel. Pe aceasta cale, daca nu ne vedem cat sunt acasa,Angel te saluta Cristi (Virago visiniu-fost) Ahaaa!!! Salutari si lui. Si poate ne vedem si noi pana pleci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Rechinul se gandeste numai la fofeze, vrea sa le intercepteze cu aripioara. Balaure ai facut 100 de poze si nu ai pus nici una, sau aveai un fir de praf pe mobra.Data viitoare vin cu vaporul:)) si aduc si o minge sa ne facem de cap ca nu vine Claman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 va strangeti pe undeva sa vizionati motoGP la clasa mare ? PS. m-am trezit cam tarziu da poate da vre unu un semn pe aci. merci da ce cuminti este lumea ... cu putina atentie pana joi primesc drepturi depline de veni la intalnire ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen089 Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 salutare, ma alatur si eu grupului "militari" mai exact pe virtutii la orsova. Sunt fericitul detinator al unui kawasaki zx9r din 94' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 salutare si bun venit! intalnirile sunt joia pe la 7.30-8...pana la ultimul client Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente Merge cineva astazi la Arc .............? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 da chiar, ne vedem sapt asta tot asa mai multicei? ... ca daca e sa incep sa`l bat la cap pe rechin sa vina si el mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen089 Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 multumesc frumos...am si eu o intrebare, dc nu mi se vede poze la avatar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Saluti! Joia asta cred c-o sa vin si eu. Sa-mi ziceti si mie unde ramane punctul de intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 in principiu sa ajungi la coloana ... ca daca nu suntem acolo te mai duci 50-100 de metri inspre regie si sigur ne gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 care are un aplicator de rim-uri ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 care are un aplicator de rim-uri ???? Io n-am. Questa sera la ce ora la coloana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Io n-am. Questa sera la ce ora la coloana? Eu vin pe la 19:30. Data trecută s-au strâns destul de mulți să vedem acum câți vom fi :-) care are un aplicator de rim-uri ???? Rechine, încearcă cu scoci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexBogdanXT Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Mda...si uite asa am sa vin iar cu masina Cel putin am sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 apari azi cu aia galbena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 care poate sa ma agate si pe mine de pe la lujerului? daca e sa dea un semn la 0745287441. am echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 benzina ai ???? Eu vin pe la 19:30. Data trecută s-au strâns destul de mulți să vedem acum câți vom fi :-) Rechine, încearcă cu scoci Razi...dar aplicatorul tau e pe la mine...dar nu-l mai gasesc. l-am pus bine ! @SNX, te laudai cu o minge ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Poze de la intrunirea Moto de joi seara ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 data aviatoare va astept in capatul aleii acolo ... baietii care au ramas aseara pana mai tarziu stiu dece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Poze de la intrunirea Moto de joi seara ........ Până la urmă v-a mutat rechinu acolo la agățat rollerițe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate