Vizitator little wayne Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Daca binevoieste mandibula sa ma care pasager..ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Dai o tura de parc si o gasesti pina la urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Dai o tura de parc si o gasesti pina la urma... faceti si voi un burn, sa va vad..smoke signals alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) man cum vi de la lujerului faci stanga..o sa vezi un AGIP tot pe partea stanga. acolo la agip e intrarea in poli.. adica aici e agip. in dreapta e intrarea in poli. http://goo.gl/maps/0TZ8 Editat Iulie 26, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 frigider de unde de la lujerului vii ca eu stau chiar la intersectie si daca e pot sa te astept pe undeva ... daca e 0745287441 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 frigider de unde de la lujerului vii ca eu stau chiar la intersectie si daca e pot sa te astept pe undeva ... daca e 0745287441 de fapt eu vin de la gorjului, la ce ora o sa fii acolo? sa ne sincronizam. man cum vi de la lujerului faci stanga..o sa vezi un AGIP tot pe partea stanga. acolo la agip e intrarea in poli.. adica aici e agip. in dreapta e intrarea in poli. http://goo.gl/maps/0TZ8 unde e poarta aia verde? poate ma intalnesc cu omul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) pe la 7 jumate te astept in statia de ratb din fata de la cora. te uti dupa un bandit rosu cu nr de BC. Vezi ca am casca negru mat si o sa am o armura pe mine si un ghiozdan de camuflaj in spate. LE: ne strangem in capatul aleii acolo unde alearga lumea ? Editat Iulie 26, 2012 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 pe la 7 jumate te astept in statia de ratb din fata de la cora. te uti dupa un bandit rosu cu nr de BC. Vezi ca am casca negru mat si o sa am o armura pe mine si un ghizdan de camuflaj in spate. bun, suna usor de identificat.exact ala-i locul la care ma gandeam si eu 19:30 ramane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 26, 2012 Autor Share Postat Iulie 26, 2012 eu ajung pe la 8.30, ca mai am ceva treaba la job. Vin direct la rectorat. La coloana.. vietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) aaa..da? stiu ca mi-a mai pus cineva, nu stiu daca tu, e undeva in ultimele pagini.. tin minte o coloana ..totul e in ceata p.s. poate o gasesti pe aia de data trecuta ar tb sa renunti la ciuperci !!!! care-mi aduce o inelara de 12 ? Editat Iulie 26, 2012 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 lume lume hai in poli! (postez de aici de la coloana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 lume lume hai in poli! (postez de aici de la coloana) postezi dintre țânțari? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 nu este tzantzari ... da este tzantzaroaice ... laur vrem pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JeRRyKa Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 haidii bre... cu pozilii di aseara ca sunt nerabdator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 trebuie sa ajunga "fotografu" acasa..cum le primesc vi le dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JeRRyKa Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 l-ai ametit aseara .. si a uitat drumu spre casa.... am vazut cum il ispiteai pe "sarmanul" Copil..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 am facut grup pe FB. Militari MC. dati si voi join Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 am facut grup pe FB. Militari MC. dati si voi join @jerry sarmanu copil ... laure parca te si vad si cu facebuci ... eu o sa zic pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 si cu facebuci ... eu o sa zic pass de dragul grupului macar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 (editat) V-ati betivanit? Apropo,ier sase ie nambar uan Editat Iulie 27, 2012 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Ce facem in weekend ........ mergem pe Cheia .........???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 (editat) Ce facem in weekend ........ mergem pe Cheia .........???? si s-a lasat lisintea, poate reusesc sa trag o fuga pana la slanic prahova sa fac o baie. daca e dau semn pe aci. Editat Iulie 27, 2012 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 (editat) Daca imi ajung azi chestiile alea de frana ies dumnica la plimbare,maine lucrez Editat Iulie 27, 2012 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 pozee ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate