Zven Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 ce zi e ? maine ... luni dreaq ce zi sa fie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Clamanescul, vii azi? M-as bucura enorm dc ai gasi hartile alea, sa barfim un pic despre alpi... Vin in fiecare Joi caut si harta cu trasee ..sper sa o gasesc ce zi e ? zi cu soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 La ce ore spargetzi gashca bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Azi fura cinci tone de tzantzari, am plecat pe la 9 si un pic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Exista topic de intalniri ,evenimente,excursii... chiar trebuie sa umpli forumul cu excursia asta ? Si noi ar trebui sa venim la Sibiu sa plecam cu tine ? Editat Iulie 18, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 A mai postat pe câteva com. E nou venit. Cred că e dala care îţi ia glanda noaptea, si.ti fură motoru .... O reeditare mioriţa, varianta cu motochichisti si mobre în loc de oi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 20, 2013 Autor Share Postat Iulie 20, 2013 Esti defect, rechine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Salutare tuturor! M-am adaugat si eu in peisajul mioritic( militari) ceva mai zgomotos de data asta ... Am tot cotrobait ( sa zic asa) dupa locuri unde se intalnesc motociclisti in zona, si in afara de politehnica( pe unde n-am mai vazut pe nimeni cand am trecut) , nu am vazut nimic. Unde va intalniti? Cand? Asta daca as putea sa ma alatur. P.s: abia "mi-a cazut puful" si sfaturile garla sunt binevenite. Promit sa ciulesc urechea :D Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Va salut domnilor (si domnisoarelor, ca sa nu fie discriminare). Marti, sau miercuri, merg pana in Bucuresti sa rezolv o problema. Dar as dori totodata sa vad si de echipament pentru motocicleta (casca, geaca, manusi, etc.). Imi puteti spune daca exista magazine in sectorul 6 unde as putea proba si achizitiona cele mentionate?! Sau poate sunt colegi din zona, care au de vanzare? Nu cunosc foarte bine capitala, asa ca nu as dori fiu obligat sa merg aiurea prin tot orasul. Va multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Salutare tuturor! M-am adaugat si eu in peisajul mioritic( militari) ceva mai zgomotos de data asta ... Am tot cotrobait ( sa zic asa) dupa locuri unde se intalnesc motociclisti in zona, si in afara de politehnica( pe unde n-am mai vazut pe nimeni cand am trecut) , nu am vazut nimic. Unde va intalniti? Cand? Asta daca as putea sa ma alatur. P.s: abia "mi-a cazut puful" si sfaturile garla sunt binevenite. Promit sa ciulesc urechea :D Asfalt uscat! ne vedem joi dupa ora19:30 la coloana....in politehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Va salut domnilor (si domnisoarelor, ca sa nu fie discriminare). Marti, sau miercuri, merg pana in Bucuresti sa rezolv o problema. Dar as dori totodata sa vad si de echipament pentru motocicleta (casca, geaca, manusi, etc.). Imi puteti spune daca exista magazine in sectorul 6 unde as putea proba si achizitiona cele mentionate?! Sau poate sunt colegi din zona, care au de vanzare? Nu cunosc foarte bine capitala, asa ca nu as dori fiu obligat sa merg aiurea prin tot orasul. Va multumesc pentru ajutor. E un magazin in zona cotroceni, http://mymoto.ro/bucuresti_cotroceni.html Mai e pe blvd Timisoara un magazin http://www.motorteam.ro/contact Si cu siguranta o mai fi, dar astea le stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Va salut domnilor (si domnisoarelor, ca sa nu fie discriminare). Marti, sau miercuri, merg pana in Bucuresti sa rezolv o problema. Dar as dori totodata sa vad si de echipament pentru motocicleta (casca, geaca, manusi, etc.). Imi puteti spune daca exista magazine in sectorul 6 unde as putea proba si achizitiona cele mentionate?! Sau poate sunt colegi din zona, care au de vanzare? Nu cunosc foarte bine capitala, asa ca nu as dori fiu obligat sa merg aiurea prin tot orasul. Va multumesc pentru ajutor. Poti de asemenea sa vorbesti cu Razvan( pe forum Metricmotion) , aduce echipamente icon si thor (parca?!). Magazinul e pe Str. preciziei, f aproape de intrarea in Buc. Succes! ne vedem joi dupa ora19:30 la coloana....in politehnica Salut, mersi de heads-up! eu , de obicei, sunt la serviciu pana la 22:00 , va gasesc acolo dupa 22:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Poti de asemenea sa vorbesti cu Razvan( pe forum Metricmotion) , aduce echipamente icon si thor (parca?!). Magazinul e pe Str. preciziei, f aproape de intrarea in Buc. Succes! Salut, mersi de heads-up! eu , de obicei, sunt la serviciu pana la 22:00 , va gasesc acolo dupa 22:00? depinde de tantari ... si de cati ne strangem si ce chef avem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 depinde de tantari ... si de cati ne strangem si ce chef avem. ok, o sa trec pe acolo joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Am notat. Va multumesc pentru informatii. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Piffone, pentru tine venim toti si ne lasam mancati de tzantzari daca nu ne mai gasesti inseamna ca ne-au mancat integral si au vandut motoretele Kiddin', te asteptam cu drag :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Piffone, pentru tine venim toti si ne lasam mancati de tzantzari daca nu ne mai gasesti inseamna ca ne-au mancat integral si au vandut motoretele Kiddin', te asteptam cu drag :beer: ok , ii dau gaz si ajung imediat dupa 22 :00, joi ! Asta daca nu ma vars ^^ ,asa cum am facut aseara. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Nu te grabi , la 22:00 nu cred ca mai gasesti pe cineva , aistia se culca devreme ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Nu te grabi , la 22:00 nu cred ca mai gasesti pe cineva , aistia se culca devreme ) tocmai ce vream sa spun ca mai bine suni pe vre unu si vezi pe unde suntem, ca daca ne alunga tantarii poate ne aciuma la cico/bere pe undeva prin cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 pai? stati pana atunci sau ne prindem alta data? nu pot ajunge mai devreme neam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Bai, luati Autan in bagajul lui bebelu' ) si stati pana vine si Piffulicius. Pe urma, ne mutam intr-o crasma. Agreed? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Bai, luati Autan in bagajul lui bebelu' ) si stati pana vine si Piffulicius. Pe urma, ne mutam intr-o crasma. Agreed? off: Incercam pe consumabile si accesorii la bursa? on: YES YES! sau daca imi dati un numar de telefon pe PM , sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 bebelu vinde autanu cu 5 lei fâsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Negociem cu nanook ) e prea scump la bebelu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate