cosmin_sn Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Se anuntza vro iesire pe undeva?NU de alceva dar daca o organizez eu,o sa fie un festin ,ma gandesc sa imi fac o firma de organizat evenimenente...Boris cand te intorci sa-ti organizez nunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 deci nu se anunta nicio iesire! naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Am adus si cealalta gloaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Sa nu le acoperi cu ceva...E foarte periculos......Vad ca cea din dreapta ii face din semnal celeilate,numai sa nu-i rupa bieleta,pune-i niste ulei prin preajma sa nu forteze vreo garnitura......Pun pariu ca toti va ganditi doar la prosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 faine ambele. sa le stapanesti sanatos si sa dai de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 'Peripetiile tampitilor din militari'....se stiu ei......partea I-a a luat sfarsit azi ora 21 : 35 postam si poze mai tarziu .......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 'Peripetiile tampitilor din militari'....se stiu ei......partea I-a a luat sfarsit azi ora 21 : 35 postam si poze mai tarziu .......! Ce dreaq ati mai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Ce dreaq ati mai facut? Va explica shinu' cand isi face curaj....!=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Va explica shinu' cand isi face curaj....!=)) A facut dajteptu' vreo d-aia nefacuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 'Peripetiile tampitilor din militari'....se stiu ei......partea I-a a luat sfarsit azi ora 21 : 35 postam si poze mai tarziu .......! Cu cat ati mers? Eu faceam prea multa galagie dak veneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Shinule nu mai astept pozele S-a luminat deja afara....Maine parca vad ca NU IESE NIMENI LA PLIMBARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 'neata Ati dormit bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 'neata Ati dormit bine ? Nu asa bine ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 @ cosmin_sn.....tu nu dormi la la 5:15 nu aveai somn??? pffff Shinule curaj tata...in relatia cu tipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Neata! Ma duc sa pish cainele si astept sa povestiti ce-ati facut ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 @ cosmin_sn.....tu nu dormi la la 5:15 nu aveai somn???pffff Shinule curaj tata...in relatia cu tipa Care tipa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Care tipa? gagik-sa ...ca zici ca-i mana dreapta a lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Pai am baut 2 beri, o cafea... Ca toti oamenii LE: si i-am dat 180 pe autostrada Ce tipa mah? Unde? Editat Iunie 16, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 gagik-sa ...ca zici ca-i mana dreapta a lui ) aaa...si tu il inveti cum sa se impuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Bai fratilor, incerc sa-mi revin la culoare, ca ma albisem de tot Am sunat o colega, sa vad cand dau scrisul la licenta. N-a raspuns. Am sunat alta. Asta avea telefonul inchis. Noroc ca am mai avut un numar si mi-a zis colega aia ca dau duminica. F@#king shit, ma albisem ca varul So, weekend-ul asta nu pot iesi. Sambata lucrez, duminica dau licenta si lucrez Edit:)) Alo, populatie care citesti topicul: n-aveti, ma, un prieten si pt mine? Orb, chior, schiop, de preferinta, poate si un pic cocosat, ca sa nu ma mai plictisesc. Editat Iunie 16, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Bai fratilor, incerc sa-mi revin la culoare, ca ma albisem de tot Am sunat o colega, sa vad cand dau scrisul la licenta. N-a raspuns. Am sunat alta. Asta avea telefonul inchis. Noroc ca am mai avut un numar si mi-a zis colega aia ca dau duminica. F@#king shit, ma albisem ca varul So, weekend-ul asta nu pot iesi. Sambata lucrez, duminica dau licenta si lucrez Multa bafta!! Urmez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Neata...Mare atentie.....Buburuza a zis ca urmeaza si ea,sunt sigur ca nu se referea la licentza ci tot la un tip chior si cocosat.Asa ca tre sa aduceti 2...si o crestina pt mine sa ma indemne in aceste momente de rascruce spre calea pioasa a matuiri.Shinule mai mai sa-mi stea inima credeam ca ai pus pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 LE: si i-am dat 180 pe autostrada shinule nu ai toate doagele la locul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Neata...Mare atentie.....Buburuza a zis ca urmeaza si ea,sunt sigur ca nu se referea la licentza ci tot la un tip chior si cocosat.Asa ca tre sa aduceti 2...si o crestina pt mine sa ma indemne in aceste momente de rascruce spre calea pioasa a matuiri.Shinule mai mai sa-mi stea inima credeam ca ai pus pozele.... Nu-ti place gloss-ul, vrei vopsea mata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Ii place ... lip-gloss-ul A marturisit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate