DKWraith Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Boon! mah in pana mea, tu nu ai nici 300 km facuti cu motoru si gata, esti zmeu. ai tu impresii ca motorul sta bine la 180 si ca esti stapin pe el., oi fi un rosi si nu stim noi Las' bre, ca-l bat io, eftin! De 10 lei stii cata bataie ii dau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 bine mai kali si acu spui! de stiam veneam direct acolo Uau!! Triplete!! Strumphitzo, c'est toi in avatar?? Nu de alta, da' simturile mele de hibrid (am gene de porc, magar si delfin) tresalta la privirea pe care o arunca don'shoara!! Nu te speria de Jei Jei, e un nebun inofensiv.. Decaveule, adu-mi aminte sa-ti aduc discurile si uochelarii, ma stiu prost ca uit!! ..noroc ca prind curaj cand ma uit in jur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 da eu sunt in poza aia? chiar nu seman deloc? naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Boon! Las' bre, ca-l bat io, eftin! De 10 lei stii cata bataie ii dau? eu il bat gratis, nu vreau nici taxa de 10 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 da eu sunt in poza aia?chiar nu seman deloc? naspa *caugh* Eu nu te cunosc personal.. *caugh* eu il bat gratis, nu vreau nici taxa de 10 lei Nu se po' gratis, duar ii suntem pretini, nu?? E CA CU CAinii, nu-i dai degeaba, ceri o taxa formala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 inteleg Mandro, pentru privirea aia fac un efort si imi misc posterioru' asta secsos pana'n Meletari!! As i said, nu te speria, sunt inofensiv.. dar ochiu' meu de artist a fost profund impresionat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 da eu sunt in poza aia?chiar nu seman deloc? naspa Strumfitzo, m-ai cucerit! Uau!! Triplete!! Strumphitzo, c'est toi in avatar?? Nu de alta, da' simturile mele de hibrid (am gene de porc, magar si delfin) tresalta la privirea pe care o arunca don'shoara!! Nu te speria de Jei Jei, e un nebun inofensiv.. Decaveule, adu-mi aminte sa-ti aduc discurile si uochelarii, ma stiu prost ca uit!! ..noroc ca prind curaj cand ma uit in jur.. Iote si concurentza! Las' ca si io uit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Iote si concurentza! Cine nu shacalizeaza cu mine, shacalizeaza impotriva mea?? Shacalul shacalului meu e shacalul meu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Nu se po' gratis, duar ii suntem pretini, nu?? E CA CU CAinii, nu-i dai degeaba, ceri o taxa formala.. Hadevar grait-ai! Cine nu shacalizeaza cu mine, shacalizeaza impotriva mea?? Shacalul shacalului meu e shacalul meu?? Macar de forma/fatzada! Shacal rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu il bat gratis, nu vreau nici taxa de 10 lei Buei da` rai mai suntetzi...Oricum face cum si c vrea indiferent d posturile moralizatoare d p forum. Shinule ai grija doar....fii cu ochii`n 4 sa nu ai evenimente neplacute ca sa nu`mi sara mie lumea`n cap cu d`alea : "uite...ti`am zis noi...si tu ii luai apararea" . E matur, vaccinat si cu pedigree asa ca indiferent d ale noastre opinii Pustiulica tot ca el face. E ambitios omu` tre` sa recunoajtem... Ai grija sa nu tavalesti motorul si sa nu t sifonezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 O invata si pe strumfita cineva cum sa posteze...nu de alta dar nu mai nimeream sa dau cursorul mai jos ...ziceam ca mi s-a blocat laptopul.......acelasi post de 2 3 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Mandro, pentru privirea aia fac un efort si imi misc posterioru' asta secsos pana'n Meletari!! As i said, nu te speria, sunt inofensiv.. dar ochiu' meu de artist a fost profund impresionat!! JJ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Dap man... told you...am fost si eu ca tine...am facut ce`ti zice toata lumea sa nu faci (500km in 5 zile fara plastic si fara motor inmatriculat)...deci stiu cum e. Knd o sa t vezi cu plasticul in mana si cu "A" p el...o sa`l pretuiesti mai mult (asta dak ai deja "B"). Cred ca de-al dracu' o sa scrie numai A pe el, ca altceva nu mai vreau Thanks for the support :hugs: mah in pana mea, tu nu ai nici 300 km facuti cu motoru si gata, esti zmeu. ai tu impresii ca motorul sta bine la 180 si ca esti stapin pe el., oi fi un rosi si nu stim noi Azi am implinit 300 El sta extrem de bine la 180, da' nu pentru ca-s eu stapan ci pentru ca asa sta el Nu ma cred zmeu, stiu ca-s dobitoc, da' cu ochii-n 4, in ideea ca poate o sa fiu un dobitoc viu... Buei da` rai mai suntetzi...Oricum face cum si c vrea indiferent d posturile moralizatoare d p forum. Shinule ai grija doar....fii cu ochii`n 4 sa nu ai evenimente neplacute ca sa nu`mi sara mie lumea`n cap cu d`alea : "uite...ti`am zis noi...si tu ii luai apararea" . E matur, vaccinat si cu pedigree asa ca indiferent d ale noastre opinii Pustiulica tot ca el face. E ambitios omu` tre` sa recunoajtem... Ai grija sa nu tavalesti motorul si sa nu t sifonezi Posturile moralizatoare au rostu' lor... Nu intru in intersectie cu mana in gaz, ma asigur de 8 ori, merg aproape mereu cu 50, depasesc FOARTE regulamentar si toate cele. Grija mare am, ca sa ma bucur de el pan' la batranete, sa nu planga iubitica mea si sa nu ranesc pe nime'. Cat despre motor, nu-l dau pe jos, ca plang 1000 de ani BRB, halesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Amice, esti tampit Nu-l dai p[e jos ca plangi 1000 de ani. Ete, p.ula, ca sa ma exprim academic. Crezi ca depinde de tine? Ce categorie de om poti fi (ca daca scriu io, iara da forumul cu "cuvant urat") ca sa-ti imaginezi ca nu ESTI CAZ PENAL! De parnaie ai auzit? Stii cum e pe acolo? Hai cu mine intr-o zi sa-ti arat... Sa vezi ce "pierzi"... Editat Iunie 16, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Caz penal da, parnaie pentru lipsa carnet, cu circumstante atenuante (gen scoala terminata) nu se face Am si mentionat, mi-a cam ajuns pan' la carnet cu plimbarile, da' ma manca in ultimul hal LE: si DA, depinde numai de mine daca-l dau jos sau nu! Daca intra unul in mine, atunci e un pic alta poveste dar apar prea multe posibilitati vis-a-vis de vina ... Editat Iunie 16, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Bati campii, Betmen!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ghini, eu ma bag la somn... Reao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Caz penal da, parnaie pentru lipsa carnet, cu circumstante atenuante (gen scoala terminata) nu se face Am si mentionat, mi-a cam ajuns pan' la carnet cu plimbarile, da' ma manca in ultimul hal LE: si DA, depinde numai de mine daca-l dau jos sau nu! Daca intra unul in mine, atunci e un pic alta poveste dar apar prea multe posibilitati vis-a-vis de vina ... Shinule, am facut si io tampenii d-astea, da' a inceput sa-mi fie draga viatza, crede-ma. ma vezi pe mine sa ma dau fara? daca doamne fereste faci vreo nefacuta, din vina ta, fara carnet, ai cam pus-o!!! incearca sa vezi partea buna din criticile aduse, nu te mai incapatzana prosteste! la 30km/h daca nu zaresti o piatra sau o groapa la timp, poti sa-ti rupi oasele. se vede ca inca nu te-ai dat pe jos inca! DAR NICI NU-TI DORESC!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Aviz amatorilor: /index.php?...t&p=1264456 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Buna dimineata, copii! Ce facem diseara? Vedem si noi meciul pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Buna dimineata, copii! Ce facem diseara? Vedem si noi meciul pe undeva? Shinule zi tata daca ai luat examenu` sa stim daca dai sau nu de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 daaaa as bea si eu ......ceva ......buuunnnnnnnnnnn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 Alo, Guru, te-ai trezit?... Ca de sculat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Alo, Guru, te-ai trezit?... Ca de sculat... dupa 12 sa intrebi de el....sforaie inca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate