cosmin_sn Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Mare atentie la buburuza,are un talent la table........Cred ca mai bine ar juca la loto........ P.S.Pt dusmanosi...le reamintesc ca tablele nu sunt ale mele,asa ca daca au de gand sa le sparga sa vina cu propria cutie....... A localizat azi cineva Gamba de aur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Mare atentie la buburuza,are un talent la table........Cred ca mai bine ar juca la loto........P.S.Pt dusmanosi...le reamintesc ca tablele nu sunt ale mele,asa ca daca au de gand sa le sparga sa vina cu propria cutie....... incercam sa vedem ce iese, apropo, poli pe langa bariera pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Vladeeeee, era o gluma, maaaaaaa! Ia-i pe pensionarii astia la plimbare, io nu pot iesi cu voi. Da' pe astia ia-i, sa nu-i mai vad. Sorry dc ai interpretat altfel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Vladeeeee, era o gluma, maaaaaaa! Ia-i pe pensionarii astia la plimbare, io nu pot iesi cu voi. Da' pe astia ia-i, sa nu-i mai vad. Sorry dc ai interpretat altfel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Cei mai minunati sunteti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ma primiti si pe mine in grupuletul vostru???stau pe la Gorjului, ma numesc Adi si urmeaza sa imi iau plastic (ain't that a bitch Shinule ) Welcome! De unde ti`ai luat Banditul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Cei mai minunati sunteti!!! Multumesc!! Geez!! Modest m-o facut muica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 de la max-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Kali e ok motorashu` lu` Pustiu?...k eu am plekt aseara si nu mai stiu care a fost deznodamantul de la max-moto Ahaaa....deci ne cunoastem....banuiam eu ca tu esti. Esti multumit d Bandit?...Knd iti dai toba jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 inca mai avem de asteptat la permis, cat l-am plimbat un pic e f frumos, da toba cred ca o las, a facut gargara vecinu cand ai plecat ultima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 inca mai avem de asteptat la permis, cat l-am plimbat un pic e f frumos, da toba cred ca o las, a facut gargara vecinu cand ai plecat ultima oara Stiu...da` putin imi pasa d gargara lui...atata timp cat sound`ul ala ma fereste de minuni....e ok. Azi am fost cu un SV la RAR...cu toba stock...evident....si era sa`l bat p un retard care avea un Opel Corsa si ii trebuiau doo benzi sa circule (mai avea putin si ne baga in masinile parcate)....plus vreo doi-trei care intentionau sa iasa d p stradute laterale fara sa seasigure/acorde prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Mare atentie la buburuza,are un talent la table........Cred ca mai bine ar juca la loto........P.S.Pt dusmanosi...le reamintesc ca tablele nu sunt ale mele,asa ca daca au de gand sa le sparga sa vina cu propria cutie....... A localizat azi cineva Gamba de aur? Eu nu promit ca vin. Tre' sa alerg oleaca dupa actele alea la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Stiu...da` putin imi pasa d gargara lui...atata timp cat sound`ul ala ma fereste de minuni....e ok. Azi am fost cu un SV la RAR...cu toba stock...evident....si era sa`l bat p un retard care avea un Opel Corsa si ii trebuiau doo benzi sa circule (mai avea putin si ne baga in masinile parcate)....plus vreo doi-trei care intentionau sa iasa d p stradute laterale fara sa seasigure/acorde prioritate. treaba e ca s-a legat de max, sa vezi cum fierbea, vroia sa ii traga vreo 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 treaba e ca s-a legat de max, sa vezi cum fierbea, vroia sa ii traga vreo 2 Mi`a zis Bro k vroia sa se ia la tranta cu el ...si doar stii k Max e linistit si calm din fire. Anyway...lasand`ul la o parte pe vecinul Pilif...sa`ti stapanesti sanatos motoreta si ai mare grija in trafic. Bafta multa la exam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 mersi, mersi, asfalt uscat in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Salut merge cineva la Rousse in BG weekend-ul asta? /index.php?showtopic=227442 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii: -Busteni 17 cm -Clabucet 21 cm -Postavarul 28 cm Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba: - Care este camera domnului Postavarul......??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Eu nu promit ca vin. Tre' sa alerg oleaca dupa actele alea la motor. Cu regret in suflet fac urmatoarea constatare///Boris nu ne mai iubeste........La ce ghiseu o sta el la rand, mititelul la ora 21? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii: -Busteni 17 cm -Clabucet 21 cm -Postavarul 28 cm Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba:- Care este camera domnului Postavarul......??? E vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pe scurt, jordy si jonlup probabil sunt oarecum suparati pe cei de la gratar. Eu sunt enorm de furios pe Kali, da' asta e, n-o sa mor fara motor Voi sunteti mega furiosi pe mine ca tot am continuat sa merg fara carnet Asta a fost rezumatul... Exista sanse sa kiss and make up sau... nu ma mai iubiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pe scurt, jordy si jonlup probabil sunt oarecum suparati pe cei de la gratar.Eu sunt enorm de furios pe Kali, da' asta e, n-o sa mor fara motor Voi sunteti mega furiosi pe mine ca tot am continuat sa merg fara carnet Asta a fost rezumatul... Exista sanse sa kiss and make up sau... nu ma mai iubiti? Nu trebuie sa fim suparati unii pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pt linistea ta sufleteasca fac orice domnule Shinu......Jordy si tu esti suparat?Te astept la o liniutza diseara.... Daca vreti sa ne certam intre noi,reusim....pot sa bag niste soparle hai pe care il ajut? La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii: -Busteni 17 cm -Clabucet 21 cm -Postavarul 28 cm Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba:- Care este camera domnului Postavarul......??? La ce hotel era blonda aia....Nu pt mine dar macar sa trimit un prieten.....asa sunt eu bun cu toata lumea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pe scurt, jordy si jonlup probabil sunt oarecum suparati pe cei de la gratar.Eu sunt enorm de furios pe Kali, da' asta e, n-o sa mor fara motor Voi sunteti mega furiosi pe mine ca tot am continuat sa merg fara carnet Asta a fost rezumatul... Exista sanse sa kiss and make up sau... nu ma mai iubiti? da cu mine ce ai mah. ca io chiar nu sint suparat. nu am venit ca a plouat. Pt linistea ta sufleteasca fac orice domnule Shinu......Jordy si tu esti suparat?Te astept la o liniutza diseara.... Daca vreti sa ne certam intre noi,reusim....pot sa bag niste soparle hai pe care il ajut? La ce hotel era blonda aia....Nu pt mine dar macar sa trimit un prieten.....asa sunt eu bun cu toata lumea...... poate ajung cu motorul. ieri am fost la cheia cu motorul. super super drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) da cu mine ce ai mah. ca io chiar nu sint suparat. nu am venit ca a plouat. Am zis probabil mai. Banuiam ca te-ai suparat ca pe tine te-am sunat asa tarziu.. cand deja incepuse sa ploua. Editat Iunie 23, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Am zis probabil mai. Banuiam ca te-ai suparat ca pe tine te-am sunat asa tarziu.. cand deja incepuse sa ploua. oricum vorbisem cu cioparica si cu cosmin. am avut niste treaba cind ati plecat voi. si dupa a inceput sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate