gombocka Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Sunt nou prin Sibiu, unde va intalniti? Cat de regulat? Poate ma ajutati si sa ma integrez in lumea moto: service, magazine, etc.... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 A fost ceva lume si astazi pe acolo...eu m-am dus sa vad un Harley alb dar se pare ca nu am avut noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 tot duminica asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) weekendu asta a fost cam ploios si nu ma asteptam la atata lume. pentru timpul asta...am fost foarte multi se pare ca ploaia ne-a adunat pe toti acolo gramada si nu s-au mai facut bisericute ...si bancurile...belea de tot poate duminica viitoare o sa avem mai multe sanse de soare si poate o punem de o iesala mai multi hai sanatate Editat Mai 13, 2012 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Voi stiti ce inseamna bisericute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Un party moto a unei trupe de nemti astazi la cabana V. Aurie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Faine pozele de duminica. As vrea sa vin si eu data viitoare. Drumuri bune si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Faine pozele de duminica. As vrea sa vin si eu data viitoare. Drumuri bune si asfalt uscat. Da ce mai laurito...vi in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Inca nu, da prima duminica dupa ce ajung o sa fiu la dumbrava. PS Felicitari pentru motor. Arata bine. Acum e randul meu sa il bag la reparat. Am uitat sa spun ca mi l-o lovit unu in parcare si o rupt aripa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Pai da. Sper sa se rezolve si la mine numai ca aici birocratia e la fel ca peste tot. Inca astept sa vina cineva de la compania de asigurari ca sa faca dosarul de daune. Eu am avut noroc ca o vazut cineva numarul masini care m-o lovit ca alfel ramaneam cu aripa rupta si fara intelegere amiabila.Pana la urma am gasit masina si compania de inchirieri care detine masina mi-o spus ca ei nu au treaba si ca lucrurile astea se rezolva intre firmele de aigurare.Sper sa iasa bine pana la urma desi vopseaua pe care o am nu stiu exact cum o va gasi in codul de culori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 vine cineva azi la han? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Caldura mare... Cu deosebit respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Ce programe de afara sezonului se mai intrevad? Se mai intalneste lumea in Tequilla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Que l'eglise de sa mere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Ar fi o idee sa ne intalnim de acuma joi seara la Filarmonica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Filarmonica, huh? Fara filtre la tobe, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadBoySB Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Deci, este vreun loc de întâlnire stabilit ? Mi-ar placea sa mai învat si eu de la voi Editat Octombrie 17, 2012 de BadBoySB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 in dumbrava daca mai prinzi vreme faina(adica dumnica doar) si in timpu saptamanii in R&B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 cam nu.fiecare-i cu bisericuta lui...... Baiatul asta are o problema. Ti-am mai zis sa intrebi amenii ce inseamna "bisericute" sau asa zici tu cand nu te baga lumea in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 ), thumbs up tzigane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Filarmonica, huh? Fara filtre la tobe, nu? Eu acolo merg joia de obicei. Acuma fiecare cu poate... Baiatul asta are o problema. Ti-am mai zis sa intrebi amenii ce inseamna "bisericute" sau asa zici tu cand nu te baga lumea in seama? Totusi eu cam tind sa ii dau dreptate, cu toate problemele pe care le are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Pe bune acum, cand spuneai de Filarmonica, era vorba de concert, sau de actualul local Hermannia, sau de bomba de vizavi de Sala Thalia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Pe bune acum, cand spuneai de Filarmonica, era vorba de concert, sau de actualul local Hermannia, sau de bomba de vizavi de Sala Thalia? Pe bune acum, era vorba de concert. Dar daca e sa fie putem si diversifica, de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 M-ati enervat, o sa fac un topic de intalniri separate pe tipuri de motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate