Louis Cyphre Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 oaresce deseara? R&B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 oaresce deseara?R&B? yep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 yep je apar dupa 23 30, ca sunt la serviciu... poate ne vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 si eu, in seara asta......vreau sa vad mai bine "bocancii" lui vio.....m-au impresionat profund..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 oaresce deseara?R&B? Na...aseara nu ai mai prins pe nimeni....a fost ca in gara....veneau.....plecau....nu a mai rezistat nimeni pana la ora la care ai aparut (daca ai aparut). A fost Lombardia...si a vazut locatia....si a zis ca musteste de mucegai.....te-ai mai interesat de acte....si cine e proprietaru'? Poate ajungi joia viitoare mai repede.....sa vb. si eu, in seara asta......vreau sa vad mai bine "bocancii" lui vio.....m-au impresionat profund..... La naiba....ca pe aia rosii i-a lasat acasa....aia cred ca sunt numai de ocazie!!! Isi sustinea echipa de fotbal preferata!!!! AU AU AU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Na...aseara nu ai mai prins pe nimeni....a fost ca in gara....veneau.....plecau....nu a mai rezistat nimeni pana la ora la care ai aparut (daca ai aparut). A fost Lombardia...si a vazut locatia....si a zis ca musteste de mucegai.....te-ai mai interesat de acte....si cine e proprietaru'? Poate ajungi joia viitoare mai repede.....sa vb. am ajuns...pe la unu si un sfert.... normal ca nu mai era nimeni...asta dupa ce l-am trezit pe lombardia pe la 23 45, sa il intreb daca mai e cineva in RnB... scuze inca odata! cat despre locatie, arata ca naiba si miroase ca trei camile despre acte stiu doar ca sunt in litigiu intre 2 "proprietari". sper sa aflu mai multe maine, ma intalnesc cu Alex, care a fost bodyguard acolo , sa imi dea nr de telefon al lui Cristi, tipul din Valcea care a fost ultimul patron al Indigo-ului. tinem legatura si joi o sa ajung si eu la o ora mai omeneasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 m-am interesat si eu putin de locatia respectiva si am aflat ca situatia e destul de mult incurcata cu casa respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 m-am interesat si eu putin de locatia respectiva si am aflat ca situatia e destul de mult incurcata cu casa respectiva. Yeahhhhhhhhh Goe!! Ai revenit pe meleagurile noastre? pup...tre sa ne vedem! Sorry de offtopic...ups Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 se zice ca maine(sambata) la Brasov daca-i vreme faina. se mai zice la 10 in benzinaria de cata Medias nu-i de musai doar daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Pipal din sibiu, is student de ceva vreme pe acolo dupa un an de Brasov... si sincer is total debusolat, nu cunosc decat 3 persoane fix. Maine o sa imi aduc si motoru cu putin noroc, eu sunt de pe langa Targoviste si ma numesc Edy, posesor de diverse fiare momentan calarind un Jupiter 4 ( k suzukiu e bulit...). Vad k parerile is impartite..referitor la locuri de intalnire si treburi de genu, acu nush... sper sa reusesc sa cunosc pe mai multi dintre voi k e trist tare sa stai intr-un oras unde nu sti p nimeni... deci.. careva maine seara liber prin sibiu disponibil la un pahar de vorba? dak da eu ajung sper dupamasa.. pe la 4-5, seara is liber si nu am net deci las un numar de tel, maine dimineata mai verific forumul... dak are careva chef de o iesire.... 0726 534255, maine seara... bafta multa si asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Pipal din sibiu, is student de ceva vreme pe acolo dupa un an de Brasov... si sincer is total debusolat, nu cunosc decat 3 persoane fix.Maine o sa imi aduc si motoru cu putin noroc, eu sunt de pe langa Targoviste si ma numesc Edy, posesor de diverse fiare momentan calarind un Jupiter 4 ( k suzukiu e bulit...). Vad k parerile is impartite..referitor la locuri de intalnire si treburi de genu, acu nush... sper sa reusesc sa cunosc pe mai multi dintre voi k e trist tare sa stai intr-un oras unde nu sti p nimeni... deci.. careva maine seara liber prin sibiu disponibil la un pahar de vorba? dak da eu ajung sper dupamasa.. pe la 4-5, seara is liber si nu am net deci las un numar de tel, maine dimineata mai verific forumul... dak are careva chef de o iesire.... 0726 534255, maine seara... bafta multa si asfalt uscat.. hello.....bine ai venit! Parerile nu sunt impartite...dar barul unde au loc intalnirile de joi...are 3 nume...deci este R&B...sau tequilla.....sau country....este pe str. Stefan cel Mare....daca intrebi un taximetrist sigur stie....unu' din cele 3 nume! Hai joi....la niste beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pipal din sibiu, is student de ceva vreme pe acolo dupa un an de Brasov... si sincer is total debusolat, nu cunosc decat 3 persoane fix.Maine o sa imi aduc si motoru cu putin noroc, eu sunt de pe langa Targoviste si ma numesc Edy, posesor de diverse fiare momentan calarind un Jupiter 4 ( k suzukiu e bulit...). Vad k parerile is impartite..referitor la locuri de intalnire si treburi de genu, acu nush... sper sa reusesc sa cunosc pe mai multi dintre voi k e trist tare sa stai intr-un oras unde nu sti p nimeni... deci.. careva maine seara liber prin sibiu disponibil la un pahar de vorba? dak da eu ajung sper dupamasa.. pe la 4-5, seara is liber si nu am net deci las un numar de tel, maine dimineata mai verific forumul... dak are careva chef de o iesire.... 0726 534255, maine seara... bafta multa si asfalt uscat.. duminica in camping la discobar ai iarasi ocazia de a cunoaste mai mult la ora 12 in fiecare duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Baaa mi-e dor de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Baaa mi-e dor de voi! vecineee......cat mai stai ? bah....e baiat !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Intalnirea de azi...R&B.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 bravo, mai, ca stati la beute si altii lucreaza de-i dor creierii....la 100 de metri de R&B! sa va fie de bine!!! joia aviatoare viu si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Baaa mi-e dor de voi! si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Baaa mi-e dor de voi! si noua!!! tare tare tare dor! bravo, mai, ca stati la beute si altii lucreaza de-i dor creierii....la 100 de metri de R&B!sa va fie de bine!!! joia aviatoare viu si io. Bun...sa speram ca de data asta ajungi!...Spor la treburi...noi oricum iti tinem un loc joi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 vecineee......cat mai stai ?bah....e baiat !!!!! Baaa!!! SA-TI TRAIASCA! Tati esti, urmeaza sa te faci bunic. Motoreta potrivita o aia deja. Va pup fetelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Vecineee, inca nu ti-ai montat claxonul? Nico, mi-ai adus ce mi-ai promis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duba Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 am fost si io aseara. ca orice incepator, mai timid. sper ca cu timpul sa se poata trece de bariera asta. oricum ma bucur ca v-am vazut pe cei care ati fost. sanatate la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Vecineee, inca nu ti-ai montat claxonul? Nico, mi-ai adus ce mi-ai promis? pai io ti-am adus.....da' n-am avut cui sa i le dau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Hehe, pai nu-ti spusei data trecuta? Io-s mi-s in Iesi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Sa incercam maine o intalnire la cabana Valea Aurie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Sa incercam maine o intalnire la cabana Valea Aurie? eu is in sibiu.. si disponibil....da is cu conserva.. :-s si mi-e rusina sa ma prezint cu centura strangulata la gat....plm...... motoru... dumnezeu sa il odihneasca pana ii iau ce ii trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate