Ralucone Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 Pai fa poze cu capra ca nu stim de pozitia asta Glumesc si eu Stiam eu ca te atrage dosul ei ... Felicitari, sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea fara incidente mai ales dupa ce o duci la coafor ai grija cu raza de soare sa nu se bronzeze utilajul Oricum e alt gust dupa ce astepti 2 ani pentru o motocicleta,e in casa deja?Lasand gluma din ultima parte,e usor de manevrat pentru o fata?cate kg are?te descurci sa stai pe varfuri la stop sau vrei sa o mai cobori? E inca la Ursu, maine ar trebui sa intru in posesia cheilor de la garaj si s-o aduc acasa, in sfarsit, mi-e un dor de ea Are 130 kg la gol, mi se pare usoara si manevrabila insa mai trebuie coborata, nu pot garanta c-o pot tine cu usurinta la stop. Slava cerului inca am de unde sa cobor la ea margueritas? more margueritas? nuuuu, milkshakes si frappe-uri. stiu baietii ce stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 got beer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) nuuuu, milkshakes si frappe-uri. stiu baietii ce stiu cum, stati cu blender in casa, si nu faceti marguerita?!?!? what's wrong with you people!?!?!?!? call me slow, dar abia acum am vazut ca pe saua lui Siboney scrie Honda.... Editat Ianuarie 24, 2008 de chopster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) You are slow, de vreo cinci pagini am tot spus ca ma racaie imbracamintea sheii noro, mai e un bax, daca nu ma insel Editat Ianuarie 25, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 You are slow, de vreo cinci pagini am tot spus ca ma racaie imbracamintea sheii din cauza ca nu am blender; hence, no margeueritas; hence, i'm slow!!! da' imi iau eu si motor si blender..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 In alta ordine de idei, aveti idee cine ce cand cum unde se ocupa de imbracarea sheilor? Chiar vreau sa scap de look-ul ei actual. Orice sugestie/recomandare e binevenita. Multumec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Primeaza din pacate RAR-ul, ITP-ul, inmatricularea...scoala moto... n-am cazut din pomul cu bani . O luam pas cu pas pom cu bani? no way... option: bank robbery! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) "In alta ordine de idei, aveti idee cine ce cand cum unde se ocupa de imbracarea sheilor?" /index.php?showtopic=166763 Editat Ianuarie 25, 2008 de kinzo_2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 "In alta ordine de idei, aveti idee cine ce cand cum unde se ocupa de imbracarea sheilor?" /index.php?showtopic=166763 pozele arata bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 You are slow, de vreo cinci pagini am tot spus ca ma racaie imbracamintea sheii noro, mai e un bax, daca nu ma insel si mai sunt si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 acelasi om dar mai multe informatii: /index.php?showtopic=162689 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Felicitari, o moto de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Da, Ralu, de Ionel iti ziceam ca face sei... El e tipul si lucreaza destuld e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Daca saua este simpal apeleaza cu incredere la Darian, sau daca el nu e disponibil, am un prieten Razvan foarte priceput la asa ceva. Defapt seile moderne sunt mult mai usor de imbracatdecat cele model vechi, intinzi de vinilin si pe interior prinzi cu ceva. Ai putea sa-ti faci singura. Vinilinul il iei f bun din Obor, unde se pare ca ai si de unde alege.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 In alta ordine de idei, aveti idee cine ce cand cum unde se ocupa de imbracarea sheilor? Chiar vreau sa scap de look-ul ei actual. Orice sugestie/recomandare e binevenita. Multumec. Sunt constient ca ti-e cam greu, dar din moment ce tu posezi o minunata Yamaha, iar saua provine de la o minunata Honda, cauta prima data o sa de Yamaha chiar daca e intr-o stare mai proasta, dar sa fie originala, a ei Părerea mea, hâc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Shaua e originala, a ei. Pielea aia spurcata nu-i apartine. De aceea se schimba doar pielea. Maine ii ridic oglinjoarele, daca imi calculez bine iesirile in agenda. LE a nu se intelege ca am ceva cu Honda, I fucking love Honda, doar ca Honda pe Yamaha egal spurcaciune Editat Ianuarie 28, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Shaua e originala, a ei. Pielea aia spurcata nu-i apartine. Asta nu am stiut Honda pe Yamaha egal spurcaciune Evident, ca de altfel orice combinatie de genul asta. Cu toate ca daca te uiti mai atent la japoneze, ai sa vezi ca exista anumite repere comune (scuze pt offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 am observat si chestia asta, insa beleaua e ca tot brand-ul face diferenta, mai ales daca sunt doua brand-uri puse pe aceeasi motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 cat ai dat pe ea si cat mai trebuie sa bagi in ea = calculeaza si vezi cat da ! kit de SM montat pe ea ,bidinea galbena pe ea data un strat si gata ....motor de luat ochii. la motor sa fie sanatoasa ca restul se completeaza pe parcurs daca fiecare de aici facea 100 pagini cu ce mobra si-a luat era cel mai stufos forum si asa aflam si eu istoria fiecarei mobre URMATORUL !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Oooppsss, se incng spiritele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 E perfect sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Oooppsss, se incng spiritele... Nu se incing deloc k pricepe ce am vrut sa spun,nu era cu nici un fel d intentie mesajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 E foarte frumos motorul ! Ma bucur pt tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 ce mai face Siboney?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Shade bine momentan. Dupa cum spuneam: sesiune plus nshpe mii de proiecte. Cand incep treaba la ea reiau povestioarele si pozele. pana atunci avem altele pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate