bibanu Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Care este mai manevrabila , mai frumoasa, mai fara probleme si nu in ultimul rand care e mai puternica?De fapt pe care merita sa o cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Dak te uitai pe forum (da click pe butonul CAUTA din dreapta sus)...stiu ca e mai greu la inceput.... O sa intalnesti mai mult pareri personale (la care nu poti obiecta caci gusturile nu se discuta!!!).... Prefer KAWA,dar si CBR 900 nu e rau...deci cum am zis,PAREREA MEA HAI SA TRAIM BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 depinde de an si de stare. probabil gixeru. daca nu gixeru, bladele. zx9 greu si nemanevrabil, but then again, repet, depinde de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Mai frumoasa depinde de tine... k deh gusturile nu se discuta eu prefer gixxeru la design iar la perf daca gixxeru e mai nou ca celelalte 2 e mai bun dak nu zx9.. am mers cu zx9 si mi s-a parut a fi o combinatie buna intre o supersport si touring (mai mult spre super sport) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blade Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Someone rang!(bhairava,mi se apre mie sau mai strigat,dc nu imi cer scuze ca ma bag in seama singur) Parerea mea e ca depinde de anul de fabricatie dar eu unu as opta pt un gixxer,imi place si designul !dar am zis parerea mea! Drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Nu cumva a vrut sa zica "Firebladele" ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blade Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Am zis ca imi cer scuze,acu imi dau seam ca da,am prostul obicei de a ma baga singur in seama!MEA CULPA(parca asa se scrie) Inca o data mii de scuze ! Have a nice day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 suzuki rulz la design(parerea mea) in rest....ramane sa decizi tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Daca ne spui si anul de fabricatie al motocicletelor s-ar putea sa putem sa te ajutam mai mult.Dar cred ca Honda este de departe cea mai stabila si Kawa cea mai nervoasa iar Suzuki este un frumos compromis compromis intre cele doua.La capitolul frumusete doar tu poti sa decizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Eu am ZX9. E suficient de manevrabila, dar sub controlul motorului. Pe loc e foarte greu de miscat. La fel ca si in curbe strinse, greutatea isi spune cuvintul si tinde sa te arunce de pe sosea/circuit. Despre celelalte nu ma pronunt, chiar nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Honda cica e cea mai prietenoasa si fiabila. prima parte pot s-o confirm, a doua ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Eu iti recomand Suzi. Sau Honda. Sau Kawa. In functie de stare si pret. Si de gustul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Honda as alege fara ezitare. O consructie f. manevrabila si o rezistenta mult superioara. Daca ar fi dupa mine VFR750 as alege. Daaa, am facut-o deja. Alege durabilitatea ca are valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Alegerea a fost facut de mult. Razvan este acum (ma rog, este de mai de mult) mandrul posesor al unei CBR de 900. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate