roa Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 (editat) fise tehnice format PDF Editat Iulie 7, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 sa stii ca ala de DR800 l-am mai survolat si eu si cam f.f slabutz ceea ce am gasit acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 am adaugat un wiring diagram pt ducati paso 906 am incercat sa ii fac un director dar nu ma lasa sa uploadez in el .... poti sa il stergi: "ducati paso 906 shi 907" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 mai oameni buni, a-ti citit vreo secunda ce scrie cu litere de-o schioapa acolo???? fara pauze in titlu folositi underscore, puncte, etc..... dar fara pauze ca nu va functiona..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 e greu cand te grabeshti!!! scrie destul de mare shi in "top of the page" la adresa ta urmatorul lucru: Retineti un element esential inainte de a folosi acest domeniu: toate numele de rubrici si documente respectiv fisiere nu trebuie sa contina spatii goale (blank-uri). Folositi puncte, liniute, underscore, etc... Daca nu tineti cont de acest aspect aplicatia nu va functiona! wizzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 documentele shi fishierele nu zice nimik de directoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Zice cumva si rubrici pe acolo... si compara cu ce au mai pus si ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 ok my bad... dar am vazut un director "cagiva 600" cu spatiu..... ok sper ca nu am suparat pe nimeni .... shi daca da ii cer scuze. :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Shtie cineva un manual de GSX1100F 88-96 pe net? Daca da l-ash ruga sa-mi de un link shi ii raman dator! Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Am un manual tehnic de Kawasaki Vulcan VN 750 Twin in format pdf plus fise parti componente, aprox 122 de mega. E vreo problema daca ii dau drumul la incarcare pe FTP? Cam cand se poate face sa nu deranjeze prea mult traficul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 se poate incarca anytime, nu deranjezi traficul... Dar pls in numele fisierului si al folderului sa nu existe spatii goale, foloseste liniute sau puncte... merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 (editat) sa stii ca ala de DR800 l-am mai survolat si eu si cam f.f slabutz ceea ce am gasit acolo... 198774[/snapback] Manualul ala f.f. slabutz l-am survolat cu mecanicu pana s-au innegrit paginile in timp ce am desfacut si refacut motorul; tot pe baza lui am comandat si toate piesele necesare, si in orice moment am stiut ce si unde e locul fiecarei piese; defapt nu e un manual de utilizare, ci parts catalogue (fise tehnice) adica tot ce e mai important pentru mecanica; desigur ca nu l-am postat pe internet cu titlu obligatoriu de vizitare, nici pentru a deranja pe cineva, ci doar pentru cei care au nevoie (are multe poze alb-negru, numai bune de colorat) Am vrut sa uploadez si Suzuki_DRBig_service_manual.pdf si Suzuki_DR750S(88-89)DR800S(90-97)RevueMotoTechnique.pdf dar avand fiecare aprox. 70 mega nu am reusit. Aceste manuale sunt foarte detaliate de tipul alora care te invata unde e butonul start si cum se invart rotile dar au si multe info necesare. Bineinteles ca le pun la dispozitia celor interesati pe ftp sau orice varianta posibila Va salut si la cat mai putina mecanica Editat August 9, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 salut roa, daca vreo secunda script-ul meu de upload ti-a facut probleme, foloseste contul de ftp si sigur nu vei avea probleme... Cat despre manuale daca mai ai "fell free" sa le uploadezi pls.. Merci anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Am doua manuale (in mare parte sunt fise tehnice ) Vulcan 750 (800) intre anii 1985 si 2001 Yamaha XJ650 (XJ750) intre anii 1980 si 1984[/b] Wizzie, omu', cum fac UPLOAD-ul? Imi sta 20min fara sa faca nimic, numa calculeaza time-ul ptr upload Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 nenea daca iti face figuri script-ul (shit happens sometimes) foloseste ftp.zino.ro - user:manuale / pass:service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJDAMBLA Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 salut wizzie am incercat manualul de zx 7 si nu se potriveste modelul mtocicletei este zx1000b(zx10)an 89 am gasit manualul dar contra cost nu cumva ma poti ajuta si pe mine cu un link mersi mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 uite am mai gasit un link super interesant si sunt manuale full... http://www.gofastvideo.com/gallery/album/v...ce+manuals.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 nou in sectiunea de reviste : SuperBike magazine, CycleWorld magazine septembrie 2005 + Scooterist Scene Autumn 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 salut Wzzie, am bagat si eu pt virago 535... sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 foarte bine nenea.... sper sa mai uploadeze si alte persoane... e un avantaj al tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Acum m-am apucat sa pun chestionarele alea de la circulatierutiera.ro, sunt super faine Plus...manualul de RF din 94, sper ca nu e deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Salut. Am si eu o mica problema. Am un RF 600 R din '93 (proaspat cumparat) si nu gasesc decat manuale din '94 sau mai sus. Credeti ca sunt diferente ? Unii spun ca este acelasi model faricat in '93 si '94 dar nu pot fi 100 % sigur si nu vreau sa fac vreo 'boacana' Daca ma puteti ajuta cu un sfat (Clubul RF-istilor va rog HELP). Este primul motor si am experienta 0 (zero) in ale mecanicii. Nu am descoperit probleme tehnice dar nu vreau sa gresesc la capitolul INTRETINERE Asta e manualul pe care l-am gasit peste tot : http://users.pandora.be/botjes_place/bike/...ce%20Manual.pdf Multumesc Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saikeung Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 exchange Service manual More than “400” Service Manuals === latest update : 11-11-2005 === If you need a Service Manual to your motorbike ,Please check in the list below and see if the manual are in my collection ….All are electronic books in pdf format . The collection increases every month .Sorry , no direct download are possible , manuals are not online …..The manuals are not for sale , but for exchange with manuals I don’t have.to the future grow of my collection, can be a way to get a service manual to your bike…….. ~~~ If you need a manual contact me at saikeung@msn.com ~~~ ( Manual list ) >> http://groups.msn.com/holdbarbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Salut. Am si eu o mica problema. Am un RF 600 R din '93 (proaspat cumparat) si nu gasesc decat manuale din '94 sau mai sus. Credeti ca sunt diferente ? Unii spun ca este acelasi model faricat in '93 si '94 dar nu pot fi 100 % sigur si nu vreau sa fac vreo 'boacana' Daca ma puteti ajuta cu un sfat (Clubul RF-istilor va rog HELP). Este primul motor si am experienta 0 (zero) in ale mecanicii. Nu am descoperit probleme tehnice dar nu vreau sa gresesc la capitolul INTRETINERE Asta e manualul pe care l-am gasit peste tot : http://users.pandora.be/botjes_place/bike/...ce%20Manual.pdf Multumesc Asfalt uscat bogdane e acelasi motor! luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 nu mai merge linku mentionat in primul post !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate