2 fast Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Salut!am un kawasaki zx9r!probleema este frana!nu stiu dc dar la viteze mari sau la 60km/h daca franez tremura ghidonul!dc?sa am probleme cu furca semeringurile sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadanny Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Salut!am un kawasaki zx9r!probleema este frana!nu stiu dc dar la viteze mari sau la 60km/h daca franez tremura ghidonul!dc?sa am probleme cu furca semeringurile sau ce? Ovalizate discurile pe fata !! unii o incercat sa le rectifice dar nu o iesit mare lucru ....deci ..... mai bine sa le schimbi !! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) vezi care disc este stramb( descentrat , fuleaza ) si pune altul bun in locul lui Editat Ianuarie 30, 2008 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 io zic ca din cauza ca mergi "2 FAST" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 discurile..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 discurile..... Discurile, dar se mai intimpla si de la anvelopa daca este uzata, sau a stat pe greutate mult timp numai intr-o pozitie! Discurile nu se rectifica!(cel mult se indreapta)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ori sunt discurile, ori rulmentii de la roata fata sunt slabiti, ori e cauciucul. Daca iti "pulseaza" maneta de frana ca si cum ai avea ABS, cand iti tremura ghidonul, e de la discuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Discurile.Am pait eu.Ia second ,dar originale.Evita noi si de 2 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Mie mi-a facut asa ca avea placutele uzate odata,imi tremura ghidonul pur si simplu,si mie mi s-a parut ciudat dar asa a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Mie mi-a facut asa ca avea placutele uzate odata,imi tremura ghidonul pur si simplu,si mie mi s-a parut ciudat dar asa a fost Placutzele si la mine, sau trebuie curatate etrierele cu piosotanshele de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate