dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 AGITAZIE MARE, MULTZI MEMBRI, MULT DE CAUTAT DA S-AU DESCURCAT EXCELENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 in sfarshit, m-au gasit shi pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 ... acum ma taie ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 mandru posesor de legitimatzie motociclism.ro surprins in plina bucurie prietena fotograf amator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 creshtea mandria in mine secunda cu secunda mai ales ca eram fugarit printre standuri de ivan dnepr shi are palma grea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 shi acum ... prietenul MOTOBRAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 mda..când m-am dus să-mi iau legitimaţia de membru Smokey s-a dat doi paşi înapoi şi a exlamat terifiat: "Tu eşti?" "Da omule, eu"--cred că l-a văzut pe tata lu domnu dracu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Am si eeeu, am si eeeu ...chiar daca nu am fost prezenta la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Am si eeeu, am si eeeu ...chiar daca nu am fost prezenta la salon VORBESHTE CU SMOKEY SHI ITZI TRIMITE PRIN E-MAIL LEGITIMATZIA, DUP-AIA TU O PRINTEZI SHI O PUI LA GAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Buna treaba au mai facut Smokey & Co. cu stand-ul motociclism.ro. Bravo! Initiativa este de laudat, cu atat mai mult cu cat nimeni nu le-a dat concursul: finantare proprie si organizare fara nici un fel de sprijin din partea membrilor motociclism.ro. PS:Poate data viitoare o sa fim si noi mai receptivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 mda..când m-am dus să-mi iau legitimaţia de membru Smokey s-a dat paşi înapoişi a exlamat terifiat: "Tu eşti?" "Da omule, eu"--cred că l-a văzut pe tata lu domnu dracu! pai cred ca asha a facut la totzi care ocupa spatziu mult pe serverul motociclism.ro, ca din cauza noastra shi-a mai cumparat 10 harduri de cand s-a deschis forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Am spu ca AM si eu nu ca VREAU si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 buna treaba!!un prieten cu care am fost aseara in The Jack a luat o bere ca avea legitimatia de gat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 vreau si eu sa am legitimatie sa imi atarn de gat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 buna treaba!!un prieten cu care am fost aseara in The Jack a luat o bere ca avea legitimatia de gat! Asta e inca bine. In ceea ce ma priveste, legitimatia de membru mi-a conferit superputeri magice de reprezentant Yamaha. Am fost intrebat de acelasi individ de 3 ori date tehnice despre Yamaha, la un interval de timp de vreo 20 de minute intre intrebari, chit ca i-am zis de fiecare data ca n-am nici o legatura cu Yamaha. As fi vrut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Am spu ca AM si eu nu ca VREAU si eu shi ce daca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 foarte dragut din partea voasta..................intradevar a fost o chestie bine gandita legitimatia ..................felicitari voua organizatorii si regretele mele pt ca nu am reusit sa va cunosc pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 da, ideea cu legitimatia merita felicitari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 Salut pe toti pe care i-am intalnit acolo. Pacat ca n-am putut sta mai mult de vorba, sambata a fost nebunie Intr-adevar, m-am speriat de lupalb si de akraptor ... din diverse motive Multumiri lui UncleFester pentru efortul depus acolo Multumiri echipei Motoboom si lui Sabin_sbz pentru zapp, carpe de sters si alte maruntisuri. Multumiri colegilor de suferinta de la KTM care au sponsorizat cu diverse: poster, banda de inchis standul, cutter, imprimanta de urgenta, sharoma, etc. Multumiri si lui Nitescu pentru plimbarea la sellgros. I-am promis lui Hoinar ca intreb: cine se ofera sa-l plimbe in atas? Imi cer scuze lui Don Leoncio: cineva i-a furat legitimatia de la stand .... sa-i stea in gat. Celor care au refuzat legitimatia pe motiv ca "nu intra gratis niciunde" sau "nu primesc nimic gratis cu ea" ..... sa le fie de bine. In rest ... sa ne vedem sanatosi la intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Organizare excelenta! Ar fi fost frumos sa mai fie cateva intalniri "organizate" ale membrilor, ca asa am mai vazut o gramada de legitimatii, dar oamenii erau grabiti si probabil n-aveau chef in mod special sa le prezint eu mecla Sa ne vedem si la anu sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Imi cer scuze lui Don Leoncio: cineva i-a furat legitimatia de la stand .... sa-i stea in gat. . Nema problema, metre! Multumita actului sabotor am fost singurul cu legitimatie "custom"! p.s. Cum am mai scris intr-un topic: super gestul vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 (editat) Foarte frumos! Felicitari din toata inima! P.S. Chiar daca legitimatia mea nu are avatar... (si cat am muncit cautandu-l pe net...) Editat Aprilie 11, 2005 de mielu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Bravo!!! Majoritatea mentioneaza doar treaba cu legitimatiile (bineintzeles, extraordinara!) dar si participarea in sine cu stand propriu merita felicitari. Pentru idea de comunitate a motociclistilor amandoua initiativele au insemnat deosebit de mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Imi pare rau ca nu l-am prins si pe Dobrescu in poze, sa fie panoul de onoare complect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate