ray Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Salut, Ma poate ajuta cineva sa montez o priza de 12V? n-am cablu, si as vrea sa incorporez si o siguranta pe traseul cablului. In plus as vrea sa-l pot scoate la nevoie (un contact/papuci etc) multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Salut, Ma poate ajuta cineva sa montez o priza de 12V? n-am cablu, si as vrea sa incorporez si o siguranta pe traseul cablului. In plus as vrea sa-l pot scoate la nevoie (un contact/papuci etc) multumesc! pui la baterie printr-un releu de putere comandat de contact. Pentru siguranta iti trebuie un soclu de sigurante auto (eu am cumparat priza cu tot cu asta) - tre sa gasesti ori pe la magazinele de pe maica domnului ori pe la obor.. Nu e cea mai buna idee sa pui papuci pe traseu ca sa o poti demonta complet - daca astia nu mai fac contact nu stii dece nu merge . Stii pe unde stau daca nu te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 daca estii dn Bucuresti, 4pistons te poate ajuta cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Eu am luat o priza de bricheta auto metalica in totalitate, de la magazinele ce vand piese de Dacia (7ron cu bricheta cu tot). Am montat-o sub sa si am intercalat o siguranta plata de 10A intre doi papuci clasici auto, cu lagaturile direct pe suruburile bateriei. Investitia minima si rezultatul satisfacator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 si eu am luat tot acea priza dar imi mai trebuie ceva cunostinte sa o montez (nu stiu la ce fire sa ma leg) zidule o sa te sun in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 E foarte simplu. Fac azi o poza --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 18:05 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate