kpeter Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Este vreo iesire astazi cu enduro in jurul Clujului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Este vreo iesire astazi cu enduro in jurul Clujului? sal , santem doua motoare pana acum si am vrea sa mergem pina la Belis si inpoi .... daca vrei sau daca mai sant doritori ......... oricine e binevenit . cluj - capus - dangau - .... am uitat c urmeaza mai departe .... plecarea la 11 , 50 ..... astept 10 min . 0751 - 684 957 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 sal , santem doua motoare pana acum si am vrea sa mergem pina la Belis si inpoi .... daca vrei sau daca mai sant doritori ......... oricine e binevenit . cluj - capus - dangau - .... am uitat c urmeaza mai departe .... plecarea la 11 , 50 ..... astept 10 min . 0751 - 684 957 . k kam astea urmeaza http://goo.gl/maps/nFTtB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Cine vrea o tura marti ora 16 OMW Feleac Cluj-Sibiu(seara terase si dormit) miercuri:sibiu- bucuresti (concert Roger Waters dormit) joi: bucuresti-vama veche(2 zile mare dormit)sambata: vama- moldova(fara program prestabilit ) duminica: retur cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Veni,vidi,vici! Cateva poze: Fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 La 12 in MOL Calea Turzii, mergem la Aiud la castel, mancam si venim inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMC Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Salutare. Am si eu o intrebare la voi, cei din zona Clujului. Vreau sa fac o tura pe traseul Alba Iulia - Zlatna - Abrud - Albac - Belis - Cluj. De la Belis la Cluj inca nu stiu ce ruta sa aleg. Are cineva dintre voi idee despre starea drumului pe aest tarseu? Va multumesc frumos. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Salutare. Am si eu o intrebare la voi, cei din zona Clujului. Vreau sa fac o tura pe traseul Alba Iulia - Zlatna - Abrud - Albac - Belis - Cluj. De la Belis la Cluj inca nu stiu ce ruta sa aleg. Are cineva dintre voi idee despre starea drumului pe aest tarseu? Va multumesc frumos. Cristi Dupa Albac urmeaza Horea si apoi Matisesti. Pana acolo drumul e relativ ok. Dupa Matisesti insa se termina asfaltul si ai macadam pana dupa Poiana Horii, la coada lacului Fantanele-Belis. Daca ai altceva decat un motor pentru astfel de drumuri, va fi pacat sa chinui motorul, chiar daca mergand incet se poate merge aproape cu orice tip. De la Belis la Cluj ai mai multe variante. Una care imi place este ca dupa iesirea din Belis sa o iei spre Rasca, iar apoi pe la Dangau Mare-Agarbiciu-Capusu Mare-Cluj. Editat Septembrie 13, 2013 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMC Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Dupa Albac urmeaza Matisesti. Pana acolo drumul e relativ ok. Dupa Matisesti insa se termina asfaltul si ai macadam pana dupa Poiana Horii, la coada lacului Fantanele-Belis. Daca ai altceva decat un motor pentru astfel de drumuri, va fi pacat sa chinui motorul, chiar daca merband incet se poate merge aproape cu orice tip. De la Belis la Cluj ai mai multe variante. Una care imi place este ca dupa iesirea dinBelis sa o iei spre Rasca, iar apoi pe la Dangau Mare-Agarbiciu-Capusu Mare-Cluj. Multumesc frumos pentru informatii. Mai am o singura intrebare pentru ca nu am fost niciodata in zona. Imi poti spune ceva despre drumul de la Turda - Baia de Aries - Abrud? MUltumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 De la Turda pana la Baia de Aries este foarte bun cu exceptia portiunii dintre Moldovenesti si Buru. Am fost acum cateva saptamani, dar de la Baia de Aries am mers spre Campeni, asaca nu stiu cum e portiunea spre Abrud. Asfalt uscat sa ai. Peisajele sunt foarte faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) O mica plimbarica de toamna, Varadero devine incet dar sigur Toamna-dero brrrrrrrrrrrr si putina energie la Savadisla Editat Septembrie 15, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Apai mai fratilor(Vlade cu Marius),daca ati fi sunat,veneati cu noi pe traseul:Dej - Tg.Lapus - Baiut - Cavnic - Ocna Sugatag - Manastirea Barsana -Beclean -Cluj-Napoca.Pacat!Iaca niste poze de la mine: exact drumuri forestiere imi lipseau, intr-o zi de duminica cu soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Sambata, pe la 12 am de gand sa mai trag o tura pana pe Meses...probabil ultima pe anul asta.Vremea e OK, soare si cladut. Daca mai sunt amatori de o plimbareala pana acolo, sunt bineveniti...PM me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 daca mergi normal pe drum vin si eu la o tura, tel 0730634011, ca nush cand va mai fi vreme buna, da un semn ca maine, dimineata plec pina la piata si nu am net la mine Sambata, pe la 12 am de gand sa mai trag o tura pana pe Meses...probabil ultima pe anul asta.Vremea e OK, soare si cladut. Daca mai sunt amatori de o plimbareala pana acolo, sunt bineveniti...PM me maine da un semn la tel 0730634011, vin si eu, sa mai profit de vremea bunaaa, Antonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 si maine mai dau o tura cu madam pe langa cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 O plimbare pana la Rosia Montana, sa culegem niste aur cu cianura, la ora 12 la Omv pe turzii. suntem vreo 4 motorete deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 O plimbare pana la Rosia Montana, sa culegem niste aur cu cianura, la ora 12 la Omv pe turzii. suntem vreo 4 motorete deja. + sfertul acedemic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Prezent! http://goo.gl/maps/ZL9CL la intoarcere mai vedem noi, oricum va fi numai asfalt ca noi nu avem gelande strasse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 prezent , niste aur pt ceterne la cocioaba daca este ieri ati cam talpalit-o pe drum, la a mea ii place 120/130 cam acolo, ca nu e de fuga dar a mers, am verificat bujiile aseara, sunt cu o tenta caramizie, exact ce trebuie, ca am avut ceva probleme cu membranele de la carburi, asa ca gaz mai departe , ne vedem la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 ce sa faci daca ii scurta acceleratia , cum atinge , cum pleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 ce sa faci daca ii scurta acceleratia , cum atinge , cum pleaca nu ii graba deloc, aurul tot acolo ramane......cel putin o perioada deci nu trebuie sa mergem tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) nu ii graba deloc, aurul tot acolo ramane......cel putin o perioada deci nu trebuie sa mergem tare mnoooo cros my heart , cine mere tare ??? Editat Septembrie 29, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) da da au last jos parasolarele la masina, glugile in cap cand s-au vazut fotografiati si filmati si pozele cu dedicatie, preferatele mele Editat Septembrie 29, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 mah cand intalniti pe un sugaci cu audi tip dric,(negru) infoliat, AB 20 ROX, stiti ce aveti de facut cu aerul din ........jurul masiniiii pun si eu poze azi, ca aseara am ajutat pe colegul transalpist cu o husa la saua, sa intre in rand cu lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate