mishu_dark Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 tura in cheile aiudului care mai doreste care mai pofteste cica zona ar fi misto de tot eu plec azi pe la orele 18 sa fiuacolo seara care mai vine are sansa ca incerce si ceva escalada pe stanca. intoarcerea duminica dupamiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lungu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ramane ora 18?la petrom calea baciului? 0752.19.15.16 Cu respect sper sa ajungem si noi suntem vre-o 3-4 pana atunci, doar drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 daca nu ajung la 18 la petrom ne vedem pe meses la un suc...oricum eu vin incet ca fac o plimbare cu amore mio Si eu o sa vin lejer ... numa pe meses vreau sa ma zbengui putintel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Ce fain de voi ca mergeti mai multi. Eu acum am ajuns acasa, am fost singur pana la urma. V-am incalzit drumul pana pe meses . Drum bun si aveti grija. Editat Iunie 20, 2008 de totyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 s-a schimbat plecam pe la 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 daca se mai baga careva cu chopper vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulea2 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 daca se mai baga careva cu chopper vin si eu... Vin eu dar doar de la 20:00 pot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Vin eu dar doar de la 20:00 pot ... pe la 20:00 cam tarziu pt mine..pe la 9 jumate trebuie sa fiu inapoi in cluj..eventual o plimbare 90 min dus intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Maine la tarnitza este etapa de raliu.....pt cei interesati: http://raliulclujului.ro/plan_orar.php Daca vreti sa iesiti prin zona sa o faceti inainte de 10 dimineata ca se inchide drumul de la baraj in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Cei interesati sa vina la intrunirea din Ungaria de la Hojdudorog sunt asteptati maine in OMV Zalau pana la ora 13:00 Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 pe maine se anunta un meses sau un topa macar? azi am luacrat pana tarziu si nu m-am putut duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 pe maine se anunta un meses sau un topa macar? azi am luacrat pana tarziu si nu m-am putut duce Au fost camarazi tai si ne-am intalnit la o poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 am auzit sper ca ne adunam pe maine cativa pt un meses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Vor fi cei care nu pot veni in Ungaria sus mai mult ca sigur.Tot timpul este cineva pe Meses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Deci in seara asta se merge pe undeva? Ziceti o ora si locul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 la ora 17:00 la petromul din baci.... destinatia cred ca stiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 o scurta iesire in cheile turzii diseara! la 6:20 mol pe turzii, daca sunt doritori... momentan eu si serj! cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 o scurta iesire in cheile turzii diseara! la 6:20 mol pe turzii, daca sunt doritori... momentan eu si serj!cinste. cu intoarcerea tot in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 cu intoarcerea tot in seara asta? acolo stau cu cortu peter, judas, galen si cred ca si altii eu cu serj mergem la un suc, stam o ora si ne intoarcem tot azi. vii? mers pe drumu mocanilor: faget-salicea-ciurile-sutu etc, zona mirifica. cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 deci la 6.20 la mol? vin si eu ca nu am putut mai repede.ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 deci la 6.20 la mol? vin si eu ca nu am putut mai repede.ne vedem acolo 6.20 la mol, da! tu ramai sau te intorci cu noi in seara asta? cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 pai tocmai de aia vreau sa vin si sa ma intorc cu voi ca nu vreau sa ma duc singur ca inca nu mi-am primit permisu inapoi. da voi cat stati? numa 1 ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 pai tocmai de aia vreau sa vin si sa ma intorc cu voi ca nu vreau sa ma duc singur ca inca nu mi-am primit permisu inapoi. da voi cat stati? numa 1 ora? care cum poate... serj zicea ca are treaba si io luni am bac-u... stam de-o poveste si-un suc, si peter zicea ca are ceva ceapa(pardon, ceafa) de prajit... da pe 10 sa fim la cluj... cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 care cum poate... serj zicea ca are treaba si io luni am bac-u... stam de-o poveste si-un suc, si peter zicea ca are ceva ceapa(pardon, ceafa) de prajit... da pe 10 sa fim la cluj... cinste. auzi... cel mai bine da-mi id tau, sau da add bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 ma cuki, io m-as duce... pe meses bag picioru... e ca un drog mesesul asta ... PS: cumpar apartament in Zalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate