dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 pai se pare ca s-a tras la soti... rezulatat: scuterul a fost castigat de firma care l-a oferit... chiar asa... n-a mai zis nimeni nimic... cine a castigat scuterul??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 eu l-am cashtigat!!! il vand shi pe acesta pe care-l am acum shi fac bani de un chopperash de 400 cmc la mana a doua dream , dream, dream Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Ho mai ca s-a extras abia azi. Felicitari castigatorilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Tragerea la sorţi a fost efectuată duminică, după închiderea salonului, şi a fost filmată de echipa 2 Roţi. Câştigătorul (sau ... câştigătoarea ? suspans ) a fost sunat(ă) pe loc, imediat după tragere, de către Cristina Şoloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 damn!!! deci n-am fost io... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 damn!!! deci n-a fost rontz..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Se pare ca l-a cashtigat Dobrescu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Se pare ca l-a cashtigat Dobrescu. iarashi.... da noi cand mai cashtigam ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 iarashi.... da noi cand mai cashtigam ceva Castigam si noi, metre! Experientza. Stii concursul ala cu ?"trimete acu 149090333323287879202 de coduri de bare de pe cutiile produsului X la concursul rackhat cu ceapa pt to(n)tzi si poti castiga, un apartament, o masina tare, o pendula si... (n.a. ?!? mai! nu mai stiu ce era! cred ca un zid sau usa de lift! ca asta gasesti desanat pe zidurile / usile noastre de lift) ". Ata ete! (chiar vroiam scuterul! ca sa-l pot vinde sa-mi iau motorisca ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 13, 2005 Admin Share Postat Aprilie 13, 2005 Se pare ca l-a cashtigat Dobrescu. degeaba, ca probabil i-a inchis telefonul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Cred ca eu l-am castigat dar aveam telefonul inchis... ....neah, felicitari castigatorului! Sper sa fie vre-un pusti care chiar sa se bucure de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 pai mai bine organizam campania de genu' "datzi un leu /pentru scuteru' meu" si asa poate macar 1 data pe an unu' din forumisti activi se-aleg cu un scuter sau ceva acolo.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 buna idee BiG-ule... pai mie mi-ar pica excelent, ca la cum vad io, creditul va cam trebui sa-l aman... pana la urma ce ziceti? deschidem strangerea de fonduri? dar de 'jocul tiganesc' ce se mai aude? se mai face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 mai bine faceti loteria motociclistilor Premiu piese la alegere. De Revelion se da motorul intreg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate