tileagaviorel Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Am un CBR F2 PC25 si tre sa schimb rulmentii de la furca. Problema spinoasa e ca rulmenti mei sunt gen coronita care am aflat ca nu se mai fabrica si tre sa pun rulmenti conici. A-ti mai facut careva asemenea transformare? Ma poate indruma careva cu se face dracia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Poti comanda originali de la honda sau axiali- radiali de la louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Ar fi foarte interesant sa fie cum spui tu...dar eu sint aproape sigur ca e vorba de rulmenti conici, ca la toate moto normale.... Asta e codul Louis 10051207. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Ar fi foarte interesant sa fie cum spui tu...dar eu sint aproape sigur ca e vorba de rulmenti conici, ca la toate moto normale.... Asta e codul Louis 10051207. Omul are dreptate rulmentii originali sunt cu bile (precum cei de bicicleta) cod Honda: 91015-KT8-005 stem bearing (superior) 91016-KT8-005 stem bearing (inferior) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Omul are dreptate rulmentii originali sunt cu bile (precum cei de bicicleta) cod Honda: 91015-KT8-005 stem bearing (superior) 91016-KT8-005 stem bearing (inferior) Right on the money man!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 interesanta repetitie . la F3 am avut rulmenti conici insa am auzit (fara sa vad ) si de coroane pe bile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Am schimbat la TLR la jug rulmentii originali cu bile cu rulmenti conici din Louis,a fost foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate