adrian... Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Am deschis topicul aici, gandindu-ma ca voi sunteti obisnuite cu "modificarile". Am o Jawa si anvelopele trebuie schimbate (cea de pe spate este f uzata iar cea de de fata are niste denivelari ciudate). Jantele sunte de 18 cu 3.50. Daja am cumparat o anvelopa noua, de 3.50, pt spate. Dar acum stau si ma uit la ea si mi se pare ingusta. As vrea sa o pun pe fata, iar pt spate sa gasesc alta mai lata. Ce stiti, care este cea mai lata anvelopa care ar intra pe janta de 3.50 latime. 120 mm merge ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 iti merge si 130 si 4.00; mai late de atat s-ar putea sa iti atinga in lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Am deschis topicul aici, gandindu-ma ca voi sunteti obisnuite cu "modificarile".Am o Jawa si anvelopele trebuie schimbate (cea de pe spate este f uzata iar cea de de fata are niste denivelari ciudate). Jantele sunte de 18 cu 3.50. Daja am cumparat o anvelopa noua, de 3.50, pt spate. Dar acum stau si ma uit la ea si mi se pare ingusta. As vrea sa o pun pe fata, iar pt spate sa gasesc alta mai lata. Ce stiti, care este cea mai lata anvelopa care ar intra pe janta de 3.50 latime. 120 mm merge ???? jantele din cite stiu io sunt de 2,25 inch latzime(sau cam asa ceva...aprox)...350 e balonu cauciucului. 18 inch diam ext al jentzii adica uni calca cauciuca... pune ruleta cu inch pe ea sa vezi.. merge120,130(4.00) la limita...vezi sa nu-ti roada aparatorile alea de cauciuc ale lantzului...centreaza atent roata in bascula.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 Scuze, am gresit putin. Stiu, janta nu e de 3.50. Pe ea scrie 5.15 . Ce inseamna asta? Daca ar fi inch, atunci ar insemna 5.15*2.54=13.08 cm latime ?? Nu are janta aia atat. nu o am aici sa o masor, dar nu cred. Acum am alta intrebare: iau anvelopa de 120, mai merge camera de 3.50 , sau trebuie alta camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Stai linistit, daca ai avut pe ea cauciuc de 3.25 sau 3.50 sigur iti merge camera si pe 120 sau 130. Eu pe janta mea care initial avea cauciuc de 100 am pus acun 130 si sta bine si arata si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 Mersi! De asta ma framant si eu atat. Vreau si sa arate mai bine, dar mai ales sa stea mai bine. Insa vreau sa vad in care parte inclina balanta: "ii sta mult mai bine cu unul mai lat" sau " las-o asa cum au facut-o ei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Corelatii dimensiuni geanta-cauciuc, bagati ochiul aici:click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate