Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Am deschis topicul asta in speranta ca vom iesi undeva sambata sau duminica .........astept propunerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Am deschis topicul asta in speranta ca vom iesi undeva sambata sau duminica .........astept propunerile voastre Pe accuweater.com zice ca o sa se acumuleze 1" de zapada vineri noaptea si inca 1" sambata, si ca duminica o sa fie -3 grade Celsius. Tu ai si capra din aia pe cuie sau nu crezi deloc in ce spun meteorologii? Eu as iesi oricum daca vremea ar fi cam ca zi, dar am niste dubii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 Pe accuweater.com zice ca o sa se acumuleze 1" de zapada vineri noaptea si inca 1" sambata, si ca duminica o sa fie -3 grade Celsius. Tu ai si capra din aia pe cuie sau nu crezi deloc in ce spun meteorologii? Eu as iesi oricum daca vremea ar fi cam ca zi, dar am niste dubii.... Nu cred in ceea ce spun meteorologii........dar o sa vedem duminica daca m-am inselat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 sal duminica daca nu e polei o dam pe unde vrei pana la - 10 grade e totul ok si placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) <small>--- Mesaj completat în 14 Feb 2008 21:01 -------------</small><br/> sal duminica daca nu e polei o dam pe unde vrei pana la - 10 grade e totul ok si placut Maine ne vom intalni toti baietii din berceni cu motoare si poate stabilim ceva pentru week-end ...... Editat Februarie 14, 2008 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) duminca 17.02.2008 DACA asfaltul e ok drum la MAMAIA ora 9.30 plecare de la MOL benzinaria de la inceputul A2 temp vor fi cu - echipamenul corespunzator este NECESAR MAMAAAAAAAAAAAAAAA CE NINGE AFARA Editat Februarie 15, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 merge cineva la ski?la cum e afara....merge cineva la ski?la cum e afara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 mm de vreme ... ca acum aveam si eu chef de plimbare. @raul.... las ca se face frumos si iesim cu mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 aveam planuit un drum de focsani daca nu ninge va fi ok de mers. dar nu pe ninsoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 mm de vreme ... ca acum aveam si eu chef de plimbare. @raul.... las ca se face frumos si iesim cu mobrele Cand Jhon cand........ca nu mai am rabdare......oricum eu am dat o tura astazi Mama ei de vreme .......o sa ma duc in seara asta fara motor..........nu imi vine sa cred ca il tin in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 daca nu citeam aici, habar n-aveam ca ninge afara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 ajuta si forumu asta la ceva --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 17:17 -------------*topicul* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 ajuta si forumu asta la ceva <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 17:17 -------------</small><br/>*topicul* Merci frumos Jhon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Miine la 10 dimineata la Arc.O mica tura pina la Sinaia.Lanturile si plugurile de zapada obligatorii la fiece motocicleta.Cine nu vine nici nu stie ce pierde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Miine la 10 dimineata la Arc.O mica tura pina la Sinaia.Lanturile si plugurile de zapada obligatorii la fiece motocicleta.Cine nu vine nici nu stie ce pierde. bagarea in seama e la ea acasa. va innebunit vremea de afara sau asteptarea caldurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 bagarea in seama e la ea acasa. va innebunit vremea de afara sau asteptarea caldurii? Simtul umorului deficitar sau pe bune "bagarea in seama" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 bagarea in seama e la ea acasa. va innebunit vremea de afara sau asteptarea caldurii? Am innebunit asteptand gradele astea pozitive........au venit si acum sau dus dreaq iar......mi-a ramas motorul in zapada in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 bagarea in seama e la ea acasa. va innebunit vremea de afara sau asteptarea caldurii? da ma carnacior vrem sa vedem daca dupa toate pregatirile si up-gradarile aduse la african twin merge si pe zapada stii tu doar cume e pe nisip asa si pe zapada deci un gratar pe valea prahovei la o toba leo vince incinsa? --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 19:34 -------------AM PUS LANTUUUU CARE VREI SA TE TRAG CU PLACA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) daca nu citeam aici, habar n-aveam ca ninge afara!!! Asta e ca intre cei doi programatori, pe mess: -Uite bai...ninge!! -Da'mi si mie linku'. Editat Februarie 17, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Asta e ca intre cei doi programatori, pe mess: -Uite bai...ninge!! -Da'mi si mie linkul. Mda,,,,,,,,merci.......numai ca eu nu sunt programatot ........nush cum sa fac sa il sterg acum ca a fost cea mai proasta inspiratie a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate