Razvan17 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Cine ma ajuta cu o sa ca cea din poza? email: razvan1781@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 care iti trebuie, cea de pilot sau pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 care iti trebuie, cea de pilot sau pasager. Eu le-as vrea pe amandoua dar ma multumesc si doar cu cea de pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ia legatura cu userul danyoldmoto, el te poate ajuta la preturi decente. Sau daca vrei sa arunci mai multi bani, avea Tunaru pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 am luat si eu de la danyoldmoto una noua si alta second cu suport pentru saua spate . e un tip super de treaba si serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 trebuie sa aranjezi un suport pe cadru, cred ca stii asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 trebuie sa aranjezi un suport pe cadru, cred ca stii asta am luat legatura cu danyoldmoto si mi-a zis ca imi trimite. referitor la suport, valicaddy poti sa ma juti cu o poza, o schita ceva? inca nu am primit saua si vreau sa imi fac o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 asta e pentru seile care au sistemul de amortizare cu cauciuc. pentru cele cu arc mai trebuie sa sudezi o piesa pe care se fixeaza arcul. cand iti vine saua da-mi PM si vb. mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) am luat legatura cu danyoldmoto si mi-a zis ca imi trimite. referitor la suport, valicaddy poti sa ma juti cu o poza, o schita ceva? inca nu am primit saua si vreau sa imi fac o idee. fac eu niste poze la ce ai nevoie, probabil azi sau miine si le pun aici. posibil sa am un cadru de unde as putea sa scot suporti gasit o foto de la urmatoru k pe care sper sa fie gata saptamina care vine Editat Februarie 17, 2008 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 fac eu niste poze la ce ai nevoie, probabil azi sau miine si le pun aici. posibil sa am un cadru de unde as putea sa scot suporti gasit o foto de la urmatoru k pe care sper sa fie gata saptamina care vine bine domnul dany,pe mine m-ai dat uitarii? doar plateam,no? daca m-ai uitat,da-mi 1 pm sa-ti reamintesc comanda.....ziceam sa mai incerc si la altcineva decat la d-l Gaspar,asa ca....te astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 bine domnul dany,pe mine m-ai dat uitarii? doar plateam,no? daca m-ai uitat,da-mi 1 pm sa-ti reamintesc comanda.....ziceam sa mai incerc si la altcineva decat la d-l Gaspar,asa ca....te astept. nu am uitat de tine stai linisti, ti-am trimis pm.dar nu ai raspuns miercuri merg dupa piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 Gata, saua a ajuns impreuna cu celelalte piese comandate. Merci Dani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate