Maguest Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Eu am o Yamaha TDM 850, din 97. E o motocicleta grea, inalta, cu un aspect extraordinar dupa parerea mea. Rar vezi motociclete atat de inalte care sa nu fie Enduro devotate. 2 cilindri, torque imediat ce rotesti manerul. Turata jos, eu o conduc pe la 2500-3000 si e ok. Prin urmare motorul va tine foarte mult. Are 46.000km acum si nu da semne de oboseala. Cu bagaj si 2 oameni se comporta excelent, nu simt o mare diferenta fata de cand sunt singur. Eu 1.72 si nu calc cu toata talpa la stop dar m-am obisnuit. Am lasat-o de cateva ori la inceput (trecere directa de la Minskul de scoala la TDM ) si de cele mai multe ori trebuia sa rog pe cineva sa ma ajute. E top heavy. Dar, cand esti pe ea, e dementiala. Are un sunet foarte fain, multi spun ca de Ducati. Dupa parerea mea suna mult mai bine. Cam asta, poate si poze in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Felicitari Hai in gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 fromos motor asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 felicitari. este o mobra buna. sa ai parte de ea cum se cuvine. ai grija cu plecarile violente, ca te se da usor pe o roata, si in a 2-a la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Eu am o Yamaha TDM 850, din 97. E o motocicleta grea, inalta, cu un aspect extraordinar dupa parerea mea. Rar vezi motociclete atat de inalte care sa nu fie Enduro devotate. 2 cilindri, torque imediat ce rotesti manerul. Turata jos, eu o conduc pe la 2500-3000 si e ok. Prin urmare motorul va tine foarte mult. Are 46.000km acum si nu da semne de oboseala. Cu bagaj si 2 oameni se comporta excelent, nu simt o mare diferenta fata de cand sunt singur. Eu 1.72 si nu calc cu toata talpa la stop dar m-am obisnuit. Am lasat-o de cateva ori la inceput (trecere directa de la Minskul de scoala la TDM ) si de cele mai multe ori trebuia sa rog pe cineva sa ma ajute. E top heavy. Dar, cand esti pe ea, e dementiala. Are un sunet foarte fain, multi spun ca de Ducati. Dupa parerea mea suna mult mai bine. Cam asta, poate si poze in curand. bv domnule sa o stapanesti sanatos. Si eu am aceasi inaltime si de la scuter am trecut direct la ea. pana acum am scapat-o jos de cateva ori din cauza greutatii de 2 ori in garaj chiar si odata pe strada din cauza ca incercam sa evit unu care facea stanga peste dubla continua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexparasutistu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 salut si eu detin o capra de genul si pot spune k sunt f multumit de ea. am bagato si la ceva enduro si se comporta excelent cat despre scapat am tavalito in benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 salut si eu detin o capra de genul si pot spune k sunt f multumit de ea. am bagato si la ceva enduro si se comporta excelent cat despre scapat am tavalito in benzinarie AI uitat sa pui cricul cand ai oprit la pompa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate