Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 de aceea nu este bine sa sa iesi in numar foarte mare. o mie de oameni, o mie de opinii si mentaliati...unul nu are benzina, altul intarzie ca este constipat, altul face pana, samd. nu o zic cu rautate, dar am remarcat ca cel mai bine te simti intr-u grup restrans, in care altfel iti poti ajusta felul de mers, si alte chestii. dar din cand in cand mai merge si un grup mare...dar nu des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 23, 2008 Admin Share Postat Februarie 23, 2008 Cu tot respectul, nu toti sunt asa experimentati ca dumneavoastra. A fost o plimbare mult discutata, deoarece multi erau la prima iesire la bulgari si nu stiam exact ce e nevoie si ce nu. Fiti fara grija, am ajuns cu totii acasa foarte ok, iar pe drum ne-am descurcat excelent. Daca s-au facut atatea pagini nu inseamna ca erau multe ontopic. Cu respect, Raven Apreciez eleganta raspunsului.. Nu am vrut sa fiu rautacios,asa sunt eu,un pic mai glumet Stiu ce presupune sa fii incepator.. Va doresc drumuri multe si bune in continuare! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 ati platit taxa de pod? Ma abtin Eu cu BlueNightwish si inca cineva nu am platit, restul da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 v-am facut discount, ca stim ca sunteti mai amarashteni asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 ati platit taxa de pod? Nu MIH-ule, nici o taxa! Doar am aratat CARTEA DE IDENTITATE (cu vechiul BULETIN DE IDENTITATE nu se poate trece) si nici nu mi-am dat jos casaca, cu atat mai mult cagula! A fost marfa (dar cam scurta sederea in Russe), cu exceptia vantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) Am fost si eu,si cand am ajuns la un restaurant pe langa Ruse,sau mai sus,aveam deja 120 de km facuti.Mancare f buna,cu 80E,am mancat7 insi de am spart,plus desert.Pana si painea care au facut-o,era super buna,calda si cu branza.Nu ma asteptam,mai ales dupa ce vazusem blocurile alea amarate,mi se facuse rau.Vantul,m-a speriat si pe mine,ma dadea de pe o banda pe alta...Taxa la pod,nu mi-au cerut,nici macar cartea de identitate.Una peste alta,a fost marfa. Editat Februarie 24, 2008 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate