mielu Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Doamnelor si domnilor: IrAsCiBiL (aka Stefan) are motor!!! Sa-l stapanesti sanatos frate si sa te poarte mii de km fara reparatii capitale! Bafta maxima si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Thomas,sa fugi ca iej primu' pe care'l calkkkkkkkkk!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 da!!! bravo lui!!! da sa nu fie IRASCIBIL in trafic decat in situatzii limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 ce ie alea "situatii limita"???? adik can is pa motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 E si el irascibil cum sunt si eu mielushel! Hai sa ne vedem sanatosi pe sosele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 inca n'are ,da' lucreaza din greu la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 1. Bravo nervosule-colericule! 2. văd că şi domnu Mielu are motor nou..nu-l prezinţi, măi Mielule?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Felicitari! si sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 @Lupalb: plec vineri dupa mobra. Eu la Tg Mures, Baiazid la Bistrita. Sau asa speram, ca si el tot la GSX 600 F viseaza. Miercurea viitoare prezentarea si berea la Arc! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 @mielu: la Tg Mures dupa gsx 600 f, este a lui cristi graur? P.S. multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 @Livanu: nu e al lui Cristi . Feri aka Gekko de pe pro-bike.ro. Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 si tie la fel si sa ai noroc la achizitionare! asteptam vesti de la voi si poze de pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Eu nu mai vin vineri ca jegosii de la BCR mi-au cerut pe mama si pe tata la credit. Asa ca ... HVB imi da banii saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Irascibilule felicitari pentru achizitie si din punctul meu de vedere nu o sa-ti para rau. Sa nu ai probleme cu ea si nici incidente. Mielu&Baiazid-bafta la achizitionari si sper sa va vad ,iercuri la arc calare pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 Mielu&Baiazid-bafta la achizitionari si sper sa va vad ,iercuri la arc calare pe ele. Exista mari sanse sa nu ne vedeti pentru ca tocmai miercuri mergem dupa ele. Daca totusi ajungem in Bucuresti la vreme pentru intalnirea de la Arc, sigur trecem pe acolo! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 bagati mai poze ca va sterg topicul!!! :lol:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 Motorul lui IrAsCiBiL: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 Motorul lui IrAsCiBiL: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 MAI MIELULE ASTA NU A FOST VIRAGOUL TAU??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 Ba da mah Roby, al meu a fost. Cu oarece regret tradez ideea si trec la sport-touring - nah, probleme cu durerile de spate si alte angrenaje, care nu prea pot fi reparate... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Ba da mah Roby, al meu a fost. Cu oarece regret tradez ideea si trec la sport-touring - nah, probleme cu durerile de spate si alte angrenaje, care nu prea pot fi reparate... Asfalt uscat! Hai mielule nu te ascunde. Amandoi am fugit de ciopare cum am dat de gustul vitezanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate