JEFF Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salutare la toti muresenii mei!! Brasovul va asteapta la a V.-a editie a intrunirii moto Bv. (scuze de off topic dar nu am vrut sa deschid un topic nou) Eventuale informatii suplimentare gasiti la sectiunea Brasov. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salutare la toti muresenii mei!! Brasovul va asteapta la a V.-a editie a intrunirii moto Bv. (scuze de off topic dar nu am vrut sa deschid un topic nou) Eventuale informatii suplimentare gasiti la sectiunea Brasov. RESPECT Astazi,intre Brasov si Targu Mures,am vazut poate chiar si o suta de motociclisti.Din pacate sensul meu de deplasare nu coincidea cu al lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuro Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Cine e interesat de o iesire de un weekend pe Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 01.08.08 O dupamasa prin M-tii Gurghiului Participanti Adi si Lori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Actualizare Cupa Bistrita - Motocross http://picasaweb.google.com/andreibelcic/C...tocrossBistrita Vf. Saca - M-tii Gurghiu Partea I http://picasaweb.google.com/andreibelcic/S...SacaMTiiGurghiu Vf. Saca - M-tii Gurghiu Partea II http://picasaweb.google.com/andreibelcic/PEVfSacaMTiiGurghiu Muntii Calimani http://picasaweb.google.com/andreibelcic/MuntiiCalimani Adi, ti-ai reparat motorul? Duminica vreo iesire, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Daca Adi ne ofera tura aia Orsova-Sovata si zice ca nu trebuie sa imi omor motorul ca pe Scaun ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Vad ca Adi a fost deja in Gurghiu. Din poze nu pare un traseu extrem. Am bagat si eu 2 ture prin Gurghiu si pot sa zic ca forestierele sunt f bune. Urca Dacia. Daca iesi din drumul forestier se schimba treaba. Pe drumurile de TAF si prin padure e plin de bolovani. Pe un drum de TAF mi-am rupt maneta de ambreiaj. In ciuda handguard-urilor. Am harti cu Gurghiu. Navigatia n-ar trebui sa fie o problema. PS Afinarii nu sunt de foarte mare folos. Actualizare Cupa Bistrita - Motocrosshttp://picasaweb.google.com/andreibelcic/C...tocrossBistrita Vf. Saca - M-tii Gurghiu Partea I http://picasaweb.google.com/andreibelcic/S...SacaMTiiGurghiu Vf. Saca - M-tii Gurghiu Partea II http://picasaweb.google.com/andreibelcic/PEVfSacaMTiiGurghiu Muntii Calimani http://picasaweb.google.com/andreibelcic/MuntiiCalimani Adi, ti-ai reparat motorul? Duminica vreo iesire, ceva? Am pus si filmuletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 Facem azi tura in M-tii Gurghiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Hai! Andrei?!?Florin?!? Editat August 3, 2008 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 La 12 la benzinaria MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) O mica escapada de duminica cu prietena (aprox 400 km): Tg.Mures-Reghin-Toplita-Borsec-Bicaz-Cheile Bicazului-Gheorgheni-Bucin-Sovata-Tg.Mures.Drumul pe valea muresuslui numa bun de endureala si denivelari si alunecari de teren ce te surprind dupa cate o curba in zona lacului Izvorul Muntelui de animale pe strada nici nu vorbesc. Editat August 3, 2008 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 (editat) Super... si noi ne-am intors de vreo ora din munte... ne-am invartit prin M-tii Gurghiului.... Off road cat cuprinde... 70-80 km de off. Poze punem imediat. Off road in zona Vf. Batrana (1633 m) Dupa care am pus caii la odihna... sii i-am hranit cu-o mana de fan.... Ne-am alimentat si noi cu.... afine.... Apoi ne-am continuat aventura off road in zona Saca - Tatarca-Vf. Crucii... (trecerea spre Remetea) Tura solicitanta de off road... multi bolovani + noroi mai ales pentru noi, cei cu motoare mai grele. Participanti: bachus 21 + bacus Junior (aprilia pegaso) andrei (bucuresti)... KTM EXC 400 subsemnatul Asteptam cu nerabdare pozele maestrului fotograf! Deci.... mestre... POZE ! Editat August 3, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Si io mai incet ca schiopatez... Asta e pentru cei care taie padurile Aici am gasit un restaurant unde am mancat o jintita. Editat August 3, 2008 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 Beton poze... ca de obicei! Aia cu limbile colorate de afine in special .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Dar ale tale ce au?Au!Au!Au! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 Cum ti-e piciorul ? Ii bai?... Sper sa scapi repede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Cand ma gandesc ca pe vremea copilariei mele, fiind in vacanta la bunici, umblam "per pedes" pe la cules de zmeura, mure, fragi, afine, iar acuma va vad pe voi calare pe motoare ... imi vine asa o ciuda, de nu mai pot ... dar ce sa fac, nu ma pot lasa de chopperele mele, ca sa ma apuc de endureala, ca deh ... batranetea ... ! Felicitari si ma bucur ca promovati si voi indirect locurile acelea, care au o semnificatie aparte pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 (editat) Din pacate in zona e un dezastru ecologic... mai ales in partea spre Secuime... .... Niste parveniti scot bani din jefuirea padurilor... Padurea este decimata pe zone extinse.. deja apar semne de eroziune la tot pasul... si asta din cauza la cativa parveniti... Daca stiti ceva site-uri ecologice ce fac campanii de protectie va rog sa mi le dati... am eu ce sa le dau.. nu numai din zona asta. In curand va trebui umblii ceva kilometrii in munte sa gasesti un loc neatins. Este inacceptabil ce se intampla la noi in tara ! Editat August 3, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Bravo baieti, frumoasa tura. As fii vrut si eu sa ies azi dar nu m-am uitat pe forum si am ratat iesirea. Sper sa ne vedem cat de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Completare la pozele din tura in M-tii Gurghiu: http://picasaweb.google.com/andreibelcic/0...ghiuZonaLapusna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Super... si noi ne-am intors de vreo ora din munte... ne-am invartit prin M-tii Gurghiului.... Off road cat cuprinde... 70-80 km de off. Poze punem imediat. Off road in zona Vf. Batrana (1633 m) Dupa care am pus caii la odihna... sii i-am hranit cu-o mana de fan.... Ne-am alimentat si noi cu.... afine.... Apoi ne-am continuat aventura off road in zona Saca - Tatarca-Vf. Crucii... (trecerea spre Remetea) Tura solicitanta de off road... multi bolovani + noroi mai ales pentru noi, cei cu motoare mai grele. Participanti: bachus 21 + bacus Junior (aprilia pegaso) andrei (bucuresti)... KTM EXC 400 subsemnatul Asteptam cu nerabdare pozele maestrului fotograf! Deci.... mestre... POZE ! Ati facut o tura superfaina ,felicitari! La mai multe din astea.Cand vad pozele astea imi e mai greu ca nu prea pot iesi de pe sosea cu a mea,tocmai de unde ar incepe distractia adevarata,din cand in cand mai fortez si eu limitele unui cruiser pe drumuri fara asfalt ,dar nu e acelasi lucru.Pana imi iau un enduro tre sa ma multumesc cu terenuri(zone) montane mai putin accidentate. Keep on rolli'n! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinel31 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Salut Fratilor, Super tura ati facut, este adavarat Adi la noi se "taie ca in codru" si peste tot dar asta este alta discutie, si eu am facut o tura faina week-end-ul acesta cu ceva prieteni buni din Buc, si o recomand la toata lumea Un Dominator- 2 KTM LC4 si un DR-Z 400 Marian-Adi-Pogo si Prietena-Chinezu Traseu Pitesti-Vioneasa-Vidra(campare Vineri noapte, sau mai bine zis dimineata) Sambata -Obarsa Lotrului-Transalpina (o obsesie in ultima vreme )-Polovragi-Pestea Polovragi-Voineasa (super traseu de enduro) campare Voineasa si plecat Dum sper Varfu Cozia (un perfect loc de meditat)-Pitesti-Bucuresti Revin si cu poze din pacate am uitat cablul de descarcat acasa si acum sunt la servci. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Tura de sambata la Borsec impreuna cu Pety (Aprilia Pegaso)...din pacate din lipsa de timp nu am mai reusit sa gustam cate o farfuriede gulas care arata fffbine in ceaun ....la intoarcere o scurta oprire pe dealurile de la Stanceni... P.S. Cine vrea sa mearga la Odorheiu Secuiesc la intalnire in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Ma Flory ce cizme ti-ai tras... Albe ca zapada... Cum te descurci cu schimbatu vitezelor ca si eu ma incalt in curand cu o pereche si am inteles ca e ceva de lucru la inceput... Daca nu, mergem cu 1-a.. Adi, am gasit gume.. Midas E-07. Bun pret Totu-i sa vad unde le schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Faina tura ati tras.... cat priveste sistemul ceaon-ului.... eee..... genial ! Ma Flory ce cizme ti-ai tras... Albe ca zapada... Cum te descurci cu schimbatu vitezelor ca si eu ma incalt in curand cu o pereche si am inteles ca e ceva de lucru la inceput...Daca nu, mergem cu 1-a.. Adi, am gasit gume.. Midas E-07. Bun pret Totu-i sa vad unde le schimb... Pentru schimb.... In Mures la Marso, sau in Reghin daca vrei le rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate