razvan12 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Razvan... INSANATOSIRE GRABNICA !!!... sa ne revedem in ture montane ! Merci tuturor ... si sper sa pot sa mai merg cu motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 un filmuletz cu ultima iesire...http://www.youtube.com/watch?v=-FlTuMN3rzk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 un filmuletz cu ultima iesire...http://www.youtube.com/watch?v=-FlTuMN3rzk Super!... frumos domnu... mai vrem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Super!... frumos domnu... mai vrem ! Si mie mi-o placut traseu. Pacat ca nu am mers deodata, ca eu am mers singur...oricum am vazut din poze ca am cam facut popasuri in aceleasi locuri! Abia astept sa vina primavara sa repetam traseu, poate impreuna !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Niste poze de la tura de sambata in jurul orasului Tg Mures. Participanti Aplesa si cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doky21 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 razvan chiar am auzit de accidentul tau adik eu am trecut cu niste preteni cu bikeurile si dupa 5 minute mau sunat dak nu cumva te cunosc....... insanatosire grabnica si sa ne vedem pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Valea Ilvei!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 Suuuper !!!!! A fost o iesire scurta dar cu siguranta una reusita ! Super pictorialu... si muzica... ufff .... ce pofta de mers pe motor mi-ai facut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 Suuuper !!!!! A fost o iesire scurta dar cu siguranta una reusita ! Super pictorialu... si muzica... ufff .... ce pofta de mers pe motor mi-ai facut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Si alte poze mai recente cu mai mult noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 Super fratilor ! Eu am cam somat in ultima vreme, insa dupa ce-mi termin jucaria 4x4 ma intorc pe 2 roti la ceva ture de iarna. Bafta si la mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Super Flory, Faine slide-urile astea si la cat mai multe. Am un dor de ducaaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) Astazi iesire de dupa masa. Participanti Florin + Adi Valea Muresului+Valea Salard Dupa o tura de patinaj artistic pe valea Salard ... , am intrat la un vechi amic la pensiune sa ne incalzim cu un ceai, apoi repede acasa deoarece riscam sa prindem polei pe asfalt daca mai intarziam... in rest cateva poze Dupa ce am ajuns in Reghin... am constatat ca am ajuns putin cam repede asa incat am tras o fuga pana la Campul Cetatii sa bem o cafea. Una peste alta principalul e ca am stat cateva ore-n saua motorului... Sa auzim de bine ! Editat Decembrie 14, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 SUPER.....ca deobicei de fapt din partea voastra.. am fost si eu iesit, dar numai una scurta ca mia fost cam frig; poza am facut doar una ca nu era nimic interesant Sarbatori fericite!!! si binenteles asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogo Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 niste poze prin noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 24, 2008 Autor Share Postat Decembrie 24, 2008 (editat) Taare !!!! ..... Pogo ! Bafta si la mai multe ! Siii... daca e ajun de craciun ... Sarbatori fericite tuturor si kilometrii multi fara probleme ! P.s. ... ce primesc de la mosu copiii ce nu-si spala ghetutele-n ajun de craciun Editat Decembrie 24, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 niste poze prin noroaie cel mai murdar lucru pe care l-am facut vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Taare !!!! ..... Pogo ! Bafta si la mai multe ! Siii... daca e ajun de craciun ... Sarbatori fericite tuturor si kilometrii multi fara probleme ! P.s. ... ce primesc de la mosu copiii ce nu-si spala ghetutele-n ajun de craciun ...pe cine vrei sa impusti, adrian?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Taare !!!! ..... Pogo ! Bafta si la mai multe ! Siii... daca e ajun de craciun ... Sarbatori fericite tuturor si kilometrii multi fara probleme ! P.s. ... ce primesc de la mosu copiii ce nu-si spala ghetutele-n ajun de craciun Hehehe-Oldshuterhand! La Multi Ani! Tututor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2009 La multi ani tuturor ! .... si pentru a pune sangele-n miscare.... niste imagini pe unde colindam azi vara, doar ca sant pe 4 roti... V. Ilvei, V.Bistrei, V. Galaoaiei-spre Scaunul Domnului... Care se mai baga?.... pun agregatu la bataie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 faina tura am vazut si eu masinuta intr-o seara in Centru si imi place cum ai facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 La multi ani tuturor ! .... si pentru a pune sangele-n miscare.... niste imagini pe unde colindam azi vara, doar ca sant pe 4 roti... V. Ilvei, V.Bistrei, V. Galaoaiei-spre Scaunul Domnului... Care se mai baga?.... pun agregatu la bataie ! torpane ti-ai luat jeep nu mai merge motoru ca e frig???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) Cam greu cu tancu meu de peste 200 kg prin zapada, iarna trecuta am iesit cam greu de cateva ori din munte cu el ... asa ca pe zapada mai bine pe 4 roti desi nu-i aceeasi senzatie, da principalul e sa iesi la offroad cu ceva ! oooo... tot navigand pe forum.... de asa wk-end mi-e dor ! /index.php?...229470&st=0 mai e ceva pana-n vara..... ATENTIE ! In special pentru enduristi, dar nu numai! Doritorii care vin la BIKE OK ICE 2009 (20-22 feruarie)sa posteze aici pentru a merge in grup. Am fost si anu trecut si intalnirea merita toata atentia, rezervat deja camera. Detalii aici : /index.php?showtopic=302527 Haideti ca merita ! mai multe detalii si poze aici : /index.php?showtopic=176126 Editat Ianuarie 12, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bravo domnu ADI , super poze -- super iesiri !!! Imi sunt buna sa le adaug in Revista cu , DESTINATII MOTO DIN ROMANIA . /index.php?showtopic=294997 Sper sa ne revedem cu bine la BIKES ON ICE 20 februarie 2009 - si la noi la festival 13 - 16 august FREE BIKERS WEEK Hunedoara 2009 , RESPECT______ACHIMOTO______FREE BIKERS HUNEDOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate